Orhan gazililer yandı.Komisere motorsiklet çarptı - Cezalar Yağacak

4369823874.jpg
Edinilen bilgiye göre Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde uzun yıllar başkomiserlik ve emniyet amirliği görevinde bulunan Ramazan Alıcı, mesaisini bitirip evine gitmek için aracıyla Kız Meslek Lisesi yanındaki bir markete uğradı. Markete girmek için aracından inen Ramazan Alıcı'ya bu esnada Özkan Ö.(21) idaresindeki 16 VV 308 plakalı bir motosiklet hızla çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan Ramazan Alıcı yaralandı.
Kaza sonrası yerde yatarken üşümemesi için üzerine battaniye örtülen Başkomiser Ramazan Alıcı, daha sonra özel bir sağlık merkezinden gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralanan Ramazan Alıcı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenirken, motosiklet sürücüsü gözaltına aldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla başlık kötü olmuş arkadaş
ben sürekli polisin yeterli denetim yapmamasından şikayetçiyim
hele hele istanbulda bir haftada gördüğüm "motosiklet teröründen" sonra kesinlikle bu ülkede hiç bir şekilde denetim olmadığına kesin kanaat getirdim
insanların canı bu kadar mı değersiz olur arkadaş yahu
bu arada adama nerden ve hangi yerden çarptığıda ayrı bir muamma

Orhan gazi cesur ise yapsin bakalim o ceza yagmurunu.

Bu resmen ayrimcilik olur.

Ama cok ceza kesesi var ise, Ehliyet kurslarina kessin, adam gibi ogretmediginden bu mereti kullanmayi

Orhan gazi cesur ise yapsin bakalim o ceza yagmurunu.

Bu resmen ayrimcilik olur.

Ama cok ceza kesesi var ise, Ehliyet kurslarina kessin, adam gibi ogretmediginden bu mereti kullanmayi
bak bu konudada sana kesinlikle katılıyorum
ve yine ekliyorum bu ülkede çok ciddi bir denetim sıkıntısı var

Mersin İl Temsilcisi
bak bu konudada sana kesinlikle katılıyorum
ve yine ekliyorum bu ülkede çok ciddi bir denetim sıkıntısı var

ÖYLE BİR SIKINTI YOK KARDEŞİM, DENETİMSİZLİK BOLLUĞU VAR...
yok olanın yerine var olanı düşünürsen rahatlıyormuşsun... bilim öyle diyooo :p

Yağsın ceza!!!

Bu memlekette herşey cezasız kalıyor. Hız sınırına uyamıyorum, trafikte şeritte duramıyorum, güvenli araç kullanamıyorum.

Neden?

Çünkü etrafımdaki diğer araçlar şeridimi ortalayıp sabit hızla güvenli takip mesafesinden hız sınırı dahilinde gittiğimde beni terörist zannedip öldürmeye çalışıyorlar!

E-5'te orta veya sağ şeritte 80km/sa sabit hızla gitmeyi deneyin, anlarsınız.

Ne kadar kural ihlali yapan varsa binlerce lira ceza kessinler her birine! Hata yaparsam bana da kessinler! Ama öyle yokuş aşağı düz yola pusu kurup 121 yerine 122'yle gittim diyekesmesinler ceza; hatalı sollamaya, makas atana, çift şerit park edene, kırmızıda her geçene kessinler ceza!

Yağsın ceza!!!

Bu memlekette herşey cezasız kalıyor. Hız sınırına uyamıyorum, trafikte şeritte duramıyorum, güvenli araç kullanamıyorum.

Neden?

Çünkü etrafımdaki diğer araçlar şeridimi ortalayıp sabit hızla güvenli takip mesafesinden hız sınırı dahilinde gittiğimde beni terörist zannedip öldürmeye çalışıyorlar!

E-5'te orta veya sağ şeritte 80km/sa sabit hızla gitmeyi deneyin, anlarsınız.

Ne kadar kural ihlali yapan varsa binlerce lira ceza kessinler her birine! Hata yaparsam bana da kessinler! Ama öyle yokuş aşağı düz yola pusu kurup 121 yerine 122'yle gittim diyekesmesinler ceza; hatalı sollamaya, makas atana, çift şerit park edene, kırmızıda her geçene kessinler ceza!

yıllardır atılan makaslar, geçilen kırmızılar, hatalı sollamalar, ters yönler yapanın yanına kar kalan her irili ufaklı eylem adalet duygumuzu hırpaladı.
trafik göründüğünden daha fazlası aslında. sosyolojik bir ayna.

yıllardır atılan makaslar, geçilen kırmızılar, hatalı sollamalar, ters yönler yapanın yanına kar kalan her irili ufaklı eylem adalet duygumuzu hırpaladı.
üstadım sen iyice pisikoloğa bağladın allah seni başımızdan eksik etmesin

Abi memlekette adalet yok ki zaten! Dua ediyorum polise/mahkemeye işim düşmesin diye. Polis "insan olma vergisi" olarak bassın cezayı! Acımasın, yapıştırsın herkese!

üstadım sen iyice pisikoloğa bağladın allah seni başımızdan eksik etmesin
yok abi çok temel sebepler varken sığ tartışmalarda uzun vakitler harcatıyorlar insanlara.
trafikte makas attığından da çalıyorsun. herkesin birbirinden çalması ve çalmayanın ezilmesi toplumları yamyamlaştırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar