Orjinal Stickerları sökmek ?

Merhaba arkadaşlar. Kanuni breton motorum var. Deponun üzerindeki stickerleri sökmek istiyorum. Fakat sorun şu ki stickerin üstünde bi kat cila var. sökünce orası açık kalcak.Hiç bu cila altındaki stickeri söken oldumu? söktükten sonra oraya ne yapmam lazım?
Teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önce güzelce etrafını maskele sonra selülozik tinerle verniğin altından stickerın ucunu bulana kadar sert bezle ov, çıkması lazım.

söktügün stickerlerin yerinde kalan boşluga bir miktar vernik atıp pasta cila yaparsan sorun ortadan kalkacaktır ..

söktüğün yerlerde hasar oluşur, oluşan hasarı hiç bir şekilde tamir edemezsin. düzgün olmasını istiyorsan söker komple yeniden verniklersin.

Söktüğün yerlerin altında kalan cila boşluğunu kesinlikle evdeki ekipmanlarla kendi başına düzeltemezsin..Öyle sert bezle ovala, üfle sonra geçer gibi öneriler sonuca ulaştırmaz..

Komple zımpara ve cila işlemi gerekiyor..Homemade olarak her ne yaparsan yap o yüzey yamalı olacaktır..

Söktüğün yerlerin altında kalan cila boşluğunu kesinlikle evdeki ekipmanlarla kendi başına düzeltemezsin..Öyle sert bezle ovala, üfle sonra geçer gibi öneriler sonuca ulaştırmaz..

Komple zımpara ve cila işlemi gerekiyor..Homemade olarak her ne yaparsan yap o yüzey yamalı olacaktır..

denenmiş, başarılamamış, üzülünmüş bir intiba bıraktı bende.

sen bu ihtiyarı dinle blackeagle, ben ikna oldum :)

Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım sökmeyeceğim. çok uğraştırcak gibi. Yorumlarınız için teşekkürler.

kaynar suyu dök stckerin stüne tut ucundan çek çıkar sora gaz yağı ile sil eğer beğenmez isen pasta cila çek çünkü fazla fark etmiyoo söküğnce belli olmazz

kaynar suyu dök stckerin stüne tut ucundan çek çıkar sora gaz yağı ile sil eğer beğenmez isen pasta cila çek çünkü fazla fark etmiyoo söküğnce belli olmazz

aynen katılıyorum kaynar suyla biz döktük mondial 100 ukh de çok güzel iz kalmadan çıktı ama elimizde yandı:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar