:queen::queen: yok yaw eczaneye gittiim dün kendimi acındırarak grip oldm beni tedavi edin dedim tylol hot verdiler bana iki gündür içip içip uyuyom wallaa sarhoş gibiyim :cyclopsan yoksa yoksa bana baska bişe mi verdiler mete abiiiale:
temem sarhoş gibiysen zalak zalak evde ortalıkta geziniyosan doğru şeyi vermişler...yani ben 122 kiloyum...bu bünye pış pış uyudu...nasıl oluyorda oluyor...
ale:
mezarcı üyeler ne istediniz Akburak abiden...suçu günahı neydi yengemin...piknikte akburak abiye evde yengeye eziyet...yemiş içmişiniz olm...eve eli boş gidilmez...siz gencsiniz hep tüketim...ye iç yan gel yat osman...sonra en kral abim akburak abim eylemi...
Latifi zaten doyurmak na mümkün...İSO desen doğduğu günden beri aç...
:
tylol hot sümüğün düşmanıdır...bak ilaç diye garip şekerler yemiyon dimi..o zaman daya tylol hotu...akşamada 24 saat uykuya hazırlan...
![]()
yav bişeyi yok onun ,kendi kendine olayı büyütüyoo,sende doktormusun gurban olduğummm:queen::queen:
Allah belanı kaldırsın ziyaretime bile gelmedin dün noolmuş bu kısa die aramadın bile daha konusuyon yaw
haddini bil sus bence yoksa cok fena sustururum ben senii ::cekic:: ::cekic:: ::144:: ::144::
yav bişeyi yok onun ,kendi kendine olayı büyütüyoo,sende doktormusun gurban olduğummm:queen::queen:
helal ferda ha şöle konuş kır kafasını
ya canım neden bana böyle kırıcı davranıyosunn:salut::salut:
abicim sen raconu bilmiyon...o hasta oldumu sende hasta olucan...o kendini nasıl hissettiyse sende o ruha girivericen...
bukalemun gibi olucan yğenim...ruhuna hitap etcen olm odun olmıcan...
vahki ferdaya vah...düşmüş Recep İvediğin eline...:queen: