Open Your Mind - Illuminati Symbolism

5 koseli ters yıldız ; üstteki köşeler hava , su , toprak ve ateşi simgeliyor. Alttaki köşe onların birleşimi olan evren. Ters durması evrenin iyi durumda olmadığınin simgesi. Evren günün birinde iyi duruma geçerse pentagram(bahsi geçen ters yıldız) düzelecek. Kısacası düzgün durduğu zaman, "insan ruhu", üstteki köşedir.. Ruhun, elementleri kontrol etmesini ve dengeli davranışlarda bulunmayı temsil eder.

Ters durduğu zaman ise "insan ruhu", elementlerin etkisi altinda kalir ve negatif davranışlara sebep olur. Satanizm ve ilgili tarikatlarda bahsi geçen yıldız bu ters durandır ve ismi Pentagram'dır.

Daha fazla derinine inemiyeceğim ne de olsa bir motosiklet forumundayız. Zamanında çok ilgim olmuştu bu konulara ordan elimden geldiğince bilgilendirmeye çalıştım. Oldukça ilginç bir video hakkaten:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler, çeşitli felsefeler anlatılmış, yapan yorumunu sembol birleşimiyle yapmış.

Benim kaskımda da pentagram va :p

Açıklıyorum, ben de masonum :p Hatta tüm dünyayı biz yönetiyoruz :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
Türk bayrağındada 5 kanatlı yıldız var. demekki bizim bayrağımızda şeytanın gücünü sembolize ediyo ..:cherry:

Bu gibi ufak beyinlerin hazırladığı görüntü ve resimler vede yazılar zaten çoklu mail sistemiyle mail adreslerimizi ziyadesi ile rahatsız ediyor.

amerikan dolarına bakarak doların islamı sembolize ettiği hakkındada bir görsel hazırlanabilir :)

İşin özü çok basit oysa .. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut

bu gibi saçmalıklara gerek yok .

COQ

Motosiklet Eğitmeni
BBRR;
agzimdan aldin lafi.

Gerçi sen çok kibar yazmissin.
Ben,
bizim bayraktaki yildizi neremize monte edelim diye soracaktim.:p

Süper Moderatör (BBRR)
insanı düşünüp fikir üretmeye teşvik eden hiç bir doktrin yok. genelde hazırlanmış enjekteye uygun hale getirilip, her beyine kolayca girebilecek fastfood tarzı bu tür sunumlarla beyinler pelte hale getiriliyo..

Amaç şu düşünme kardeşim bak burda düşünülmüşü var :p

fikir üretmene gerek yok bak biz sunum halinde hazırladık. copy-paste tamam :p

Ama bu tersmi tepti ne son zamanlarda bakıyomda düşünen insan sayısında artış var..

Her şeyin organiği moda olduya.. saksıda yetişen domates kahvaltıda ayrı lezzetli olunca kopyala-yapıştır beyinler acaba düşünceninde organik olanı dahamı makbul dediler. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar