Ortaya karisik video :)

Kendi kendimize kaydettigimiz bazi videolardan kisa bir derleme yaptim.
Fazla aksiyonlu bir video degil ama bunaltici oldugunu da sanmiyorum
Yuksek cozunurlukte izleme imkaniniz varsa daha keyifli
iyi seyiler.

videoyu acamayan olursa bu da direk linki;
https://www.youtube.com/watch?v=oCx10n0oTW4

hocam otobanda makaslar;300 km hız ;tekteker ....bide fazla aksiyon yok yazmışsın daha ne olsun :)
güzel görüntüler..

Güzel ve tehlikeli hareketler :) benim dikkatimi çeken tek şey deri tulumlar.Tesekkur ederim kendi adima 200ü cok rahat gören makinalara olması gerektigi gibi bindiginiz için :) Harika video :)

Aşırı şeyler yok sonuçta bazı arkadaşların videolarında ki adrenalinin yanında pek bişey sayılmaz :)
kılık kıyafet ekipman konuşuna özellikle ben, yazın bile deri giyecek kadar çok önem gösteriyorum. zaten önem göstermeyen adamla da yan yana sürmekten kaçınıyorum.

sizlerde sagolun arkadaslar.
insallah daha keyiflileri de cikar zamanla

Maşallah yaw ben acayip keyifle izledim :) Allah kaza bela vermesin hocam :) video da gsxr1000 var Honda cbr1000rr var :) ikisi hakkında motor sahibi bi kıyaslama yapıp yorumu ekleme imkanınız var mı ?

Emeğinize sağlık ,net ve güzel görüntüler :cat:
Normalde GSXR bir parca daha hircin gaz kontrolu olarak. Ara vitesler, alt devirler veya hizlanma da CBR cok az daha basarili, ama maksimum hizda GSXR CBR dan bi tik onde.
Ama tabi bunlar cokta farketmiyor bizim gibi sokakta binenler icin, cunku hic bir zman maksimum limitlerde kullanabilecegimiz ne yollarimiz ne de becerimiz oldugundan dolayi kimin pilotaji daha iyiyse onun makinesi daha hizli oluyor gercek dunya da :)

Son düzenleme:
Çok güzel bir video olmuş hocam izlemekten zevk aldığım nadir videolardan, Rabbim kaza bela vermesin, Arasıra bunlardan yapanlar olsun bizde izlemekten keyif alalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel video beğendim, lastik yakma kısmı hariç.

sağolun.
Hiç bitmeyenine gerek yok ya, tadında bırakmak lazım :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar