- Konu Yazar
teşekkürler.Muhteşem bir manzara eşliğinde harika bir gezi....
evde oturan erken yaşlanırbayıldım yine yaa.. off ! evde otururken bu fotolar can yakıyor..
Tekeriniz düz bassın arkadaşım...
teşekkürler.Muhteşem bir manzara eşliğinde harika bir gezi....
evde oturan erken yaşlanırbayıldım yine yaa.. off ! evde otururken bu fotolar can yakıyor..
Tekeriniz düz bassın arkadaşım...
eyvallah hacı teşekkür ederim güzel yorumların için.Hacım çok güzel bir gezi olmuş. kendi sitendeki yorumlarla beraber okumak daha bir güzel oldu
250cc ucuz ve dayanıklı bi motosiklet kullanmak sanırım maliyet/fayda/zaman üçleminde en iyi sonucu verir gibi.
Uzun çokca geziden ve deneyimden sonra ekipman tavsiyelerin çok güzel olmuş. Bendeki ekipman eksikliklerini senin tavsiyelerine de uyarak tamamlıycam.
Bize daha sınır dışına çıkmak(motosiklet ile) nasip olmadı.
Gözünü dağlardan sakınmayan kişiler olarak beraber bi gezi yapma fırsatımız olur inşallah
Kafkas taraflarında dil mevzusunu nasıl çözdüğüne hiç değinmemişsin?
Daha nice güzel gezilere inşallah.
Resimlerden mükemmel bir tur olduğu bariz belli, tebrik ediyorum sizi.
Bizde tatlı su motorcuları olarak hafta sonu şileye falan geziye gidiyos işte napak :silent:
Çok kıskandım. Kazasız sıkıntısız geziler dilerim...
yeni denk geldim buna. mükemmel bir gezi olmuş. cbf ile gitseydiniz bu kadar keyif alamazdınız, dağa taşa vurmuşsunuz boxeri. güzel olmuş. konaklamayı hep çadır mı yaptınız? couchsurfing falan kullandınız mı?
evden çıkmalı hocam, güzel şeyleri göremeyiz yoksaçok güzelmiş be, valla evden çıkasım geldi. bi sigara içip dönerdim gerçi, gezi bir yana iyi de bir kadrajınız var hocam tebrik ederim.
yeni denk geldim buna. mükemmel bir gezi olmuş. cbf ile gitseydiniz bu kadar keyif alamazdınız, dağa taşa vurmuşsunuz boxeri. güzel olmuş. konaklamayı hep çadır mı yaptınız? couchsurfing falan kullandınız mı?
teşekkürlerTebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş. Tekerinize taş değmesin![]()
delilik olcak biraz tabiBu mevsimde bu yol
Deli cesareti
ne 90-100ü, ortalama 60hocam sürekli 90-100 gitmek sıkmadı mı?
teşekkürleryazın biz de bi plan yapalım bari :mrgreen: Bu arada çok iyi olmuş gezi yahu. Merak ettiğim acaba maxi skuter ile yapılabilir mi bu tarz yollar ?
teşekkür ederim, inşallahTebrikler sabah sabah iş yolunda ilham verdiniz, tekeriniz düz bassin ,daha nice güzel seyahatlerini zi burda okuruz inşallah.
teşekkürler, hepimizin...Tebrikler bu mevsimde böyle bir gezi teker daima düz basın