[Osmaniye - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dayı hepinizi osaniye ye bekliyorum ok mi serkan ben k ib bye byee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Da Benim Dostlarim

YanliŞ Olduuuu Yawwwwwwww

yawww hani nerelerdesiniz yaww gelen giden yokk

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
zorkun yaylası 08.07.2007 pazar herkese tesekkur ederizz

:cat:

Son düzenleme:
Serkan kardeşim hepsi bu kadar mı resimlerin, bir sürü resim çekildi diğerleri yandı mı yoksa:)
Kardeşim Osmaniye MT olarak ağırlama süperdi. Çok teşekkür ediyorum. Biliyorsun, geziye küçük kızımı da getirmiştim. Dönüşte onu yaylada bıraktım, makina da onda kaldı, makinam burada olsaydı ben de elimdekileri eklerdim. Ressam yol yorgunluğunu atamadı herhalde. Resimleri yüklemekte gecikti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evt abi ressam yorgun herhalde bende cok yogunum ama bikaç tane ekleyebildim ama hepsini eklicem abi kendine iyi bak abi bu arada tanıştıgımıza memnun oldum arakadaslarımda sizleri cok sevdilerr......a e o

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ya kusura bakmayın ben mersindeyim su an fırsat bulup atamadım resimleri en kısa zamanda atmaya calısacagım inşallah özür....
sizin resimler cok güzel ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorm hoşcakalın

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim buyur gel basımızsın tacısınn......'

Gaziantep İl Temsilcisi
arkadaşlar Gaziantep MT olarak 15,07,2007 pazar günu Osmanıye ye gelecegız sizlerle tanişmak isteriz tanişmak istiyen arkadaşlar özelden mesaj ata bilir saglıcakla kalın Gaziantep MT den selamlar

:) Selam Arkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Yine Burdayim :)
Motorum Daha Değişmedi Ama Eli Kulağinda Satildi Satiliyo Tabi Yenisininde Sesini Duyuyor Gibiyim şimdiden :):)

Selam Osmaniye, Aslında dün baya yakındık birbirimize fakat mesajımızı okumadınız heralde onun için tanışma şansımız olmadı. İşallah başka zamana. Osmaniye ye selamlar.

Selam

Arkadaşlar TÜM motorsiklet tutkunları Osmaniye çevresin de gezi gibi. etkinlikler oldugunda bana bi e-mail atarsanız sevinirim e-mail: [email protected]
Herkese selam Hız YapMaya DevAm :bounce:

ya antepli arkadaslar hepinizden cok cok özür diliyorum nete giremedim bu hafta yoksa sizi burada misafir etmekten mutlu olurduk.inşallah basska bir zamana biz geliriz

katılım güzel hava güzel motorlar güzel. yıllar önce zorkuna gitmiştim. yolları çok dik ve virajlı, hele hele o suyun çıktığı yerde ayaklarınızı 3-5 dk dan fazla tutamıyorsunuz. adeta kesiyor. fakat koruyucular nerede. hele hele öncü arkadaş hiç olmazsa bi kask taksaydın.
kazasız sürüşler dilerim.

ya antepli arkadaslar hepinizden cok cok özür diliyorum nete giremedim bu hafta yoksa sizi burada misafir etmekten mutlu olurduk.inşallah basska bir zamana biz geliriz

Önemli değil kardeş, başka bir sefere inş. Osmaniyede bir şey dikkatimi çekti.Kimse Gaziantep teki bazı motorcular gibi kask takmıyor. Neredeyse herkes star mobilete biniyor. Osmaniye çok güzel bir yer Zorkun yaylasına çıkamdık ama; Erzin içmelerine, Erzin halk plajına filan gittik. hoş bir gezi oldu.Resimler inş. yakın zamanda gelecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar