ÖSS Sınavınız Nasıl Geçti???...

evt -3/2 :cherry:

arkadaşlar benim zamanımda öys vardı...

umutsuz olmayın... çünkü bu sınav sandığınız gibi hayatınızın tüm akışını belirlemeyecek. bu fikri kafanızda sabitlerseniz eğer kaybetmeye yemin etmiş olursunuz ve işte o zaman sınav hayatınızı karartır gerçekten. çok süper okullarda okudum ben. ve çıktığımda hayatla yüzleştiğimde her şeyin ne kadar farklı olduğunu gördüm... yani farklı olacağını tahmin ediyorsunuz ama bu kadar da olamazzz diyorsunuz... aslında üniversite eğitimi sanıldığı gibi donanımlı insanlar yetiştirmiyor... daha doğrusu iş hayatının istediği türde donanım... hayatın istediği türde donanım... çıktığınızda altın tepside fırsatlar önünüze sunulmuyor... her durumda şaşkın ördek gibi kalakalıyorsunuz... ve sıfırdan tekrardan başlıyorsunuz... hatta biraz da geç kalmış olarak :salut: hayat üniversitesine :queen:... hayata sarılın sadece ve kendinizi yetiştirin dişinizle tırnağınızla... sınav stresiyle hayatınızı sakınnnn karartmayınnnnn... hepinize geçmiş olsunnnn :wiinkk: bu yazın tadını çıkarınnnnn :)

iyi geçti 3 sene önce tabi :mrgreen: umarım sizin de iyi geçmiştir arkadaşlar.

T_uruncu' Alıntı:
güzin abla gibi yazmışım yaaaa :p

ben kazandım şu an üni. deyim gerçekten bişey değişmedi. üniversite bana göre lisenin devamı gibi birşey. kazanınca bitmiyo asıl kazandıktan sonra başlıyor.

üni. de çalıştığım kadar öss de çalışsaydım şu an okumuyodum çünkü beynim patlamıştı aşırı yükten:queen: şaka bi yana üni. de okumak öss den daha zor. tabi her bölüm için değil

T_uruncu' Alıntı:
arkadaşlar benim zamanımda öys vardı...

bu yazın tadını çıkarınnnnn :)

öys ile alakalı ne espiriler yapardık...güzel günlerdi...:p

son kelam hanımefendilerin hayat felsefesini anlatıyor...gam yok keder yok...hayat boş Kibariye ile coş...:p

bu arada yaz gelmiş...ister inanın ister inanmayın yaz mevsiminin geldiğini Mt.Net'in gezi ambianslarıyla farkettim...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mete abi senin zamanında üniversite var mıydı ? Sen hangi medreseden mezunsun ?
:p

Watercolours jedi akademisinden mezun onu biliyoruz

Not: Bisikletçi turuncu kardeşimiz (Ablamız mı deseydim)öys ye girmiş oysa ben avatara aldanıp lise öğrencisi zannetmiştim:mrgreen:

o resim geçen seneden... ben yaşlanmayı durdurdum galiba :queen: :queen: :queen:

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Mete abi senin zamanında üniversite var mıydı ? Sen hangi medreseden mezunsun ?
:p

Watercolours jedi akademisinden mezun onu biliyoruz

Not: Bisikletçi turuncu kardeşimiz (Ablamız mı deseydim)öys ye girmiş oysa ben avatara aldanıp lise öğrencisi zannetmiştim:mrgreen:

:p :cherry: :p :wiinkk:

bak turuncu ablan ya 79 lu ya 80 li...benim 11.hissim guvvatlıdır...:p

ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi)

önce seçiyorlar ondan sonra yerleştiriyorlar:p :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar