Osmaniye etkinlikleri öncesi yemekte buluştuk

Osmaniye Emniyet Müdürlüğünün 19 Nisan 2009'da gerçekleştireceği
"KASKINI TAK,BAYRAĞINI AL GEL" etkinlikleri çerçevesinde ön toplantıda
Adana seyyahriders,Hatay CBF_TR.Kadirli KAMOK klüpleri olarak , Trafik şube müdürünün Polisevinde verdiği yemekte 30 motor 40 kişi buluştuk.

Etkinlikler kapsamında yapılabilecek kask kullanma alışkanlığı ile ilgili eğitim,tanıtım,afiş,promasyon,sponsor görüşmeleri, çevre illerden gelecek misafir motorcuların ağırlanması konuları görüşüldü,Yemek sonunda etkinliklerin ikinci bölümünün yapılacagı İl gençlik müdürlüğüne baglı Karatepe su sporları merkezine hareket ettik,güzel ve manzaralı bir sürüşten sonra vardığımız tesislerde bizi bir sürpriz bekliyordu,maalesef il gençlik müdürünün talimatıyla içeri alınmadık.sebebinide anlamış değiliz.

Biz motorcuların böyle anlamlı toplantılarla insanları bilinçlendirme gayretleri bürokrasi canavarına takılıp kalıyor.Büyük bir ihtimalle o tesisi protesto etmek amacıyla etkinlikleri farklı yerde planlıyoruz.

Buyrun fotograflara

dsc00187s.jpg

dsc00189i.jpg

dsc00191oim.jpg

dsc00197xvj.jpg

dsc00200b.jpg

dsc00201p.jpg

dsc00207h.jpg

dsc00209b.jpg

dsc00218rxg.jpg

dsc00222y.jpg

Gaziantep İl Temsilcisi
çok iyi yapmişsınız abi daha erken haber etseydınız gelirdim mutlaka umarın herşey istedigimiz gibi olur buyuk bir katılım olcagı kesın....

ahmet abi neden haberdar edilmedim acaba sorsam
ayıb kacarmı acaba

ahmet abi neden haberdar edilmedim acaba sorsam
ayıb kacarmı acaba

mustafacığım
son anda olan bir buluşma sizleri bilgilendiremedik özür dileriz.

sadece daha önce güzergahı ögrenmek amaçlı grup liderleri katılacaktı,sürpriz oldu,çogaldık.

Dörtyoldan vefat eden velat arkadaşımızda katılmak istemiş ancak grubun toz bulutu nedeniyle sapagı kaçırmasından sonra toprakkale çıkışında kendisini aramışlar,gelememiş,daha sonra vefat haberini aldık Allah rahmet eylesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel yapmışsınız,bol katılımlı olmuş,ama 19 Nisanda yer gök inleyecek her yer motor sesiyle yıkılacak Tüm Türkiye hayran kalacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar