Kendimden örnek vermem gerekirse ben otomatik yağlama sistemi kullanıyor ve de zincirimi herhangi bir kimyasal ile temizleme gereği duymuyorum. Benim için bu sistem müthiş kolaylık sağlıyor. Lakin yine de zincirim 20.000 km civarı değişim istiyor.
Kendimden örnek vermem gerekirse bakımdan bakıma zinciri temizliyorlar, 2-3 ayda bir de aklıma gelirse yağlıyorum. Benim için bu üşengeçlik müthiş bir kolaylık sağlıyor ama zincire de üzülmüyor değilim. Lakin yine de zinciri alalı 26.000 km civarı olmuş.
Geyik bir yana, forumca zincire gereğinden fazla kafa yoruyoruz. Yaptığımız bakımlar, temizlikler sadece içimizi rahatlatıyor, kozmetik etkisi var ve ömrüne pozitif bir etkisi yok. Aksine gazyağı, basınçlı su, metal fırça vb şeyler sadece zarar veriyor.
Benim motorun zincir geçmişi şöyle:
0 - 15700 km: İlk zincir(Honda/DID). Motoru 15000 civarında ikinci el olarak aldığım için nasıl bakıldı bilmiyorum. Büyük olasılıkla sürekli temiz tutuldu. 16 binde bitti.
15700 - 33600 km: 2. zincir(Honda/DID) Yeni motor hevesiyle sürekli temizlik, sürekli yağlama. 18 binde bitti.
33600 - 54400 km: 3. zincir (Honda/DID) Artık üşengeçlik başladı, temizlik hiç yapmadım. 21 binde bitti.
54400 - 8xxxx km: 4. zincir (Sunstar) Üşengeçlik tavan yaptı. Ne temizlik ne de yağlama var. 26 bin oldu ve az canı kaldı. 30 binde değiştiririm.
(Not: Tüm zincirler servis tavsiyesi/zincir ayarının sona gelmesi neticesiyle değişti. Hepsi zincir-dişli set olarak değişti)