Osmaniye'den selamlar forumdaki bütün arkadaşlara

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR BEN OSMANİYEDEN FATİH ARANIZA BU GÜN KATILDIM BENDE BİR MOTOR TUTKUNU OLARAK ARANIZA KATILMAKTAN ONUR DUYDUM
ŞU ANKİ MOTORUM KAWASAKİ KLR 250

Aleyküm selam hemşerim hoşgeldin ama bnden önce gelmişsin bnde bugün kayıt yaptım. Bende birikim yapıyorum 1 seneye alacam inşallah kafama göre bir motorsiklet

Moderatör
Hoşgeldin Fatih.
Bir dahaki açtığın konuda yada yazdığın mesajda caps lock tuşunu kapatabilirsen seviniriz :)
İyi forumlar :)

fatih hosgeldın bende askerlıgımı osmanıye toprakkale de yapmıstım 99 senesınde gelıp 2000 yılı agustosta bıraktım oraları nasıl gelıstımı bari şehır o zamanlar sehırcılık anlamında cok zayıfyı ama dogası ve ıklımı cok guzeldır ozledım galıba :)

::hosgeldi
fatih hosgeldın bende askerlıgımı osmanıye toprakkale de yapmıstım 99 senesınde gelıp 2000 yılı agustosta bıraktım oraları nasıl gelıstımı bari şehır o zamanlar sehırcılık anlamında cok zayıfyı ama dogası ve ıklımı cok guzeldır ozledım galıba :)
toprakkalenin 2000 yılını hatırlayamıyorum küçüktüm ozamanlar ama yazdan yaza görüyorum hala kayda değer bi gelişme yok :) doğası müthiştir bizim oraların erzin toprakkale özledimmi ne :mrgreen: tabi hükümet sağolsun 3 termik santral ile bölgeyi bitiriyor..

::hosgeldi

toprakkalenin 2000 yılını hatırlayamıyorum küçüktüm ozamanlar ama yazdan yaza görüyorum hala kayda değer bi gelişme yok :) doğası müthiştir bizim oraların erzin toprakkale özledimmi ne :mrgreen: tabi hükümet sağolsun 3 termik santral ile bölgeyi bitiriyor..

bence gelısmesın bazı yerler o sadelık ıle guzel oluyor aslında gercı orda yasayanlar ıcın belkı gelısmesı daha faydalıdır ama ınanın hayırlı degıldır. askerlık gıbı sıkıntılı bır donem gecırmeme ragmen kı bılen bılır torakkale muh. bolugunde yaptım askerlıgımı cok sıkıntılı yerdır sıkı bır dısıplın vardı o donem, buna ragmen o cografyaya hayran kalmıstım ozledım ,ozledım ben oraları bunu anladım sımdı en kısa zamanda bı zıyaret edeyım oraları ben :)

Hoş geldin dostum. Denk gelirsek muhabbet ederiz.

Motorun ne renk.

Kawasaki%20KLR250%2002.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar