Ordu, Texas Vespa'yla Avrupayı Gezen Türk

Bu sabah arkadaşımla, önümüzdeki yaz yapacağımız geziler için rota düşünürken - nedense Eğe bölgesine düşkünüz :wiinkk: -, benim motorun uzun yola gidip gidemeyeceğini merak ediyordum. Malum 150 cc, Çin malı hava soğutmalı bir motor. Her ne kadar bakımına dikkat etsekte insan tereddütte kalıyor; arıza vs durumları.

Kendisi de sağolsun daha önce duymadığım ve öğrenince imrendiğim bir belgeselden bahsetti. Aramızda daha önce bilenler vardır. Belki daha önce konusu da açılmış olabilir. Siz motorcu kardeşlerimizle de paylaşmak istedim.

Vespa'yla dünyayı gezen Ordu'lu motorcu amcamız, sene 1970'ler...

İyi seyirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vespa diyosun dikkatini çekerim. Dünyanın en dayanıklı motosikletlerinin başında gelir.

Vespa diyosun dikkatini çekerim. Dünyanın en dayanıklı motosikletlerinin başında gelir.

Dünyanın en şişirilmiş motrcukları....

:) Farkındayım. Ben amcanın iradesine, zevkine, merakına, dahası motor sevgisine hayran kaldım

https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%C3%BCmmet+perkitan

Bu adamı bir incelle... Çin malı ile nerelere gittiğini gör.

Bizde hala mt07 uzun yolda yorarmiyo tartisiyoruz..uzun yol dedigimizde 600 km :)

bu projenin yönetmeni tolga başol bağışla para topluyordu zaten belgeseli çekmek için yeterli parayı bulamadı ve proje fragman aşamasında kaldı bildiğim kadarıyla ,dünya turunda şu an tolga başol ,hatta 17 bölüm halinde TRT TÜRK te yayınlandı bir kısmı (şu konudan bakabilirsin http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/149922-nedir-bu-flow-player-tam-ekran-sorunu.html ) ama şu an tur devam ediyor mu nerede bilmiyorum

Evet dünya turu devam ediyor. TRT ile anlaşamadıkları için dünya turunu izleyemiyoruz artık.

http://www.ridemust.com/tracking/
bUrdan takip edebilirsin nerde olduğunu.

Şu anda Santiago Şili'de görünüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bakarsan bağ olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben scooterda sym tek geçerim dayanıklılık sağlamlık herşey onda :D

ve cüzi fiyat

Geçen yaz hava soğutmalı çinli motorla 3500 km lık gezi yaptım.
Samsun Ankara İzmir didim marmaris fethiye kas antalya side konya tuzgölü kırşehir Samsun rotası.
Motorunuzun bakimliysa ve motoru sıkıştırmadan rahatlıkla geziye çıkabilirsiniz.

Geçen yaz hava soğutmalı çinli motorla 3500 km lık gezi yaptım.
Samsun Ankara İzmir didim marmaris fethiye kas antalya side konya tuzgölü kırşehir Samsun rotası.
Motorunuzun bakimliysa ve motoru sıkıştırmadan rahatlıkla geziye çıkabilirsiniz.

Bu yaz bizimde çılgın gezi planlarımız var ;)

Ozan arkadaş iyi niyetli yeni görmüş tabii, ne yapsın. :)
en son bir sene önce falan gene birisi yamıştı 3-5 mesaj atıp oyalanmıştık. Bu amcanın hikayesini epeydir bekliyoruz. :)
daha da çok bekleriz... :cyclopsan

DKN

3.000 saat üzerinde kalmış 8 ton yakıt 350 kg da yağ harcamış. ben yemek masasında 10 dk oturamıyorum :) endurosu olsa petrol rezervlerini kurutucakmış dede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar