Organizasyon

arkadaslar bu hafta sonu bir gezi düzenleyelim hem havalarda düzeldi
örneğin tekirdağ kumbağ olabilir veya sizin önericeğiniz biryerler olabilir. istanbula cok uzak olmayan malum yaz gelmek üzere bi açılış yapalım .

anlasılan kimse ilgilenmiyor ama ben genede biraz arastırma yaptım
ve güzel bi otel buldum belki bilenler vardır kumbağ otel geceliği 50 tl imiş toplu gidersek pazarlıkta yaparız yarım pansiyon .
cumartesiden cıkarız pazar akşam döneriz diğe düşünüyorum . http://www.kumbagtatilkoyu.com/mainmenu.html

hiç bu şekilde organizasyon görmedim belirli bir nokta bir resim tarih yaparsın
gelen gelir gelmeyen gelmez gibi alışkın olduğumuz için tuhaf geldi bana açtığın topic :mrgreen:

bende aramızda tartısalım diğe öyle yazdım ama kimsenin bi fikri yok sanırım zamanda zaten bu hafta sonu diğe yazdım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------

farklı önerisi olanlar dile getirsinler tartışalım .

benim önerim var futbol sever arkadaş varsa bi cafede oturup full hd dünya kupası maçlarını izleyebiliriz ben öyle yapmayı düşünüyorum :))))

arkadaslar bu hafta sonu bir gezi düzenleyelim hem havalarda düzeldi
örneğin tekirdağ kumbağ olabilir veya sizin önericeğiniz biryerler olabilir. istanbula cok uzak olmayan malum yaz gelmek üzere bi açılış yapalım .

Sevgili adaşım dusuncen cok guzel teşekkürler.

Bu forumdakiler bu haftasonu planını yapalı cok oldu ayrıca cogu oralara cooook kez gitti artık o yollar kesmez oldu daha farklı bır rota cızersen ve daha erken davranabılırsen ve acıklayıcı olabılırsen katılım cok olacaktır.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fikrimi belirteyim.

1-) Gezi planları ''Etkinlik Duyuruları'' başlığı altında açılırsa hem forum kurallarına uyulmuş olur. Hem bu konuda ciddiyetinizi belli etmiş olur.

2-) Gidilecek güzergahın ve konaklanacak yerlerin resimleri önceden planlanmış ve fotograflı bir sunum yapılırsa ilgi dahada artacaktır.

3-) 50 Tl uçuk bi rakam.. Buna muadilen kamp yerleride araştırılmış, insanların bütçesini zorlamayacak kamp alanlarınında resimleri eklenmiş olursa bütçesi zayıf insanlar için bir alternatif olacaktır.

4-) Bu hafta sonu demişsiniz. Zaten hafta sonu geldi sayılır. Planladığınız bir etkinliği en az 1 ay öncesinden duyurmanızda fayda var. Bu etken katılım sayısını ciddi oranda yükseltecektir.

5-) vs.

6-) vs.

7-) vs vs sv diye uzar gider.

:) zevkler ve renkler tartısılmaz !
biyerlere tıkılmaktan bi hayli sıkıldım onun için hafta sonu gırla gezmek istiyorum
benim gibi düşünenler warsa tekliflere hala açığım .

kesinlikle haklısınız ama sizin aktivitelere bakıyorum yol cok uzun ve ciddi şekilde hazırlanmak gerekiyor ayriyetten benimde zaten okadar uzun yol tecruben yok 50 tl uçuk demissin daha ucuzu warsa duymak isterim doğrusu :)
hem ucuz etin yahnisi yenmez derler havuzlu mavuzlu mis gibi yer 10tl mi olcak ...
ayriyette bende henüz plan yapmamıs olanlara hitaben açtım konuyu .
planı olan zaten gelemez değilmi ? hee mt forum olarak bir hafta için anfazla 1 aktivite düzenliyoruz dersen ayrı tabiği... buda böyle uzar gider :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle haklısınız ama sizin aktivitelere bakıyorum yol cok uzun ve ciddi şekilde hazırlanmak gerekiyor ayriyetten benimde zaten okadar uzun yol tecruben yok 50 tl uçuk demissin daha ucuzu warsa duymak isterim doğrusu :)
hem ucuz etin yahnisi yenmez derler havuzlu mavuzlu mis gibi yer 10tl mi olcak ...
ayriyette bende henüz plan yapmamıs olanlara hitaben açtım konuyu .
planı olan zaten gelemez değilmi ? hee mt forum olarak bir hafta için anfazla 1 aktivite düzenliyoruz dersen ayrı tabiği... buda böyle uzar gider :)

Güzel kardeşim ben yukarda fikrimi belirttim.
Konu açmanın adabı usulu budur dedim. Her cevap yazandan alıntı yapmak zorundamısın? Bu ne agresiflik?

50 tl'nin daha ucuzu 10 tl'lik kamp alanlarıdır.
Buradaki insanlarin bir çoğu 600-700 tl kira veren insanlar. Sen parayı kolay kazanıyorsun anlaşılan?
Neyse dostum canın ne istiyorsa onu yap. Benimkide halt yemek, neden cevap yazıyorsam?? :pr:

tmm gidelim nerde bulusuyoruz diyen bi allahın kuluyok demekki yerkes bu tür aktivitelerden sıkılmıs neyse bende kendim giderim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar