[Osmaniye - MT]

BEN: ÖMER
VETERİNER FAKÜLTESİ 5. SINIF ÖĞRENCİSİYİM VANDA
MSN: [email protected]
isteyen herkez msn ine ekleyebilir sohbet edebiliriz arkadaş olabiliriz tüm illerde yaşayan arkadaşlar

lem ömer dostum o nasıl bir iştir lan koptum vallaa gülmekten
(isteyen herkez msn ine ekleyebilir sohbet edebiliriz arkadaş olabiliriz tüm illerde yaşayan arkadaşlar) :queen: :queen: :queen: :rendeer: :mrgreen:
0900 815 0045 ARA BENİ BOYA BENİ EHUEHUEHEEEEE:p :p

kaan kardes burada hava cok güzel yaww pek yakında motoru kapıp buraya getirecem sanırım:)
ahmet abi burada şimdi istesemde binemem bitarafım donar alimallah:):) ama havalar düzelsin getirecem buraya canavarı:)
Ahmet nr nasılsın kardes hoşgeldin keske oralarda olsaydıkta beraber takılabilseydik ama malesef erzurumdayım insallah yazın sizlerle takılırız yine.Gec oldu cevap kusura bakmazsın umarım kendine iyi bak saygılar:rendeer:

Son düzenleme:
lem ömer dostum o nasıl bir iştir lan koptum vallaa gülmekten
(isteyen herkez msn ine ekleyebilir sohbet edebiliriz arkadaş olabiliriz tüm illerde yaşayan arkadaşlar) :queen: :queen: :queen: :rendeer: :mrgreen:
0900 815 0045 ARA BENİ BOYA BENİ EHUEHUEHEEEEE:p :p

kaan kardes burada haca cok güzel yaww pek yakında motoru kapıp buraya getirecem sanıım:)
ahmet abi burada şimdi istesemde binemem bitarafım donar alimallah:):) ama havalar düzelsin getirecem buraya canavarı:)
Ahmat nr nasılsın kardes hoşgeldin keske oralarda olsaydıkta beraber takılabilseydik ama malesef erzurumdayım insallah yazın sizlerle takılırız yine.Gec oldu cevap kusura bakmazsın umarım kendine iyi bak saygılar:rendeer:

sen gül reşitim gülü seven dikenine katlanıyo kardeşim :queen:

seni seviyorum ömerciim ayıp ettin yaaa sadece yazı sekline güldüm::):):):):)

Reşit hacı Gezi videolarını cd ye aktardım vericem senin elemanlara.sen irtibata geç onlarla ne gerekiyorsa ver talimatı.cd yi yarın werrim ok.Ahmet abimdende özür diliyorum ek dersler yüzünden geç çıkıyorum.kusura bakma

sero unuttun bakıyorum bızlerı yazmazoldum mersıne neyse yazın yolun duserde gorusuruz artık

Reşit olm adamlar beni sıkıştırıyo bak videolar için...cd yi dün werdim cafeye zip leyip gönderceklerdi.görüş şu heriflerlede koyalım siteye.haber bekliyorum.( msn ye de girmiyorsun HAcı)

sero unuttun bakıyorum bızlerı yazmazoldum mersıne neyse yazın yolun duserde gorusuruz artık

la sizzi unuturmuyum kardesime bak yaa sadece nete giremiyorm cok fazla...

Reşit olm adamlar beni sıkıştırıyo bak videolar için...cd yi dün werdim cafeye zip leyip gönderceklerdi.görüş şu heriflerlede koyalım siteye.haber bekliyorum.( msn ye de girmiyorsun HAcı)

babos kusura bakma inan işlerden dolayı msnye bile giremiyorm.şimdi okudum yazdıklarını ve hemen aradım arkadası o işi halledec merak etme..ya senın msn acık birsürü yazdm ama cvp yok.

ömer nasılsın kardes iyimisin bir ara erzuruma gelsene lam misafirim ol pek uzak degilsin bana:cherry:

Son düzenleme:
Tabikii varız bizsiz osmaniye mi olur herkesi bekliyoruz osmaniye eee

slm arkadaşlar...bu benim gerçek anlamda sanal dünyaya ilk adımım...
sizlerle bi arada olmaktan mutluyum.bundan sonra bu siteden haberlerşiriz

slm arkadaşlar...bu benim gerçek anlamda sanal dünyaya ilk adımım...
sizlerle bi arada olmaktan mutluyum.bundan sonra bu siteden haberlerşiriz

Son düzenleme:
tatar kardesim tekrar hoşgeldin nasılsın iyimisin.ardes bir daha kaybolma bak tammamı:)

savas abi sende buraya hoşgeldin...seni seviyoruz:) sayısalden iyi bir para vurursam sana bir race alacam hemde HONDA:mrgreen: söz ulan:)

:pr: :pr: ya nerdesiniz arkadaslar kimse yokmu yaa 2-3 gundur kimse bişe yazmamıs.hadi herkesi anladıkta kaan ve musa olm sizin sürekli net var siz niye girmiyorsunuz arkadas..
kaan motor geldi sanırım buraya yzmaz olduguna gore

al len hemşo ben yetiştim bak yazıyorum işte .olum para biriktiriyormusun unutma yazınki planı dicem ama unut gitsin çünkü bırak para biriktırmeyı üstünne borçlanıyom lan ben

selam

herkese selammm :rendeer:[/QUOTE]
dostlar ben burda yeniyim umarım inşallah iyi bi dostluk kurarrız :p

soner olm geldim lan ben cok sık giremiom nete.. ahanda geldim para biriktiriym ben olm sen adamı satarsın sana güvenemiom bende yesemmi ne etsem parayı:mrgreen:

selocan hoş geldin nasılsın.sen nerelisin kendini tanıtırsan daha iyi muhabbet ederiz ok.. tekrardan hoşgeldin aramıza

selam reşid nasılsın dostum ayrıca ayrıca tüm motor tutkun larına valla reşid bey direksiyonu yaptırdım capırtipi
gibi oldu biraz ama manyak olduha.Kızlar hayran kalır la :cat: arkadaşlar kimse yazmaz nedense demek sizler motor tutkunu değilsiniz.biselam gönderinde görelim motor tutkunluğunuzu neyse herkese by:cherry: :cherry: :cherry: bu arada benim moto 150 ccKeweey super lıght kullanır.

wallamı kaana soylede resimlerini cekip buraya eklesin bakalım çok merak ettim haaa.... haa bu arada kaan nerde yaa kaçgündür bişe yazmamıs bişemi oldu aceba.
ahmet abi kaan mustafa savas latif ömer.... ya nerelerdesiniz isimlerle çagırıyom baksana:mrgreen: :mrgreen:

S.A
Valla reşit okluda bazı problemler var.bahsetmiştim sana msn de.akşam musa yla beraberdik.valla direksiyona ek attırmış biraz yükseltmiş fenada olmamış evden aceleyle çıktım fotğraf makinasını alamadım :s ama onun istediği o değil....o tam chopper tipi istiyor.neyse özledim seni şu yaz gelseydi...Ahmet komutanımızında yazısını pek göremez olduk.honda cı abimizde yok...musa desen küsmüş...Ömerin derslerle başı belada ...sen kardan dondan net e giremyorsun.olucak boyle şeyler.....yazın korksun Kadirli bizden.....:queen:

Selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar sizede selam hoşgeldiniz aramıza
Millet beni biliyorsunuz intörn dersleri çok ağır kes dik :) yoğun vakit bulupta nete giremiyorum ama vakit bulduğumda anında burdayım unuttum zannetmeyin

:rendeer: tekrar hoşgeldiniz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar