- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
"old school" stayla he mi?
"old school" led zeppelin yahut mc hammer olunca iyi de orhan abi olunca mı kötü?
"old school" stayla he mi?
"old school" led zeppelin yahut mc hammer olunca iyi de orhan abi olunca mı kötü?
en sevdiğim mekan caddebostan sahildir
"old is cool" şiarına orhan abi dahildir
bakma sen orhan başkan, torba değil büzesin
motörkafa dediğin hem toydur hem cahildir
:queen:
1. haber Haber 7 dir sonrasında geri çekti
2. haber cihan haber ajansı ve aa ajanslarının çekip neredeyse büyün medya tarafından kullanılan görsellerdir.
Dikkat edersen sonrasında hiç bir siyasi olaya girmedim.
Orada haberlerin çoğu doğru 2-3 kızdırmak için asparagas haber koydum. Şuanki imzamdaki gazda ne biber gazı ne motosikletin gazıdır.
1 Sosyal medyadaki yalanlar
2 Tam aksine bu haber sitesinin kendi güruhuna verdiği yalanlardır.
3 Bu forumdaki kişilere kendi görüşündeki gazları yeyip coşmuşlara ters fikirdekilerin gazıdır.
Sonra konuşalım falan bu ayaklara girmeye gerek yok. Dediğim gibi kaynakları beğenmesende (ben de çok beğenmiyordum o ayrı)
Kimseye hakaret eder şekilde konuşmadıktan sonra beğenmiyorsan okumaz yorum atmazsın.
Ben anlamıyorum bir aşırı dindarlar var her inançsıza dünyada cehennemi yaşatmaya çalışan. Birde aşırı dinsizler var her inanana laf sokmaya hakaret etmeye çalışan.
Keşke din konularıda forumda açık olsada içimdekini kussam mantığına ne gerek var. Ne diye birbirleriyle sidik yarıştırırlar anlamam.
old school bu, senin aklın ermez gençen azından istikrarlısın abi, kalite hep aynı çizgide![]()
old school bu, senin aklın ermez genç
old school benim göbek adım beybi.
--şiir kültürünüzün zenginliğinden faydalanmak iyi olmazmı.?orhan baba senin mt deki bulunma gayen bize şiir lerini okutmak vede şiir kültürünü geliştirmekmi ortak noktamız bumu yoksa,