Buhari ve Müslim rivayetine göre:
1854*Ebu Hureyre Hz nakline göre,
Resulullah.sav. buyurdu ki:
''Fırat nehrinin suyu çekilip,altından bir dağ meydana çıkmadıkca kiyamet kopmaz.Bu hazine üzerinde kıtal meydana
gelir,HER YÜZDEN DOKSAN DOKUZU ölür.(Kitale iştirak edenlerden) her kişi yalnız ben halas olacağım,diye ümitlenir.!!----
Diğer bir rivayete göre''Fırat nehrinin suyu çekilerek altun hazinesi açıklaması zamanı yaklaşıyor.Her kim,o zaman orada bulunursa o hazineden birşey almasın.aksi takdirde ya ölür,ya öldürülür...
Halas kurtuluş,,kital--katliam,ölüm toplu ölüm vs.
----
Peygamberimiz o zaman hicret etmeye mecbur kalmıştı. Ama inananlar güçlendikten vs. diyorsunuz.,,
halen at gözlüğü ile olaylara bakıyorsunuz..Oz aman sende Yasini şerifin ilk üç ayetini okuyup esedin veya sisinin yüzüne üfle,bende dağdaki katillerin yüzün üfleyeyim bakalım Efendimiz Hz.Muhammdin sav.Hz.Ali'yi.r.a. yatağına yattırıp evden çıktığı gibi bizde bu katliamların içinde çıkalım..
İşte Kur'an işte Yasin ya Allah ,ya Bismillah.
Peygamberimiz hicreti etmekle Bedir ve Uhud ve Hendek vs. savaşlarını yaptı.Kapsamlarını açmıyorum,savunmada yapmıyorum.
Evet zalimleri bu Osmanlı torunları indirecek inşallah,Buharı ve Müslimin yukarıda anlattığım hadisin devamları daha uzun araştır.
Peygamber sav.kendilerinden olanlarla savaştı ve yeni bir düzen getirmişti.Ama 1500 yıldır biz bu düzen içindeyiz,Sadece ve sadece dini 4-5-6 kadın almak olarak algılamadayız.
Bir gece vakti Ravzada 4 veya 5 nolu tuvalete inerken bir Suudlu genç çıkıyordu yürüyen merdivenlerde-25-30 yaşlarında çıkış ve girişte ile karşılaştım.Arha solumuzda da Yeşil Kubbe görünüyor.Bana dedi ki o Suudlu ''Türkiş.....'' el ve dille işaretle Türklerin hovarda olduğu anlamına gelen söz ve işaretler yaptı.Alemlerin RAHMETİ'NİN KIBLE YÖNÜNDE.İşte Müslüman anlayışı,