orta sehpanın zincire değmesi

herkese selamlar, motoru orta sehpadan indirdiğim zaman zincire değiyor ayakları ve ses yapıyor sürekli sürterek. ne yapmam gerekli zincir koparmı acaba ?

Sehpayı kapattığın zaman şaseye değen takozu vardır onu çekiç vs. ile biraz daha yukarı eğ, sehpa kapattığın zaman aşağıda kasın.

bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadıysan ayaklıkta bişe yok zincir gevşemiş gerdir yok gene değiyorsa zincirden 1 2 bakla aldır oda olmadı değiştir.

42fdsbp.jpg
[/url][/IMG] zincir gergin olmasına rağmen orta sehpaya değiyor, nasıl düzelir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yan ayaklığın yere basan kısmı vardır ya oranın zincire değen uçlarını biraz tıraşlasanız sıkıntınız çözülecek gibi

Zincir gerginliğinin iyi olduğunundan emin olup, ayaklık kısmı ile sonra ilgilen. Eğer zincir salmışsa zinciri gerdir. Lakin zincir gerginliğini bir kaç tur arka tekeri döndürüp dene. Her yerde gergin kalıyor mu yoksa farklı konumlarda salma yapıyor mu? Bundan emin ol. Eğer dengesizlik varsa zinciri değiştir. Bunlardan hiç biri değilse diğer arkadaş ve abilerin dedikleri gibi ayaklık kısmından törpüleme vs. yapabilirsin.

1388yqg.jpg
[/url][/IMG] acaba orta sehpa takozundan mı yapıyor çünkü zinciri iyi gerdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

2007b7k.jpg
[/url][/IMG] sorun çözüldü takozdanmış oraya bir şey uydurdum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

d81lw7k.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

2007b7k.jpg
[/url][/IMG] sorun çözüldü takozdanmış oraya bir şey uydurdum

k6us3hz.jpg
[/url] [/IMG]. Herhalde bu çin mallarından daha dandik bir şey varsa yine çin malıdır. İşaretli yerde ki ince yuvarlak saç kırılmış, yani 100 kiloluk motoru ayakta tutan o incecik parçaymış, kaynak tutarmı acaba yapsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar