Osmaniye zorkun'da sucuk ekmek gezisi ( resimli )

:queen::queen: yok yaw eczaneye gittiim dün kendimi acındırarak grip oldm beni tedavi edin dedim tylol hot verdiler bana iki gündür içip içip uyuyom wallaa sarhoş gibiyim :cyclopsan yoksa yoksa bana baska bişe mi verdiler mete abiii :pale:

temem sarhoş gibiysen zalak zalak evde ortalıkta geziniyosan doğru şeyi vermişler...yani ben 122 kiloyum...bu bünye pış pış uyudu...:pnasıl oluyorda oluyor...:pale:

temem sarhoş gibiysen zalak zalak evde ortalıkta geziniyosan doğru şeyi vermişler...yani ben 122 kiloyum...bu bünye pış pış uyudu...:pnasıl oluyorda oluyor...:pale:

aynen zalak zalak gesiyom patronda bişe demiyo saolsun idare ediyoo taam taam deyip geçiştiriyo beni :p
seni bilenem uyuttuysa benim durumum normal yane:cherry:
içim rahatladı wallaaa :)

mezarcı üyeler ne istediniz Akburak abiden...suçu günahı neydi yengemin...piknikte akburak abiye evde yengeye eziyet...:pyemiş içmişiniz olm...eve eli boş gidilmez...siz gencsiniz hep tüketim...ye iç yan gel yat osman...sonra en kral abim akburak abim eylemi...:p

Latifi zaten doyurmak na mümkün...İSO desen doğduğu günden beri aç...:p

:

:queen::queen::queen::cat::cat::cat:

yav bişeyi yok onun ,kendi kendine olayı büyütüyoo,sende doktormusun gurban olduğummm:queen::queen:

Allah belanı kaldırsın ziyaretime bile gelmedin dün noolmuş bu kısa die aramadın bile daha konusuyon yaw
haddini bil sus bence yoksa cok fena sustururum ben senii ::cekic:: ::cekic:: ::144:: ::144::

Allah belanı kaldırsın ziyaretime bile gelmedin dün noolmuş bu kısa die aramadın bile daha konusuyon yaw
haddini bil sus bence yoksa cok fena sustururum ben senii ::cekic:: ::cekic:: ::144:: ::144::

ya canım neden bana böyle kırıcı davranıyosunn:salut::salut:

yav bişeyi yok onun ,kendi kendine olayı büyütüyoo,sende doktormusun gurban olduğummm:queen::queen:

abicim sen raconu bilmiyon...o hasta oldumu sende hasta olucan...o kendini nasıl hissettiyse sende o ruha girivericen...

bukalemun gibi olucan yğenim...:pruhuna hitap etcen olm odun olmıcan...:p

vahki ferdaya vah...düşmüş Recep İvediğin eline...:queen:

abicim sen raconu bilmiyon...o hasta oldumu sende hasta olucan...o kendini nasıl hissettiyse sende o ruha girivericen...

bukalemun gibi olucan yğenim...:pruhuna hitap etcen olm odun olmıcan...:p

vahki ferdaya vah...düşmüş Recep İvediğin eline...:queen:

:pale::pale::pale: wah kii ne waaah abii
hayır laf aramısda düşmüyo da yakamdan yahuuuu :p:wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar