OPEL Servis Aracı... Ucuz yırttık...

Bu sabah yasadıgım olay yuzunden halen elim ayagım titriyor. ALUÇLAR Otomotive ait, 34 VH 1146 plakalı, Opel servis aracı tarafından biçiliyorduk. Tamamen şans eseri aranızda oldugumu hissediyorum.

----------------------------------------------------------------------------

e@mail : [email protected]

Sn. Sedat ALUÇ - Tolga ALUÇ dikkatine,

Bu sabah (14/08/2007), saat 07:45’te Maslak Garnizon komutanlıgı onunde, Maslak istikametine giderken, 34 VH 1146 plaka no’lu aracınız tarafından, esim ve ben kelimenin tam anlamıyla, biciliyorduk. Motosiklet ile giderken, arkadan o kadar hızlı geliyordu ki, sag tarafımdaki emniyet seridine, beni içe savurarak (ki dikiz aynasından farketmesem, belki de su anda hastanede veya morgta olabilirdik) savurdu. Icerisinde iki adet yaslari cok genc olan arkadas vardi. Yuksek duzeyde de muzik sesi geliyordu.

Sizden ricam, lutfen bu arkadasi ciddi olarak uyarın. Aksi takdirde, genclik hirslari yuzunden bir takim insanlarin canlari yanacak, yanıyorda. Lutfen, yakın zamanda, Baymak aracının aramızdan aldıgı, sevgili Dr. Omer UZMA ile ilgili haberi okuyun : http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10690

Mailimin ilgili/yetkili kisilere ulasacagini umit ediyorum.

Iyi calismalar dileklerimle,
Gokhan KANMAZ

allah korumuş çok geçmiş olsun arkadaşım aman dikatlı olalım ve acele etmiyelim hiç birşey yaşamaktan daha güzel olamaz saygılar

Çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış.
Ancak; trafikte kendilerine ve çevrelerindekilere verecekleri zarardan ziyade trafik cezası yememek için kurallara uyuyormuş gibi davranan bir zihniyetin olduğu Türkiyemizin yollarında işimiz gerçekten zor allah bütün motosiklet tutkunlarının yardımcısı olsun...
Bir arkadaşımın başından geçen inanılmaz olayda; gidiş gelişli yolda arkadaşım ve kuzeni motosiklet üstünde kendi şeridinde seyrederken karşı yönden gelen kamyon şerit ihlali yapıyor.Aradaki mesafe uzun olduğundan arkadaş kurtarmak için sürekli yol arıyor fakat hangi şeride geçerse kamyon sürücüsüde aynı şeride geçiyor.Bu arada mesafe gittikçe daralıyor.Son çare olarak motosikletle birlikte kendilerini yoldan çıkarıp yol kenarına fırlıyorlar.Motosikletin yoldan çıktığını gören kamyon şoförü ileride durup kamyondan iniyor.Şoka uğramış ve toparlanmaya çalışan kazazedelere bakıp katıla katıla gülüyor; ardından kamyona atlayıp uzaklaşıyor.İlk duyduğumda inanamamıştım.Ancak trafikte böyle caniler var lütfen herkes çok dikkatli olsun..
Saygılar....

Burda en büyük sorun düşüncesizlik. Senin bir motosiklet kullandığı düşünmüyor. Arabanın rüzgarının bile motosikleti etkilediği hiç aklına gelmiyor.

Büyük geçmiş olsun.Dikkatin sayesinde ucuz atlatmışsın.

çok geçmiş olsun.
dikkatli davranıpta ucuz atlatmışsın.
fevri davranmayıpta firmaya şikayet etmen gayet yerinde bi davranış olmuş.
umarım firma bu maili ciddiye alır ve gerekeni yapar...

herkese kazasız sürüşler ....

Cok geçmiş olsun...
Şikayet etmende hoş bir olay zira bunu bende gereklı yerlerde yapıyorum ve bu tarz buyuk fırmalarda gercekten cıddı sekılde uyarı yapılıyor hatta aractan men edılıyorlar.
Diger arkadaslarıda duyarlı olsunlar bu konuda kimse ilgilenmez demeyin

Bu sabah yasadıgım olay yuzunden halen elim ayagım titriyor. ALUÇLAR Otomotive ait, 34 VH 1146 plakalı, Opel servis aracı tarafından biçiliyorduk. Tamamen şans eseri aranızda oldugumu hissediyorum.

Bu sabah (14/08/2007), saat 07:45’te Maslak Garnizon komutanlıgı onunde, Maslak istikametine giderken, 34 VH 1146 plaka no’lu aracınız tarafından, esim ve ben kelimenin tam anlamıyla, biciliyorduk. Motosiklet ile giderken, arkadan o kadar hızlı geliyordu ki, sag tarafımdaki emniyet seridine, beni içe savurarak (ki dikiz aynasından farketmesem, belki de su anda hastanede veya morgta olabilirdik) savurdu. Icerisinde iki adet yaslari cok genc olan arkadas vardi. Yuksek duzeyde de muzik sesi geliyordu.

Sizden ricam, lutfen bu arkadasi ciddi olarak uyarın. Aksi takdirde, genclik hirslari yuzunden bir takim insanlarin canlari yanacak, yanıyorda. Lutfen, yakın zamanda, Baymak aracının aramızdan aldıgı, sevgili Dr. Omer UZMA ile ilgili haberi okuyun : http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10690

Gokhan KANMAZ
trafiğe bildirseydin plakayı hemen.şikayetçi olabiliyorsun.atılsın işten p......ler

Bencede Opel den önce emniyet müdürlügüne bildirilesi bir olay.
Çok geçmiş olsun :S

asm

geçmiş olsun

bir arkadaşım benzer bir hareketi bir ambülansa yapmış

ambülans şöförü bunun önüne kırmış ve arabadan indirip ik tokat atmış

babasıda vekil olan bir çocuk,havalara girip sen kim oluyorsun vs. diyeceğine boynunu bükmüş girmiş arabasına

adam haklıydı,bizde hakettik tokadı diyor

diyeceğim,böyle serserileri durdurup haddini bildirmek belki onlara unutamayacakları bir ders olabilir

ama sert kayaya da çarpmak var...

Bence en güzeli emniyete muracaat etmektir.

Bir de Opel Türkiye bu konuda çok hassastır ; mutlaka telefonla plakayı bildirin derim...

Büyük geçmiş olsun...

Gokhan KANMAZ
Merhaba

Ben Sedat ALUÇ ve ortağım Tolga ALUÇ şikayetiniz üzerine bahsi geçen olayı araştırdık ve netice itibari ile belirtilen tarihte şirketimiz araçlarından 34 VH 1146 plakalı aracın şirketimiz çalışanları harici bir kişide rica üzerine emanette olduğu tesbit edilmiş ,gereken ikaz ve tepki açıkça ortaya konmuştur..Olaydan dolayı bilgimiz harici olmamasına rağmen aracı kullanan kişi namına sizden özür dileriz..Bu tür trafik caniliklerinin karşısında olduğumuzu bilmenizi isteriz.Ayrıca göstermiş olduğunuz metanetli davranış içinde ayrıca size teşekkür ederiz.Bu tür dikkatsiz ve düşüncesiz davranışların tekrarlanmaması dileklerimizle...

Saygılar
ALUÇLAR OTOMOTİV
www.opelparcaci.com
Sedat - Tolga ALUÇ

Merhaba

Ben Sedat ALUÇ ve ortağım Tolga ALUÇ şikayetiniz üzerine bahsi geçen olayı araştırdık ve netice itibari ile belirtilen tarihte şirketimiz araçlarından 34 VH 1146 plakalı aracın şirketimiz çalışanları harici bir kişide rica üzerine emanette olduğu tesbit edilmiş ,gereken ikaz ve tepki açıkça ortaya konmuştur..Olaydan dolayı bilgimiz harici olmamasına rağmen aracı kullanan kişi namına sizden özür dileriz..Bu tür trafik caniliklerinin karşısında olduğumuzu bilmenizi isteriz.Ayrıca göstermiş olduğunuz metanetli davranış içinde ayrıca size teşekkür ederiz.Bu tür dikkatsiz ve düşüncesiz davranışların tekrarlanmaması dileklerimizle...

Saygılar
ALUÇLAR OTOMOTİV
www.opelparcaci.com
Sedat - Tolga ALUÇ

bu durum karşısında göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı bir motosiklet kullanıcısı olarak şahsım adına size teşekkür ederim...keşke trafikteki bütün ticari araçların kurumları sizin kadar duyarlı olsa...:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Helal olsun, foruma kadar gelip açıklama yapmanız ve özür dilemeniz çok ince bir davranış :cat:

Son düzenleme:
Şirket yetkililerinin konuya duyarsız kalmamaları çok etkileyici gerçekten. Tebrikler..

Ulkemiz icin garip bir davranis.
Sizlere cok buyuk gecmis olsun diliyorum.
Servis sahibinide gosterdigi medeniyetten dolayi kutluyorum

Büyük geçmiş olsun Allah korumuş...:pale:

Bu gibi durumlarda duyarlı olmak lazım mutlaka hakkımızı aramamız lazım...e-mail attığınız iyi olmuş...

servis sahibini taktir etmemek elde değil... bende kendisine teşekkür ederim..

ancak sonuçta ortada bir kusur va hata var... şikayetinizi devam ettiirip ettirmemek size kalmış...

geçmiş olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar