[Ordu - MT]

kaanka'ya katılıyorum aynen bende İstanbulda yaşayan Ordululardanım...
herkeze selamlar...canlandırın bakalım su ordu MT'yi :)

ehehe karadenizin 2. en fazla motoruna sahip ama ölü olmayı basaran tek mt si ordu mt ye hosgeldınız:mrgreen::queen:

slm bende bu gün gittim orduya samsunluyum güzel yerler hoşuma gitti orduda baya bı motor gördüm ama bu sıteyı tanımıyor olmalılar.

Sen de Karadeniz e hoşgeldin arkadaşım :) Dediğin gibi Baya motor vardır ORDu da :) SHeltox biraz reklam yapsa iyi olcak asLında :mrgreen:

zaten karadenizliyim :mrgreen: bıraz ucunda kalıyorum :p sonuna dogruda gideyim dedim

slm hemşolarım bende varım yav neden çağırmıyorsunuz sizi gördüğüme çok sevindim inanın
korganlıyım ve çamaşta çalışıyorum 2 aydır motorum var ama bundan sonra hep olur kanımca

Merhabalar beyler :) Hayde atlayın Rize ye Gelin :) Ben bu sabah geldim :)
Sonra beraber ORDu ya döneriz :p

ehehe karadenizin 2. en fazla motoruna sahip ama ölü olmayı basaran tek mt si ordu mt ye hosgeldınız:mrgreen::queen:

Samsun da ölü. Bir grup bile kurulamıyor. Çok şükür bizim grubumuz var da eğlenebiliyoruz. Daha başka bir grupla karşı karşıya gelebilmiş değiliz. Sanırım Samsun'daki tek grup biziz.

Bu arada Pazar günü Sinop'a gelmek isteyen varsa katılabilir aramıza. :cat:

bizde tam rize ve cevresine gezi yapalim dioduk acaba siz bu tarafa gelseniz rizedende katilcak arkadas war daha bize

Samsun MT de de yazdım sheltox. Pazar günleri ve cuma akşamları toplanıyoruz. Bu pazar için daha önceden sinop a plan hazırladık. Eğer plan olmasaydı ve pazartesi değil de pazar günü çıkmış olsaydınız gelirdik elbet. Kısmetse bir sonraki pazara inşallah.

eeth zamn sorunu heryerde karsimiza cikio Orduya bekleriz gelirseniz karsilariz gezilcek yer cok buralarda....:cat:

eyvallah sheltox o tarafa geçeceğimiz zaman seni kesin haberdar edeceğim. sen de samsun tarafına gelirse kesin beni haberdar edersin. :wiinkk:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] ORDU MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar