Orveg Kaza Yaptı !!

:pale: Antalyada bulunan arkadaşımız ve forumumuzun medahı iftaharı Orveg bugün Antalya Migros yolunda panelvan bir minübüsün sıkıştırması sonucu kaza yapmış... Kendisinde önemli bişe yok.. Sol el serçe parmağı kırılmış,kolu alçıda ve bacağına dikiş atılmış... :pale:

Çok geçmiş olsun

Acil şifalar diliyorum Allah bir daha göstermesin inşallah :(

bu neeeeeeeee yaaaa !!!!!!!!!!! arkadaşlar mt ye ne oluyor bugünlerde. bu okudugum kaçıncı kaza haberiiiii sayısını unuttum:pale: :pale: . arkadaşımıza büyük geçmiş olsun :rendeer: acil şifalarr.....

çok geçmiş olsun
.migros kavşağı çok sıkışık oluyor hem yer dar hem trafik yoğun

valla ne dıyelım gecmıs olsun bıdaha kımsenın basına bolebısey gelmez ınsallah aman dıkkat arkadaslar

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Daha iki gün evvel protesto konusunda fikir alışverişi yapmıştık. Hakikaten bir uğursuzluk var bu ara başımızda, arkadaşlar azami dikkat lütfen yollar kabiliyetsiz hız yapmayı marifet sayanlarla dolu.

Geçmiş olsun Orveg, Allahtan acil şifalar dilerim.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun,en büyük kazası bunla kalsın.ciddi bişeyi olmaması sevindirici.:rendeer:

Haydaaaa, çok üzüldüm yaa... Büyük geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iyileşir. Barışarock'a gelecekti motosikletiyle yaa, benzin zamlarını protesto t-shirtüyle ortalığı inletecekti Antalyada. Geçmiş olsun Orveg Kardeşe.

Geçmiş olsun allah yardımcın olsun

iyi iyide gene panelvan bir iş var bunda. hemen hemen panelvanla sıkıntlı anlar yaşamayan yok gibi.
diyorumki şu motorlar kadar bu panelvanlarada bi baksalar kampanya yapıp ehliyet durumu nedir.

Bir dikkat edin çok az sayıda vuruğu kırığı olmayan panelvan görürsünüz belki yanılabilirim ama benim dikkatimi çekti..

saygılarımla

tekrar geçmiş olsun overg kardeşim

T.D.

geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
şu kaza haberlerini okuyunca moralim çok bozuluyo ya..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar