Savaş ayetlerini ekleyince suriyeyi terkedenlerin durumu tam olarak ne oluyor..?insan olmaları yeterli.
yurtlarında kalıp kendilerini savunmalarımı?
Savaş ayetlerini ekleyince suriyeyi terkedenlerin durumu tam olarak ne oluyor..?insan olmaları yeterli.
iç savaş nasıl bir şey düşündün mü hiç ? kime karşı savunacak kapı komşusuna karşı mı ? kaç kere evin basıldı, dostların öldürüldü, elektriksiz susuz kaldın ? bizler kadar cesur değillermiş o zaman her şey müstehak değil mi ? yaşamadığın bir hayatı yargılamak ne kadar da kolay.
Savaş ayetlerini ekleyince suriyeyi terkedenlerin durumu tam olarak ne oluyor..?
yurtlarında kalıp kendilerini savunmalarımı?
son yazdığım şiirlerimden biri HEDEFTİ CAMİ EMEVİ. dir.ben siyasi yönüne girmemMültecilere 7,8 Milyar Dolar harcandığı söyleniyor.Yani Türkiye'de çocuk yaşlı bebek herkesin cebinden 100 dolar alınmış,aşağı yukarı ortalama olarak bir mülteci başına 10.000 TL harcanmış.Şimdi bu para gerçekten masum ve muhtaç insanlara harcandıysa helali hoş olsun.Ama madem bu kadar para harcandı bu insanlar bu insanlar neden yollarda sürünüyor,şehirler suç işliyor?Sınırda bu insanlar için son derece lüks,her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek,milyonlarca kişiyi barındırabilecek çadır kentler kuruldu peki yollarda ne arıyor bu insanlar?Başımızdakilerin bir yandan bu insanlara sahip çıkarmış gibi yapıp diğer yandan Suriye'ye iç savaşı kızıştırmak için tır tır silah yollanmısı iki yüzlülük değil midir?Hükumetin bu insanlara oy kullandırması ne kadar yasaldır?
ŞİİRİN YAZDIĞIMMGÜN BENİ EVDE SABİTTEN ARADILAR,-DAHA SONRA BAKANLIKLARA BAŞVURDUM BU TELSİZ KAYITLARINI KALDIRIN DİYE.Dun sabit telefonumu aradi biri.bagirip cagiriyo komserim falan dedi arada.konuya giremeden kapattim suratina aramadi bidaha.#@!*@!!@!@ kodumun@!#**@#@@#
Çok güzel olmuş elinize sağlık.