Osmaniye Almanpınarı gezisi

aslında hiç aklımızda yoktu sadece md den ve mt den arkadasım olan clawman (soner) ve latif abiyle(akburak) görmeye gitmiştim osmaniyeye,motorcu aklı işte birden düştük yola çıktık dağlara doğru...

yayla yolunda bizi ilk karşılayan köy Kızıldere ama biz yine durmuyoruz ve devam:)

yukarıdan bir göl gördük ve hemn oraya dogru indik

Goruntu220.jpg

gölü izlerken birde baktık orta çağdan kalma bir kale gördük ve incelemek için içeri girmeye karar verdik

define aramıslar mahfetmişler kaleyi bisde içinde baktık ki orta cagdan kalma bir kask hemn aldık:):):):) kafaya geçirdik

Goruntu255.jpg

Goruntu257.jpg

Goruntu258.jpg

Goruntu259.jpg

Goruntu260.jpg

Goruntu262.jpg

Goruntu263.jpg

Goruntu265.jpg

Goruntu266.jpg

Goruntu267.jpg

kaleden cıktık hasan beyliye doğru yol aldık.yaylaya clawmanın yazlık evine geldik hasanbeyliden aldıgımız sucukları yemek için... haa bu arada bu yaylanın ismide Almanpınarı

Goruntu269.jpg

Goruntu270.jpg

Goruntu271.jpg

Goruntu272.jpg

Goruntu273.jpg

Goruntu274.jpg

Goruntu275.jpg

buda arkadasım clawman(Soner)

buda ben ressam_01:)

sucuklarımızı yedik sonrada pınarımızdan suyumuzu hüpletip ewin yolunu tuttuk

paylaşımınız için saolun resimler harıka maşallah su da harika buralarda öyle pek kaynak su yok kıymetini bilmek lazım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi gezi olmus paylasım için teşekkürler

güzel bir gezi olmuş

Ressam güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkür ederim. Gezide fotoğrafladığınız kale Osmaniye'den görünen kale mi? Senin yaşlardayken çok arzu etmiştim oraya gitmeyi ama bir türlü kısmet olmamıştı.

tesekkur ederim arkadaslar...djelals abi okale senın dedigin kalemi bilmiyorum inan.ama cok güzelbiryerdi

Ressam kardeşim paylaştığınız için teşekkürler .djelals(celalettin)hocamda osmaniyeli ama birtürlü osmaniyenin aslantaş baraj bölgesine birgezi proğramlamadı nisana geleceğiz. bize mihmandarlık yaparsınız inşallah. birkez adana motor sporları kulübüyle zorkuna gelmiştik(ikiteker'de reyhanlıdan zorkuna mini bir gezi) başlığıyla servise sunmuştuk selamlar

vayy hemşoma da bak ; toprağımı, suyunu ,havasını burnumda tüten insanını ,evime kadar getirmiş ALLAH ne muradın varsa versin ne özlemişim beeeeaaaaa:) çok güzel olmuş gezi ,sözünü unutma yazın birlikte gidicez oralara,,,,,saçlarını da uzat tekrar bence :):)

inci sagol hemsom sözüm söz merak etme basımızın üzerinde yern var sen gel yeterki
hasan abi yazın buraları full gezecez yazın gorusuruz

Ressam arkadaşım çok güseL gezi oLmus tebrik ederim ayrıca sucukLarıda tüm tüm götürmüşsünüz nasıl bogazınızdan geçti ise :p Adanaya da bekleriz sizleri arada merkeze gelin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet bayılırım tarihi mistik kokusu alan kültür barındıran yerlere. Canım çekti oyfffff

aho aho aho resoya bak sen ne gezermısın sen sucuklarıda gotururmus kıskandım valla senı oralaras goturen motora o motoru suren sana tesekurler ve ellerıne salık kardeşşşşşş

evet beni sattrılar öyle gittiler oralara 1 saat işim var dedim bi gittiler kayboldular neyse yazdım biryere

gezi güzel geçmiş tekrarı olursa haberimiz olsun eşlik etmeye çalışırız bende görmek isterim doğrusu oraları

insallah yazın arkadaslar tesekkur ederim herkeze selamlar... abi satmadık ya aklımızda bile yoktu vallaa birden karar verdik inn:)
şahinbirinci bend ortaca da okudum oraları iyi bilirim sizin oralar daha güzel beaa
janti insallah yazın gorusuruz tesekkur ederim davetin için kendine iyi bak

sevgili reşit kardeşim. yine sanatçılığını konuşturmuşsun. fotolar çok güzel manzaralar bir harıka. görüşmek umuduyle

güzel bir gezi olmuş.sucukları görünce canım sucuk çekti.hemen gibip sucuk yiyeyim bari...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar