Orıgıne strada

Selam dostlar. İnternette gördüm çok güzel geldi İtalyan markası sanırım kullanan var mı alınır mı?

Artci kaskim,origine tonale modeli,cene perdesi ve vizor goruş acisi ls2 ve mt den daha geniş,iç pedleride konforlu.

Not:Oval kafa yapisina uymuyor tonale.

Strada modelini tam bilemem.

Kullanmak nasip olmadığı için konforu vs hakkında yorum yapamayacağım. Ancak biraz araştırdım, öyle dandik ne olduğu belirsiz kasklardan değil, ECE 22-05 sertifikası da varmış. Aşırı bir konfor ve rüzgar yalıtımı beklemediğin sürece bence alınır.

Bende yeni kask bakıyorum çünkü 2. Senesine girecek olan ls2 im patates oldu iyice. Bu kaskı çok beğendim güvenlik sertifikası vs varmış sizin de dediğiniz gibi ama sharp testi yok sanırım...

Merhabalar,

İtalyan menşeli Origine markası hakkında bilgi sunmak isteriz.

Origine kasklarımız, Avrupa’da geçerli en güncel ve en katı güvenlik standartlarından biri olan ECE 22.06 sertifikasına sahiptir. Bu belge, kasklarımızın zorlu ve kapsamlı güvenlik testlerinden başarıyla geçtiğini resmi olarak kanıtlar.

ECE 22.06 Nedir? Neden Bu Kadar Önemli?
ECE 22.06, Avrupa Ekonomik Komisyonu tarafından belirlenen ve dünya genelinde motosiklet kaskları için geçerliliği en yüksek güvenlik normlarından biridir. Önceki standart olan ECE 22.05’in yerini alan bu yeni düzenleme, artık tüm yeni üretilen kasklar için zorunlu bir güvenlik eşiğidir.

Bu standart, yalnızca kaskın darbeye karşı dayanıklılığını değil, tüm bileşenlerinin ve çeşitli kaza senaryolarındaki performansının detaylı biçimde test edilmesini kapsar. Hedef, sürücüyü gerçek bir kaza anında maksimum düzeyde koruyabilmektir.

Origine Kasklarında Uygulanan Başlıca ECE 22.06 Testleri:
  • Darbe Emilimi: Farklı hız ve açılardan uygulanan darbeler karşısında kaskın enerjiyi ne derece absorbe edebildiği test edilir.
  • Sürtünme Dayanımı: Kaza anında baş ve boyun bölgesine etki eden dönme kuvvetlerini azaltmak için kask yüzeyinin sürtünme özellikleri analiz edilir.
  • Vizör Performansı: Vizörün optik netliği, çizilmeye karşı direnci ve darbelere karşı dayanıklılığı detaylı şekilde incelenir.
  • Bağlantı ve Kayış Sistemleri: Çene kayışı ve bağlantı noktaları, kaza anında kaskın sabit kalmasını sağlayacak şekilde test edilir.

Bu testlerin tamamı, Origine kasklarının yalnızca yasal güvenlik kriterlerini değil, motosiklet kullanıcılarının en yüksek beklentilerini de karşıladığını gösterir.

Ürünlerimiz veya sipariş hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir (0 850 888 5880), WhatsApp üzerinden yazabilir (+905411591729) veya e-posta gönderebilirsiniz.

www.origineturkiye.com

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar