Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Disbiratörlere En İyi Yalakalık Yapan Motovlogcu Kimdir?

• Kolaçan

Oy: 21 39.6%
  • Motosiklet İstasyonu

Oy: 21 39.6%
  • Motopark Tv

Oy: 25 47.2%
  • Sanço ve Arkadaşları

Oy: 3 5.7%
  • 100 Oktan Tv

Oy: 8 15.1%
  • Moto Rhino

Oy: 20 37.7%
  • Adventure İstanbul

Oy: 8 15.1%
  • Delta Motovlog

Oy: 1 1.9%
  • Nuri Uyanıkoğlu

Oy: 4 7.5%
  • Deneme Tahtası

Oy: 4 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    53
Motosikleti
İki Teker Havada
Disbiratörlere kendi çıkarları doğrultusunda en çok yakalalık yapan motovlogcu size göre kimdir?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Deneme Tahtası, Nuri Uyanıkoğlu ve Adventure İstanbul kanallarını seviyor ve takip ediyorum. Sanço da merak ettiğim bazı motorlarla ilgili güzel videolar çekiyor. Delta'yı bilmiyorum. Diğerleri tıraş..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
totosksel yok Selçüksüz liste yok hükmündedir.

Motosikleti
D400
bu tip kanalları genelde takip etmiyorum. Zafer hoca ve Uğur hoca izliyorum birkaç da yabancı kanal.

buradaki adamların çoğu öyle ya da böyle çin güzellemesi yapıyor. para aldıgı aşikar, gidonu depoya çarpan motosikletin abs'si, ekranda navigasyonu zartı zurtu var piyasada iyi bir yer etmeli falan diyor adamlar. lan adam gidonu yapamamış gidonuuu :D

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Sanço ve Arkadaşları, Deneme Tahtası, Nuri Uyanıkoğlu, Prosofi bende düzgün iş yapanlarda ilk sırada geliyor. Kanallarına aboneyim ve de videolarının çoğunu da izledim.

BlackSheep MotoGarage ve eskiden sevmezdim ama artık o kadar rahatsız etmiyor diyeyim, Adventure İstanbul da fena değil gibi.

Motorcu Muhabbeti Derhan'ın da reklam-işbirliği çekimleri olsa da kanalına aboneyim ve de genel olarak yaptığı işleri beğeniyorum. Motosikletle ilgili tüyolar verdiği serilerine ve de alem 3-5 ayda bir motosiklet yenilerken gidip eski 660 Teneresini satın alıp ona emek harcamasına ve onunla gezmesine hastayım.

Kendi garajında kendi (genellikle eski) motorlarının bakımını yapıp onları yürür halde tutmasını da seviyorum.

Bu alttakiler ise reklam-işbirliği içeren videolarından dolayı eleştiri oklarının hedefindeki kitle:

Bunlarda Kolaçan ve 100 Oktan TV'yi diğerlerinden ayrı tutuyorum.

Mevlüt ve Alişan reklam ve işbirliği sonucu çok video çekse de, Kolaçan'ı kuryelikten geldiğini hiç saklamadığı gibi bununla ilgili bir sürü çok önemli paylaşım yapması ve de Ankara'yı turladığı videoları, sektördeki sıkıntıları çözme yönündeki girişimleri ve kaliteli diğer işlere imza atıyor olduğu için bu yazımın sonundaki birkaç arkadaştan farklı kefeye koyuyorum. Kanalına aboneyim ve çoğu videosunu da izledim.

Performanslı sürüşe ve genel olarak motosikletlere hâkim olduğunu düşündüğüm Motoron dergisi çıkışlı 100 Oktan TV Alişan Fidan'ın kanalına da aboneyim ve de reklam-işbirliği kokan videolarını çok izlemesem de incelemelerini ve paylaşımlarını genelde beğeniyorum.

2 yıl önceye kadar Motopixel TV ile ilgili müthiş olumsuz düşüncelerim vardı.

Motosiklet işinden çok anladığını düşünmediğim, hayatı sadece ve tamamen "Barkından sonra boşalan düzgün prodüksiyonlu motosiklet inceleme ve sürüş" alanında boşluğa düşmüş pazardan müthiş bir pay kapmaya odaklı bulduğum birisi olduğunu fark ettiğim kişidir Selçuk.

Gereksiz işbirlikleri ve de kendisinin fos olduğunu fark edip kendisine ona göre davranan firmalara karşı çektiği çocuksu videolarıyla işi iyice eline yüzüne bulaştırdı bir dönem.

"Ben olsam artık insan içine çıkamazdım" diyeceğim müthiş gafları ve hataları oldu bu süreçte.

İyice araştırmadan çektiği videolarla kendini komik duruma düşürdüğü çok anlar oldu.

Yabancı dil eksikliği sonucu yapmış olduğu hatalar da tuz biber oldu üstüne.

"2 yıl önceye kadar Motopixel TV ile ilgili müthiş olumsuz düşüncelerim vardı" yazmıştım yukarıda.

Aralarda sektörle ilgili çeşitli istatistikleri paylaştığı videolar haricinde, görüşlerim çok değişmedi neyse ki. 🫣🤭🫣🤭

Peki sonuç?

"Reklam-işbirliği kokan motosiklet inceleme işinde daha fazla ne kadar dibi görebiliriz" isimli yarışmada zirveye oynayanlar Motosiklet İstasyonu-Motopark TV ve Motopixel TV şeklinde sıralanıyor bende

Bence ne sürüş anlamında başarılılar ne de eğriye eğri diyebiliyorlar.

Selçuk sadece artık kendisine kapıyı göstermiş firmaların ürünlerine eğri diyebiliyor bu arada.

Yanıltmasın sizi yani.

Motopixel ile ilgili çok şey yazdım, zira kendisinin videolarını gayet de baştan sona izlerdim bir dönem.

Birkaç yıl kadar kanalına aboneydim ama sonra kaçarak uzaklaştım kanalından.

Mustafa ve Tolga'nın neredeyse tamamı reklam kokan videolarını izlemeye bile katlanamıyorum.

O yüzden detaya giremedim.

Aralarda düzgün videoları varsa da, kurunun yanında yaş da yanıyormuş. Görmedim.

Kusuruma bakmasınlar.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Sürçülisan ettiysem, affola.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yalakalık kısmını pek umursamıyorum , neticede bu işe başlamış pür'ü pak kalabilmiş kimse yok. Testi akarken doldurmak gerekiyor. Farklı düşüncelerim var bu kişilerle ilgili.

Kolaçan : İçerikleri ( kurye ve honda ağırlıklı ) ve şiveli konuşmasından dolayı bi türlü sevemedim.

Motosiklet istasyonu : Hicbi içeriğini tam izlemedim, ekranlara uygun bi görüntü ve dili yok. Abartıcı konuşmalar.

Motopark : Enerjisini ve vucut hareketlerini seviyorum. Yakışıklı ve sevimli bi arkadaş.

Sanço : Genelde yüksek cc ve pahalı motorlarla oynaşıyor. Testleri ve anlatımı güzel. Pek yalakalığını görmedim.

Adv istanbul : Kendi başına gezmeyi beceremeyen GS tayfasını ücreti mukabilinde gezmeye götüren grup. Melemen rulez.

Nuri : Sadece ekmeğinde diyelim. Halfmoto nun test elemanıda diyebiliriz.

Deneme tahtası : Kesinlikle bu listede adı olmaması gereken kişi. Erkin abi yılların deneyimi, dürüst ve akıcı konuşması ile hepimize çok şey öğretti. Gezmeyi ondan öğrendik diyebiliriz. Kullandığı cihazların reklamını elbet yapacaktı , ama yanlışa yanlış demesinide biliyor.

Motopixel ( listede yok ama konuşulur ) : Herkes topa tutsada ben Selçuk'u çok severim. İçerikleri icin elbette ortaklık yapacak, hangi youtuber yapmıyorki ?. CFMoto yüzünden çok eleştirildi, güzel yanlarıda vardı elbet , ama herkes ' ne bokton motor ' demesini istedi , demediği icin ' yalaka ' oldu. Uzun yol videoları bilgilendirici ve keyifli. Dürüst olduğunu düşünüyorum, ve izlemeye devam edeceğim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Özel olarak kimseyi takip etmiyorum, merak ettiğim bir şey olursa araştırıp karşıma çıkanları izliyorum. O çekmiş bu çekmiş çokta umrumda değil 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yazın Honda etkinliğinde Kolaçan, 100 Oktan Tv, Motoron ve Motosiklet İstasyonu'nu 2 gün boyunca canlı canlı gözlemledim. Dördü de şımarık, laubali ve fik fik adamlar. Deneme tahtası da aynı etkinlikte vardı ve bir kere bile bu dördünün yanlarına gidip de onlarla takılmadı.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yazın Honda etkinliğinde Kolaçan, 100 Oktan Tv, Motoron ve Motosiklet İstasyonu'nu 2 gün boyunca canlı canlı gözlemledim. Dördü de şımarık, laubali ve fik fik adamlar. Deneme tahtası da aynı etkinlikte vardı ve bir kere bile bu dördünün yanlarına gidip de onlarla takılmadı.
Erkin yesil de son donemde cf moto ovmeye baslayinca "acaba bu da mi para ile ovmeye basladi" diye soru isareti olustu bende.
Nuri de masallah hic biseyi begenmiyo😂 motor bu titrer yaw😂
Surasi bir gercek, hala hic biri akicilik, espiri, dikkat cekicilik, tekduzelikten uzaklik, detay gibi konularda aea'nin yanina yaklasamiyor, hele o triupmh trophy incelemesi😂 simdikilerin hepsi benzer sekilde basliyo "fik fik, aynalar boyle, depo kapagi soyle, farlar vik vik, gazi acinca gidiyo, selesi bikbik, titriyo (ihtiyaci var herhalde)" sanki hepsinin elinde ayni elden cikma sablon, hepsi ona gore cekiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Erkin yesil de son donemde cf moto ovmeye baslayinca "acaba bu da mi para ile ovmeye basladi" diye soru isareti olustu bende.
Nuri de masallah hic biseyi begenmiyo😂 motor bu titrer yaw😂
Surasi bir gercek, hala hic biri akicilik, espiri, dikkat cekicilik, tekduzelikten uzaklik, detay gibi konularda aea'nin yanina yaklasamiyor, hele o triupmh trophy incelemesi😂 simdikilerin hepsi benzer sekilde basliyo "fik fik, aynalar boyle, depo kapagi soyle, farlar vik vik, gazi acinca gidiyo, selesi bikbik, titriyo (ihtiyaci var herhalde)" sanki hepsinin elinde ayni elden cikma sablon, hepsi ona gore cekiyor.
Erkin'de de Cf Moto övücülüğü oluyor ama o övdüğü makinelerle adam ayı gibi seyahat yaptığı için bir şekilde tolere edebiliyorum ben.

Motosikleti
İki Teker Havada

Honda dan para alsaydı bu kadar gömmezdi nx500 ü

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Monkey en benlik olmayan motor :) Monkey ile ben bile yola çıkmazdım, hatta bakkala bile gitmezdim. :)
Adam gurcistan daglarina gitti geldi ama😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla bunu motor asigi iki kisi kullandi, ikisi de titreaimden ve selenin araya girmesinden inanilmaz sikayet ettiler. Ustelik kisa mesafede bu ladar rahatsiz etmis. Bu paraya degmez bence

Motosikleti
apec apx7
motorlu araçlar test aleminde jeremy clarkson, doug demouro dışında kimsenin sponsorsun iş yapması kolay değil. sonuçta onlar da bunu amme hizmeti olarak değil para kazanma aracı olarak kullanıyorlar. herkesin düşüncesine saygım var ama şunu söylemem lazım, konuşurken sesi kulak tırmalamayan, düzgün diksiyonu olan bir tek Tolga, diğerleri bu konuda ondan çok uzağa düşüyor. hele ki kolaçan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar