- Konu Yazar
saçmalarden seçmelere başladı orhan baba yorumlar sapıttı yavaştan
--kenarda dur yara alma savaştan.
Mahrum kalırsın susuz aştan.
saçmalarden seçmelere başladı orhan baba yorumlar sapıttı yavaştan
Kimyagerliğemi başlatınız.?Hayırlı olsun.Yerinde bir tercih.İsmim ORHAN AFACAN yazılı olduğu siteye girmek zorunda değilsin.Girersende insdan gibi paylaşımda bulunursunuz sen ve benzerleriniz.Ama siz iki yüzlüsünüz.
ooops yapta Abdullah ARDA meydanında dur.Bel altı çalışmam,anlayışınız size uygun.Türkiye Türklerin ama senin Türklerin değil.
Dimi...şiirden anlamıyor ama gaziemirli güzel diyor.daha sonra şiirlerimi kötülüyor.çelişki.
Dayım ne yiyip ne içersin...ooops yapta Abdullah ARDA meydanında dur.Bel altı çalışmam,anlayışınız size uygun.Türkiye Türklerin ama senin Türklerin değil.
Olm bel altı çalışmak illa kötü anlamda kullanılmaz...alp_tunıng bu sana kapak oldu galiba...:cherry: adamı hafife aldınız 1 groston pambık gücünde sözler..ağır...![]()
:queen::queen::queen:alp_tunıng![]()
Önce evreni sen sorgula, nasıl var oldu, neden var oldu, sonu ne olacak... Benim AZİMÜŞŞANA GÖRE çok farklı bir evren var
Ayasofya dedi Papazın ini. Kâbe içinde O Arabın Evi. Ateist mi, Şaman mı, ne bu kini
SENDE OLMALIYDIN KABE'DE ŞİMDİ..mısraı ve şiiri KABE'DE OLDUĞU BİR ANDA yazılan şiirim.
DÜNYA ahiretin tarlası, insanın ruhlar aleminde ahirete geçeceği bir hazırlama yeri. Burada alacağın iyi-kötü sonuçlar senin ahiretteki hayatını etkileyecek.
Hirsitiyan,Musevi,Ateist veya Müslüman kişin tercihidir.Ben Müslüman olmanızı tercih ederim.
orhan baba sen artık cevapları bile şiir yazar gibi veriyorsun senin yerin burası değil bendce harcanıyorsun motosiklet sitelerinde değerini iyi bilen sitelerde takılmalısınız bence
"Azimüşşan" kelimesinin anlamını hiçbir Laik Türkiye Cumhuriyeti sözlüğünde bulamadım :silent: Benim özendiğim ülke Çin olsa benimde Çince mi yazıp konuşmam lazım, tamam konuşayım da kim anlayacak diye bir düşünmek bazen iyidir :cat:
Yapı olarak eski Öz Türçe' den gelmediği çok açık, en fazla Arap Fars özentisi yakın geçmişimizden belki olabilir:silent:
Ama geçmişten kelimeler ile yazan biri büyük dedelerinin inancına, Şamanizme saygı duyardı. Oysa ki siz Şamanları, yani büyük dedelerinizin inançlarını Müslüman düşmanlığı olarak kullanıyorsunuz, Ateist(İnançsızlığa İnanan) ile aynı sınıflandırıyorsunuz, Ateistlerin bir Gök Tanrı' sı yoktur:silent:
Türkler Müslümanlığı, Şamanizme çok yakın buldukları için kolaylıkla benimseyebilmişlerdir. İslamiyet var olmadan önce de yaratıcı Gök Tanrı inancı olan bir ırk, hiçbir dini yapıya "İn" demez, şurası Arabın evi, buralar İspanyolun demez!
Şiir mi Kabe de bulunmuş mısra ile birlikte, yoksa siz mi şiir yazmaya Kabe ye gittiniz. Hazır Kabe ye gitmişken şiir yazayım mı dediniz...:silent: çok zor çookale:
Daha düne kadar dünya insanlığın hatta canlının yaşayamıyacağı kadar soğuk bir buz kütlesiydi, buzlar eriyip çayır çimen olunca mı tarla oldu:silent:
Yine kıt görüşlülüğümüzle içine ediyoruz, dünyayı tekrar yaşanamıyacak hale sokup, yok edersek ne olacak, geçiş için hangi tarlada hazırlanmam gerekecek :silent:
Siz niye Müslüman tercih ediyorsunuz? Sizde mi insanı insan olduğu için sevenlerden değilsiniz, sarı kediyi değilde gidip beyaz kedinin başını okşayanlardanale: Oysaki özünüzde iyisiniz zannediyordum
ale:
Valla dayıcım, hiçbişey anlamadım desem yeridir, eğitimim yetersizmiş sağlık olsun. Ben sizi, neye inanırsanız inanın bişeyler yapmaya çabaladığınız için kutluyorum.
Ama inandığını alakasız platformlarda ısrarla başkalarına aktarmak ve inandırmak için, dolu görünen, süslü fakat bomboş cümleler kuran özünde iyi niyetli birine hiç rastlamadım!
Olumlu yoruma da atarlanmaya başlamış, yazık bunamaya mı başladı yoksa...Çok güzel ifade etmişsiniz, herkes bunun bilincinde olsaydı dünya çok farklı olurdu....Elinize-dilinize sağlık...
Biz göle yoğurt çalmanın farkında OLMADIK.AMA SENDE OLMAMIŞSIN YAZIK....
Olumlu yoruma da atarlanmaya başlamış, yazık bunamaya mı başladı yoksa...
bu resim sahte adam dalga geçio bizle
dayı nerde kaldı yaw bu akşam çok geçikti...![]()
"Azimüşşan" kelimesinin anlamını hiçbir Laik Türkiye Cumhuriyeti sözlüğünde bulamadım :silent: Benim özendiğim ülke Çin olsa benimde Çince mi yazıp konuşmam lazım, tamam konuşayım da kim anlayacak diye bir düşünmek bazen iyidir :cat:
Yapı olarak eski Öz Türçe' den gelmediği çok açık, en fazla Arap Fars özentisi yakın geçmişimizden belki olabilir:silent:
Ama geçmişten kelimeler ile yazan biri büyük dedelerinin inancına, Şamanizme saygı duyardı. Oysa ki siz Şamanları, yani büyük dedelerinizin inançlarını Müslüman düşmanlığı olarak kullanıyorsunuz, Ateist(İnançsızlığa İnanan) ile aynı sınıflandırıyorsunuz, Ateistlerin bir Gök Tanrı' sı yoktur:silent:
Türkler Müslümanlığı, Şamanizme çok yakın buldukları için kolaylıkla benimseyebilmişlerdir. İslamiyet var olmadan önce de yaratıcı Gök Tanrı inancı olan bir ırk, hiçbir dini yapıya "İn" demez, şurası Arabın evi, buralar İspanyolun demez!
Şiir mi Kabe de bulunmuş mısra ile birlikte, yoksa siz mi şiir yazmaya Kabe ye gittiniz. Hazır Kabe ye gitmişken şiir yazayım mı dediniz...:silent: çok zor çookale:
Daha düne kadar dünya insanlığın hatta canlının yaşayamıyacağı kadar soğuk bir buz kütlesiydi, buzlar eriyip çayır çimen olunca mı tarla oldu:silent:
Yine kıt görüşlülüğümüzle içine ediyoruz, dünyayı tekrar yaşanamıyacak hale sokup, yok edersek ne olacak, geçiş için hangi tarlada hazırlanmam gerekecek :silent:
Siz niye Müslüman tercih ediyorsunuz? Sizde mi insanı insan olduğu için sevenlerden değilsiniz, sarı kediyi değilde gidip beyaz kedinin başını okşayanlardanale: Oysaki özünüzde iyisiniz zannediyordum
ale:
Valla dayıcım, hiçbişey anlamadım desem yeridir, eğitimim yetersizmiş sağlık olsun. Ben sizi, neye inanırsanız inanın bişeyler yapmaya çabaladığınız için kutluyorum.
Ama inandığını alakasız platformlarda ısrarla başkalarına aktarmak ve inandırmak için, dolu görünen, süslü fakat bomboş cümleler kuran özünde iyi niyetli birine hiç rastlamadım!
tamam dayı herşeyi tadında bırakmak lazım..