bari iki latifi birarada bulmuşken aralarına girip bir dilek tutsaydın,isocum![]()
aramıza gi,remiyor abi öbür latif tepiyo isoyu hehehee
bari iki latifi birarada bulmuşken aralarına girip bir dilek tutsaydın,isocum![]()
İsocan keyif senin keyfin valla..Almışsın yanına @ayshegül' ü..Deymeyin
keyfime der gibi..
Latif'06 e sevgiler...Ne zamandır konuşamıyoruz Latif..
Latif abimide öperim saygılar..Bol kazançlar dilerim...:rendeer:
Hele o yumurcakların yanaklarını varya dişlerim valla..:cherry:
Yüreğinize sağlık...Gezi süper..Katılanlar daha süper..Devamını beklerik..:wiinkk:
Abi ne yapalım zaten işler kırık,gezelim barime dimii,Aşk tazeliyoz:cherry:İsocan keyif senin keyfin valla..Almışsın yanına @ayshegül' ü..Deymeyin
keyfime der gibi..
Latif'06 e sevgiler...Ne zamandır konuşamıyoruz Latif..
Latif abimide öperim saygılar..Bol kazançlar dilerim...:rendeer:
Hele o yumurcakların yanaklarını varya dişlerim valla..:cherry:
Yüreğinize sağlık...Gezi süper..Katılanlar daha süper..Devamını beklerik..:wiinkk:
aramıza gi,remiyor abi öbür latif tepiyo isoyu hehehee
slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz.
abi cümleten afiyet olsun,paylaşım üçün teşekkürler.inşallah yeğenlerimi hasta etmemişsinizdir:rendeer:
İyi güzel olmuş. İso abey sen çengis'ziz çıkarmıydın yavv. Kankanı niye almadın![]()
abi yeğenlerine bişe olmadı da ben hasta ölüyorum yaaa:salut:
:
mezarcı üyeler ne istediniz Akburak abiden...suçu günahı neydi yengemin...piknikte akburak abiye evde yengeye eziyet...yemiş içmişiniz olm...eve eli boş gidilmez...siz gencsiniz hep tüketim...ye iç yan gel yat osman...sonra en kral abim akburak abim eylemi...
Latifi zaten doyurmak na mümkün...İSO desen doğduğu günden beri aç...
şaka bir yana gayet hoş olmuş...
Allah Akburak ailesine huzur mutluluk...evladlarına hayırlı sağlıklı gelecekler nasip etsin...:cat:
beğendinizmi kardeşime yaptığını İsoş...suçu neydi günahı neydi bu yavrucağızın...ale:
Ayşimik zayıfmı giyindin yoğsam niye kaptın şifayı..ale:
Ayşimik zayıfmı giyindin yoğsam niye kaptın şifayı..ale:
arkadaşlar iyi eyilenmişsiniz allah bu mutlulugu her daim etsin yaw isom kankam kusuruma da bakma bende uyuya kalmışım mami nerde onu göremedim :rendeer:
gerçekten çok iyi yapmışsınız.afiyet olsun.yalnız iso'cum,yine üzerinde REDBULL tişörtün var.evden çıkarken hep onumu giyiyorsun nedir?hayır insanlar redbull'dan reklam aldığını sanacak.
İyi güzel olmuş. İso abey sen çengis'ziz çıkarmıydın yavv. Kankanı niye almadınDolu resim varmış hani diğerleri ??
Çocuklarda şirinler haa.. Resimlerden birinde kendi çaplarında eğleniyorlar...
Bu arada arabsı olmayanı almadınızmı yoksa geziye![]()
yok abi yaa zayıf giyinmedim ama sabah duş alıp cıktım iso da ben sigara yatıkca actı iki camı birden yapma etme hasta olcam derken beraber hhaaaaappppsuuuhhhh !!!!!!!! diye bi ses benden (daha osmaniye yolundayız )gördün mü akşama hasta olcam dedim bişe olmas bişe olmas dedi zorkuna cıkarken de acti yine yayla havası alalım die dün işten 2.30 da cıktım eve gittim 6 saat uyudum ıhlamur du ilaç dı anca kendime geldim wallaaaale::salut:
/
şincik ayşecan çok geçmiş olsun...eğer burnunnuda akıyorsa sümüklü faşfaş olduysan bu hastalık şöyle geçer...
tylol hot isimli bir limon aromalı ilaç al eczaneden...galiba ılık suya 1 tane...günden 2 yi geçmemek kaydıyla ve üstüste almamak şartıyla kullan...burun akıntısı kalmadığı gibi bu tarz soğuk algınlığını yok ediyor...
çok etkili...hatta en etkili ilaç budur...reçetesiz satılır bildiğim kadarıyla...ama dediğim gib 2-3-4 saat aralıklarla iç ki aşırı uyku verir...yan etkisi...fena uyku verir ve başlarsın esnemeye...
http://www.nobel.com.tr/urunimg/Tylol_hot_kutu.jpg
biraz ekşimik bir tadı var ama zorl aiçcen artık...ale:iyi olucaksın...
abii 2 gündür içiyorum limonlusuydu portakallısıydı ama hala burnum akıyoo faşfaş iş yerinde ruh gibi gesiyorum hiç bi işi yapamadım doğru dürüst
tylol hot sümüğün düşmanıdır...bak ilaç diye garip şekerler yemiyon dimi..o zaman daya tylol hotu...akşamada 24 saat uykuya hazırlan...
![]()