[Osmaniye - MT]

Moderatör (forrap)
Ben teşekkür ederim ressam_01,keşke anahtarlıklar yetseydi ya da daha fazla gönderme imkanım olsaydı.Üzüldüm yetmemesine,kusura bakmayın...
Tüm Osmaniye MT li dostlara selamlar.

Sevgili FORRAP

İlgilerine çok teşekkürler.Kargo için herhangi bir ücret ödemedim.Tüm arkadaşlarım adına selamlar.Bu arada Gaziemir benim İzmirde ilk göz ağrım mesleğe orada başladım,Eskişehir,Malatya;Ankara,çiğliden emekli oldum.görüşmek ümidiyle.

Selam Osmaniye MT!
Benim babam da Gavurdağ'lı :p
Hemşeri sayılırız, bi selam edeyim size dedim :)

Merhaba bambu
babayurduna bekleriz.
Kadirliden selamlar.

Moderatör (forrap)
Mesleğe derken havacılıktan bahsediyorsun sanırım..
Bende aslında bir uçuş tutkunuyum,pilot olmayı da çok istiyorum ama şartlar maalesef ki el vermiyor.
Sadece tepemden geçen uçaklara bakmakla(bizim buradan oldukça yakın geçiyor,tam pistin hizasındayız) ya da uçaklarla yolculuk yapmakla yetiniyorum..

Neyse,herşeyin hayırlısı..

Görüşmek üzere,selamlar herkese.

Ahmet Abi , kafamı iyice karıştırdınız alacağınız olsun. tabi altında bmw , kafan rahat. biz ne yapacaz bilmiyorum. hayabusayla yatıp bmw ile kalkıyoruz...

Ahmet Abi , kafamı iyice karıştırdınız alacağınız olsun. tabi altında bmw , kafan rahat. biz ne yapacaz bilmiyorum. hayabusayla yatıp bmw ile kalkıyoruz...

Gökhan abi sensin sanırım bu.Abi senin cüssene(mşllh)1300 den aşşası gitmez.ama hangi yolda bineceksin oda tartışma konusu.sen benim motordan al:)şaka bi yana siyah bir haya'nın üstünde görmek isteriz seni.Bu ara bize anahtarlık ve çıkartmaları gönderen moderatör abi(mize)lerimize teşekkür ederiz.

slm osmaniye mt nasılsınız ya ben bir şey sorucam geçen osmaniyeden geçerken bir derbi gpr r 125 mi gördüm banamı öyle geldi osmaniyede varmı o motordan bilgisi olan varsa özelden mesaj atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

reşit abi öncelikle başın saolsun.babanada acil şifalar.geçen yıl foruma çok takılırdım ama evdeki bağlantı iptal olduktan sonra fazla takılmaz oldum.şu sıralar yine bağımlılık yapmaya başladı bu forum bana:D ama fazla takılmamam lazım çünkü bu sene öss var.öss yi kazanırsam bi tane hyosung gt 250r sözü var abimin. hele bi hyosungumu alim ozaman foruma daha sık uğrarım.
slm osmaniye mt nasılsınız ya ben bir şey sorucam geçen osmaniyeden geçerken bir derbi gpr r 125 mi gördüm banamı öyle geldi osmaniyede varmı o motordan bilgisi olan varsa özelden mesaj atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
valla benim bildiğim kadarı ile derbi 125 r yok osmaniyede.sen benzetmiş olmayasın.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
tüm Osmaniye'li ve Kadirli'li motorsever dostlarımın,arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.sevgilerimle.

slm

yok be semtuluce kardes benzetmedım ta kendısıydı ama bayagı zaman oldu yazın sonuna dogru dordum kırmızı idi emin ol benzetilecek motor degil neyse yınede sağolasınız kendinize iyi bakın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaslar ıyı gcler nasılsıınız allah kaza bela vermesın herzman ınt gıremıyorum özledim yaa su yaz bi gelseydiii

Nice yıllara

Yeni başlayacak yılın kazasız,belasız,saglık ve sıhhat içinde ailenizle birlikte mutluluklar getirmesini,Vatanımıza,milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

bunda kafa karışacak birşey yok birgün herkes Enduro-Touring binecek sen yol yakınken al derim.

selam arkadaslar ıyı gcler nasılsıınız allah kaza bela vermesın herzman ınt gıremıyorum özledim yaa su yaz bi gelseydiii

selam seloyamaha hayırlı yıllar sanada bekliyoruz.

tüm Osmaniye'li ve Kadirli'li motorsever dostlarımın,arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.sevgilerimle.

Selam bora hocam bilmukabele kadirliden selamlar,emanetiniz yolladım,

Son düzenleme:
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
Tüm osmanıyeli arkadaşlarimin yeni yılını kutlar saglik ve başarilar dilerim

GAZİANTEP MT

Moderatör (forrap)
Tüm Osmaniye MT li arkadaşların yeni yılları kutlu olsun..
Yeni yılın size istediğiniz herşeyi getirmesi dileğiyle,hep beraber nice yıllara...

2008

MT Osmaniye ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.

selamlar
Özer

Tüm MT Osmaniye ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Selam Osmaniye MT!
Benim babam da Gavurdağ'lı :p
Hemşeri sayılırız, bi selam edeyim size dedim :)

A:S: kardes senide bekleriz buralara gel buyur misafirimiz ol.

Ben teşekkür ederim ressam_01,keşke anahtarlıklar yetseydi ya da daha fazla gönderme imkanım olsaydı.Üzüldüm yetmemesine,kusura bakmayın...
Tüm Osmaniye MT li dostlara selamlar.

olsun be kardes bunu bile düşünmeniz cok güzeldi saygılar

reşit abi öncelikle başın saolsun.babanada acil şifalar.geçen yıl foruma çok takılırdım ama evdeki bağlantı iptal olduktan sonra fazla takılmaz oldum.şu sıralar yine bağımlılık yapmaya başladı bu forum bana:D ama fazla takılmamam lazım çünkü bu sene öss var.öss yi kazanırsam bi tane hyosung gt 250r sözü var abimin. hele bi hyosungumu alim ozaman foruma daha sık uğrarım.

dostum seni merak ediyordum bende nerelere kayboldu bu cocuk die. arda takıl be unutturma kendini

abicim teşekkürler... dualarımız bu yönde hep:)

furkan,aydemir,forrap,özer,murat abi,akburak sizlerede ayrı ayrı teşekkür ediyor hayırlı yıllar diliyorm saygılar ve sevgilerle

Son düzenleme:
herkese selam-millet bu hafta sonu varmı bir plan proğram motorlar pas tuttu.

allah senin yardımcın oolsun abi ben senin yerinde olsam ikisinide alırım

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin yeni yılı kutlu olsun :) yeni yıl herkeze mutluluk ve huzur getirsin inş :)
Adana MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar