Opet Sende mi?

Shell, Bp, Opet vs...

Nerden alirsaniz alın, memnun kaldığınız yerden alın sürekli. 1997 den 2005 e kadar Bp den ayni benzinlikten aldim. 2005 den sonra hem arabama mazot u hem de motosikletime benzini Shell den almisimdir. Bazen kampanya vs yapıyorlar o zaman opet ten almisligim da oluyordu. Ama genelde aynı yerden almaya calisin.

Benim şu an motorum yok. Arabam için (1998 XEİ Corolla) ben hep çoban çeşme opet ten alıyorum. İstasyondan istasyona fark ediyor.Tam tersi bende shellin benzinini beğenmiyorum.BP biraz iyi gibi ama bence en iyisi opet!Neyse uzatmayalım HERKES SEVDİĞİ BENZİNİ ALSIN:cat:

istasyondan istasyona değişiyor olaya marka olarak bakmamak gerek ayrıca çok satış yapan yerden alın her zaman benzinin dinlenmesi vs hikaye. satış yapamayan yer tekrar akaryakıt alacak parası olmuyor dibindeki pis çamurlu benzini veriyor müşteriye. ayrıca hiçbir şekilde akaryakıt deposuna su basılmaz.

istasyondan istasyona değişiyor olaya marka olarak bakmamak gerek ayrıca çok satış yapan yerden alın her zaman benzinin dinlenmesi vs hikaye. satış yapamayan yer tekrar akaryakıt alacak parası olmuyor dibindeki pis çamurlu benzini veriyor müşteriye. ayrıca hiçbir şekilde akaryakıt deposuna su basılmaz.

Adamlar su basıyor o olmaz ise depoyu solventle temizliyorlar bu solvent az miktarda olsa benzine karışıyor
Dinlenmiş benzinde bütün tortu dibe çöker ismi belli olmayan firmalardan bahsetmiyorum onlarda dediğiniz gibidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar