avatara bak be biz bi tane slient uğraşamıyorduk klonlamış kız 9 tane olmuş:queen:
multivitamin slient :queen:
abi pembeside var mruda turuncusuda!:mrgreen:
avatara bak be biz bi tane slient uğraşamıyorduk klonlamış kız 9 tane olmuş:queen:
abi pembeside var mruda turuncusuda!:mrgreen:
bişi olmas musti fazla silent göz çıkarmaz...:mrgreen: sadece kafa şişirir![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen:
sen yakınsın bunlar kızıyorlar bengüye slmımı söyle yerim onu ben :queen:
valla farukmayısta gelde ben motor almassam biraz zor gidriz moto gp ye cehennnemin dibinde.Bizim evden otobüsle 3 saat sürüyor:queen: sı imzaya gelince valla modlar ban larsa yanlısyaparlar 21. yy da dunyadabu kadar aıds salgını varken,dünyadaki herkes bunun önemini vurgulerken ben yazınca banlanmam olmaz.prezervatif ayıp bisedegilki kardesim ihtiyaç:cherry: ben hala burdamıyım:queen: :farao:başdan belirteyim bide mayısda geliyorum hazırlan bak öle ucuza kapatamassın:mrgreen: :mrgreen:bide imzanı değişdir yoksa ::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban::::ban:::cherry:
musti kardesim sen kafayı bozmusun bu kızla,her topicde bengü aşkım yazıyon.Okadar da güzel değil ama neyse:wiinkk:bengü şu bağlasan durmam diyen kız bana yazmıştı o şarkıyı :mrgreen:
izmir de yakınsındır diye şeyettim yane![]()
le valla bilmiyom motor sezonunu kapattık dediydi.Zaten benzinede yetişimiyomus.Faruk abim tabi kaza yapacak,kazasız motorcumu olurmuş,düşe düşe ogreniyor işte,yane düstü diye motor sürmeyi bilimiyomu oluyor.:bounce: sanada bi mobilet alak ozman yane scootr la kaza yaptın sendegökhan sen girme olum valla bak boşu boşuna sinir sitrese girmene gerek yok nasıl olsa gene kazanamıyıcansizin ewe el attılar heleşükür tadilat var aşağıda daha yeni başladılar
he bide abin yani sewat abi sanırım üst baş almış mavi mavi dolaşıyo yüzünü görmediğim için bişey diyemiyorum mont eldiven kask fln r1 de gıcır gıcır parlıyo
birisiyle tanışdım umutun arkadaşıymış vişne rengi yzf si var cewat abiyi sordum tanıyomuş geçen yine kaza yapdı elme gibi ağaçda aslı kaldı dedi la cewat abiye bi today almak lazım sonra cg sonra cf250 sonra isderse 1000 liğe geçer bidaha bisan bisikletden direk r1 e olmuyo valla benide öldürüyodu:mrgreen: :mrgreen: :cherry: :cherry: herkeze selam sölersin...
Yav faruk bırakda dussun 18 yıllk motorcular dusuyor,bazıları hayatlarını kaybedıyr.Valla o cocuk sıkmıs baya bı kıskanıyor herlade abımın r1 iyok lem atanın ne işi olur ağaçda çocuk biliyo lem bir sürü muhabbet etdik ankaralımı dedi :silent: ordan taşındılar dedim tamam biliyorum dedi atayla geziyolar dedi neyse olum burswası motür doldu la honda 1000rr lar repsol largökhan aşık oldum:cherry: