Örümcek Beslemek

İlk defa konu açıyorum hatam olursa affola , şu geçmek bilmeyen sıkıcı günlerde kendimi mutlu etmek istiyordum bir tane örümcek duvarımda geziyordu öldürmek de istemedim dedim gel buraya bir tane pet şişeye koydum kapağına delikler açtım hava gelsin diye bu arkadaşı beslemek istiyorum var mı anlayan ne yerler yaşadıkları yer nasıl olmalı bunları anlatabilecek , normal ev örümceği türünü bilmiyorum açıkçası ileride tarantula almayı falan da düşünmüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evcil hayvan değil o örümcek. İyi niyetinizi görüyorum ama balkondan, camdan onu salsanız daha iyi olur. Pet şişe içinde onu öldürme riskiniz daha fazla. İlla hayvan besleme düşünceniz varsa daha farklı alternatifler var.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Örümcek, Çiyan vs evdeyse avları da oradadır. Hiç merak etme. Bırak o işini görür. Yalnız seni ısırması da muhtemeldir. Gülü seven dikenine katlanır:) Bu mübarek hayvan sevgi doludur. Yannız sevgisini ısırarak ifade eder :)

Son düzenleme:
Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Çocuk iken tuvalette vardı bir tane. Sinekleri yakalayıp atardım ağa. 2 haftada baş parmak ucu kadar oldu 🤣🤣🤣 sonra annem öldürmüş idi

Hasbinallah, evladım işin gücün yok mu senin? Örümcek evcil bir hayvan değil ki!

Yine de beslerim, bakarım diyorsan sinek ver, küçük böcek ver. Arada kokoreç yedir, ayran içir.

Eskiden star tv'de Ata Demirer'in sunduğu "korsan tv" diye bir komedi programı vardı. Orada veteriner hekim NİYAZİ GÜL isimli bir karakter vardı. Kahkaha atardım izlerken. O aklıma geldi birden.

İlla bir şey beslemek istiyorsan muhabbet kuşu yada türevlerinden birini al besle. Yakın zamanda sultan papağanı aldım gerçekten insana çok iyi geliyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Ben evcil hayvan olarak ginepig aldım aşırı sevimli ve kolay hayvanlar eğer bu tarz hayvan isterseniz araştırabilirsiniz.

Ben evcil hayvan olarak ginepig aldım aşırı sevimli ve kolay hayvanlar eğer bu tarz hayvan isterseniz araştırabilirsiniz.

Parazit aşılarını normal veterinere yaptırtmayın, egzotik hayvanlardan anlayan bir veteriner olmalı. Aksi halde kediye köpeğe verdiği damlayı hayvanın enseye damlatıp bilmeden öldürebiliyorlar.

6 Aya kadar çok güzellerdir, ama sonrasında koku sorunu artar. Kafes ve yaşam alanlarını günde iki kez temizlemeniz gerekir

Dünyanın en sevimli ve sakin, sevilmeye itirazı olmayan, sesi dünya tatlısı, hayvana karşı ailelerin evine getirildiğinde "peluş oyuncak aldım" diye yutturulabilecek olağan üstü güzel hayvanlardır. Tam anlamı ile sevmeye doyulmaz

Ot aldığınızda vermeden önce çok çok iyi kontrol edin. Tilki kuyruğu otlar içine karıştıysa bir daha o yerden veya o markadan ot almayın. Hayvanın işkence ile ölümüne, körlüğüne, sonuçları da size ciddi psikolojik tramvaya neden olabiliyor. Tilki Kuyruğuna azami dikkat.

Mutlaka eşli olarak besleyin. Ama demedi demeyin, 4. aydan sonra kızışmaya başlarlar. 6-8. aylarında evdeki nüfusların büyük ihtimalle ikiye katlamışlardır. Yavruları doğduğu anda gözleri açık, tüğleri eksiksiz, tırnakları ve dişleri tam, sanki yeni doğmamış da yan mahalleden ziyarete gelmiş gibi dünyaya gelirler. Boyları haricinde kusursuz anne-baba melezi kopyası olurlar. İnanılmazdır. Bu şekilde doğan başka bir memeli bilmiyorum.

Ses konusuna azami dikkat edin. Gürültüden psikolojileri bozulur ve hatta aniden ölebilirler. Ani ve şiddetli sesler ciddi paniklemelerine ve korkudan ölmelerine neden olabilir. O yüzden ses sistemi, PC, TV gibi bilimum ne zaman şiddetli ses geleceği belli olmayan alanlardan uzağa yuvalamaya dikkat edin.

Hayatımda beslediğim en güzel hayvanlardandı, onun için yazmadan edemedim kusuruma bakmayın :)Umarım uzun süre keyifle bakabilirsiniz:cat:

Motosikleti
Ns200 15"
Parazit aşılarını normal veterinere yaptırtmayın, egzotik hayvanlardan anlayan bir veteriner olmalı. Aksi halde kediye köpeğe verdiği damlayı hayvanın enseye damlatıp bilmeden öldürebiliyorlar.

6 Aya kadar çok güzellerdir, ama sonrasında koku sorunu artar. Kafes ve yaşam alanlarını günde iki kez temizlemeniz gerekir

Dünyanın en sevimli ve sakin, sevilmeye itirazı olmayan, sesi dünya tatlısı, hayvana karşı ailelerin evine getirildiğinde "peluş oyuncak aldım" diye yutturulabilecek olağan üstü güzel hayvanlardır. Tam anlamı ile sevmeye doyulmaz

Ot aldığınızda vermeden önce çok çok iyi kontrol edin. Tilki kuyruğu otlar içine karıştıysa bir daha o yerden veya o markadan ot almayın. Hayvanın işkence ile ölümüne, körlüğüne, sonuçları da size ciddi psikolojik tramvaya neden olabiliyor. Tilki Kuyruğuna azami dikkat.

Mutlaka eşli olarak besleyin. Ama demedi demeyin, 4. aydan sonra kızışmaya başlarlar. 6-8. aylarında evdeki nüfusların büyük ihtimalle ikiye katlamışlardır. Yavruları doğduğu anda gözleri açık, tüğleri eksiksiz, tırnakları ve dişleri tam, sanki yeni doğmamış da yan mahalleden ziyarete gelmiş gibi dünyaya gelirler. Boyları haricinde kusursuz anne-baba melezi kopyası olurlar. İnanılmazdır. Bu şekilde doğan başka bir memeli bilmiyorum.

Ses konusuna azami dikkat edin. Gürültüden psikolojileri bozulur ve hatta aniden ölebilirler. Ani ve şiddetli sesler ciddi paniklemelerine ve korkudan ölmelerine neden olabilir. O yüzden ses sistemi, PC, TV gibi bilimum ne zaman şiddetli ses geleceği belli olmayan alanlardan uzağa yuvalamaya dikkat edin.

Hayatımda beslediğim en güzel hayvanlardandı, onun için yazmadan edemedim kusuruma bakmayın :)Umarım uzun süre keyifle bakabilirsiniz:cat:

Almadan önce araştırmıştım huyları nasıl diye sonuçta bu bir can onun en iyi şekilde yaşaması hakkı, ses konusunda çok ses duymuyor duysada geneli nazik sesler yaşam alanı olarak odamı onunla paylaşıyorum ona karşı olabildiğimce sakin ve geniş davranmaya çalışıyorum ve hep yanında olmaya çalışıyorum, ot tarzı şeyleri kendi bahçemde yetişen otları ve bitkiler ile beslemeyi tercih ediyorum yem olarakda yulaf-mısır-çekirdek karıştırıp veriyorum evimde oldukca sebze ve meyvelerden mahrum bırakmıyorum ama çok güzel şirin bir hayvan ama aşırıda ilginç hayvan horlaması çıkardığı sesler çok garip ve sevimli bir sevmediğim çok kuytu köşelere kaçması onun harici kendisini çok seviyorum baktığım en şirin hayvan bu olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar