[Osmaniye - MT]

sagol dostum burası cok sakinlesti kimse girip hal hatır bile sormuyor bırak gezidir motordur konuşmayı osmaniye yalnız kaldı malesef:salut: beni soruyorsan ben iyiyim sagol kardeşim.

konya gezisi süper olmuş fotograflar harika bahar yeni gelmiş.
bizim çukurovada ekinler biçiliyor.
selam herkese

konya bizim oralarla kıyaslanamaz bile .bu fotodaki yerler istisna zorakı arayıp buluyoruz yeşillikleri .yoksa nereye baksan çöl.memlekette olmak vardı

abi manyak olmus gezi harika yaa.ahmet abi nasılsın iyimisin nerelerdesin arada selam ver yaww bmwf650 alacakmıssın şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman:mrgreen:

merhaba arkadaşlar.
kadirli ekibi bu günlerde bir araya gelemiyoruz, birarada olsak da gezemiyoruz. F650 gs aradığım dogru şöyle 2000-2002 gibi birşeyler ama ya istanbulda ya ankarada var yakınlarda yok reşo senin ankara işini bekliyorum belki iyi birşeyler denk gelir. selamlar

slm resıt sen iş nasıl oldu calısacakmısın yazın bı ara demıstın konyada iş buldun dıye kesınlestımı

walla ben tamam dersem büyük bir ihtimal olacak ama biraz kafama takılan seyler var onları hallatmem lazım aama olacak sanırım.
Ahmet abi ankaradan donuste ben biner gelirim senın motora senın gelmene gerek yok:)
Wala benım iş olursa bende R6 almayı düşünüyorum kısmetse

bu pazar biraz gezelim motorların pasları açılsın moduyla 5 motor bagdaş yaylası yaptık 1400 metrede sisler içerisinde resimlerimiz daha sonra.

Haydi OSMANİYE MT canlanın biraz. Bu hafta Gaziantep MT Osmaniye'de. Sizlerlede tanışmak isteriz. Görüşmek üzere Osmaniye'ye Sevgiler.

abi resimleribekliyorm sabırsızlıkla hah yaa sole gezin arkadas bizde buradan memleketimizi gorelim sizleri gorelim.
ahmet abi misafirlerimiz olacak:)

abi resimleri demiştin ne oldu yaww ben hala bekliyom ama sabırsızlıkla saygılar abicim seni cok özledim bu arada

merhaba arkadaşlar resimleri geciktirdim özür dilerim.
şimdilik birkaç resimle yetinelim.hasret giderelim.
MT KADİRLİ bagdaş yaylası gezisi

dscn1570bd6.jpg
[/URL][/IMG]

dscn1573ve1.jpg
[/URL][/IMG]

veee 1400 m.de zirvedeyiz.
dscn1577xr0.jpg
[/URL][/IMG]

tüm arkadaşlara selamlar.

dscn1579lt7.jpg
[/URL][/IMG]

abi harkasın teşekkur ederim resimler için bir an için seni ve savası gormus gıbı oldum savaste evlenmiş sanırım gorursen selamlarımı ve hayırlı olsun dileklerimi ilet kendine de iyi bak abicim

haa ayın 12 sine bir kac gunlugune gelecem kadirliye geldigimde hep beraber bişeler yapalım

Son düzenleme:
slm arkadaslar biraz gec ekledim ama olsun okuyan olursa die yarın yani pazar sabah 9:00'da sülemiş tesislerinde yani kadirlide toplanılıp andırına gidecegiz gelmek isteyen herkesi bekleriz...taplantı saat 9:00 da

reşit kazım büfedeydim bugün aklıma geldin aradım ama açmadın.baksana haftaya işin yoksa mersine gidecem gel sende?

arkadaşlar bende osmaniyeliyim gerçi motorla oralara gelmiyorum ama doğrusu ordada bir mt kardeşliği kurduğunuz için sizi kutluyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar