siyahatmaca Katılım 8 Mar 2009 Mesajlar 1,619 10 Mar 2009 #21 Polis torunu olarak gurur duydum... Bütün Emniyet camiasına hayırlı görevler diliyorum, tabii izin verirsenz önce Osmaniye İl Emmiyet Müdürlüğü'ne..
Polis torunu olarak gurur duydum... Bütün Emniyet camiasına hayırlı görevler diliyorum, tabii izin verirsenz önce Osmaniye İl Emmiyet Müdürlüğü'ne..
yusuf_tb5cks Osmaniye İl Temsilcisi Katılım 3 Eki 2007 Mesajlar 356 10 Mar 2009 #22 Tarih Değişikliği. Arkadaşlar Osmaniyede yapılacak olan etkinlik 5 Nisan tarihinde açıköğretim sınavı olması nedeniyle 19 Nisan tarihine alınmıştır. Bilgilerinize...
Tarih Değişikliği. Arkadaşlar Osmaniyede yapılacak olan etkinlik 5 Nisan tarihinde açıköğretim sınavı olması nedeniyle 19 Nisan tarihine alınmıştır. Bilgilerinize...
tüzemen Katılım 13 Mar 2006 Mesajlar 403 10 Mar 2009 #23 O zaman başlığı açan arkadaşımız tarihi de değiştirirse iyi olur. En azından sınavı olanlar için yanılma olmamış olur.
O zaman başlığı açan arkadaşımız tarihi de değiştirirse iyi olur. En azından sınavı olanlar için yanılma olmamış olur.