[Osmaniye - MT]

Geçmiş olsun

Reşit geçmiş olsun kardeşim. Ölen taksi şoförüne Allah'tan rahmet, babana da acil şifalar diliyorum. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.Selamlar.

arkadaslar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.babam 4 gün yogun bakımda kaldı ama şimdi yogun bakımdan cıktı çok şükür durumu iyiye gidiyor beyin kanaması ve vicudunun bircok yerinde kırık vardı.
göstermiş oldugunuz alakaya çok teşekkür ederim.inanın beni cok mutlu ettiniz kacgündür nete giremiyordum şimdi bir boşluk buldum. herkese saygılar sevgiler hoşçakalın.
haa bu arada vefaat eden şöför degil ön sagda oturan Mehmet ÇALT amcama allahtan rahmet diliyorum.

Amcana allahdan rahmet diler babanada çok geçmiş olsun arkadaşım...Baban tez zamanda ileşip sevdiklerinin yanına döner inşallah..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin allah hepimize kaza bela vermesin. inşş SIMDIDEN IYI BAYRAMLARR

:rendeer:

Tüm arkadaşlarımın mübarek kurban bayramını kutlar.aileleri ile berabaer saglık,mutluluk ve kazasız günler dilerim.

Gaziantep İl Temsilcisi
Tüm Mt Ailesinin Kurban Bayramı Mubarek Olsun

Gaziantep Mt

Tüm Osmaniye MT nin Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Adana İl Temsilcisi
reşit kardeşime;amcasından dolayı baş sağlığı,babasınada acil şifalar diliyorum.kardeş,şu anda gördüm,okudum,allah birdaha göstermesin.

tüm osmaniye MT.'nin bayramını kutlar,sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazançlar dilerim.sevgilerimle.

reşit kardeşime;amcasından dolayı baş sağlığı,babasınada acil şifalar diliyorum.kardeş,şu anda gördüm,okudum,allah birdaha göstermesin.

tüm osmaniye MT.'nin bayramını kutlar,sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazançlar dilerim.sevgilerimle.

abicim teşekkür ederim.

herkesin bayramını kutlar saygılarımı sunarım

osmaniye mt bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk hep sizlerle olması dileğiyle selamlar

ahmet dostum teşekkürler bizde senin bayramını kutluyoruz iyi bayramlar geçirmen dilegiyle

merhaba arkadaşlar

MT sticker'ler geldi cuma toplantısına erken gelen alır. :queen:

sağlıcakla.

Osmaniye İl Temsilcisi
Herkese selamlar. Ahmet abi eğer erken gelen alıyorsa stikerleri ben bu cuma mesaiden çıkar çıkmaz açıyorum abi kulübü. Bide abi bende 2 tane motor varya bana 2 tane stiker düşermi aceba :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selam ve kazasız belasız iyi günler gecırmek dileğiylee ae o seloyamaha80

bana ayırmzsanız darılırım allah canımı alsın bılıyorsunuz durumu

reşit nasıl oldu baban ben senden duydum bayramda gelirim dedim ama gelemedim kusura bakma çıktımı hastaneden

Moderatör (forrap)
Selam Osmaniye MT..

merhaba arkadaşlar

MT sticker'ler geldi cuma toplantısına erken gelen alır. :queen:

sağlıcakla.

Umarım yeterli olur :cat: Aralarında en az anahtarlıklar vardı(gerçi o da benden istediğiniz adetten az değildi).
Umuyorum ki yetecektir.Gönderebileceğimin maksimumumunu göndermeye çalıştım..

(Bu arada yanlış anlama ama bir şey soracağım,kargo herhangi bir ücret talep etmedi demi ? Daha önce maalesef bir firmayla bu konuda problem yaşadım,daha önce ödeme yapılmasına rağmen gidilen adresten de ödeme alınmıştı.O yüzden soruyorum. Umarım benzer bir problem olmamıştır.)

Selam Osmaniye MT..

Umarım yeterli olur :cat: Aralarında en az anahtarlıklar vardı(gerçi o da benden istediğiniz adetten az değildi).
Umuyorum ki yetecektir.Gönderebileceğimin maksimumumunu göndermeye çalıştım..

(Bu arada yanlış anlama ama bir şey soracağım,kargo herhangi bir ücret talep etmedi demi ? Daha önce maalesef bir firmayla bu konuda problem yaşadım,daha önce ödeme yapılmasına rağmen gidilen adresten de ödeme alınmıştı.O yüzden soruyorum. Umarım benzer bir problem olmamıştır.)

Forrap kendim vee nete giren yada giremeyen arkadaşlarımız adına size çok çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.İnan herkes çok mutlu oldu anahtarlık birkac kişeye veremedik fakat stikerlerı hemen motorlarımıza yapıştırdık.
kargo hakkında bir bilgim yok su anda airman(ahmet abi) sana en kısa zamanda bilgi verecektir.tekrardan teşekkür ederiz.:rendeer::rendeer::rendeer:

Selam Osmaniye MT!
Benim babam da Gavurdağ'lı :p
Hemşeri sayılırız, bi selam edeyim size dedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar