- Konu Yazar
Arkadaşlar eksozumda hiç bir işlem en ufak tadilat yok çok şükür, ama zamanla içinin elyafı boşalıp ses şiddetinde yükselme filan gibi durumlar var ise elimden bişey gelmez haliyle. Hava filtresi olarakta K&N takılı onun etkisi olursada bilemiyorum hiç orjinal filtre kullanmadım. İlk başta imza atmadım zaten, o zaman motoru çektirecez dedi afalladım kaldım neye dayanarak çekici?? adam taktı kafaya beni aradan 5 dk geçti çekicide geldi zaten:sunny: keşke onuda fotoğraflasaydım:jocolor:...
Sulh ceza mahkemesine yazılacak dilekçe örnekleri filan buldum onlarla uğraşıyorum şimdi, biliyorum hiç bir sonuca ulaşamayacağım ama yinede sonuna kadar gidecem...
Bu arada Kayseride eksoz için yardım edebilecek ne bi servis bulabildim nede bana yardım edebilecek suzuki bayisi vs. ...
Sulh ceza mahkemesine yazılacak dilekçe örnekleri filan buldum onlarla uğraşıyorum şimdi, biliyorum hiç bir sonuca ulaşamayacağım ama yinede sonuna kadar gidecem...
Bu arada Kayseride eksoz için yardım edebilecek ne bi servis bulabildim nede bana yardım edebilecek suzuki bayisi vs. ...