Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

kazayı dükkana gelen pazarlama elemanımız söyledi.. duyunca bir okadar daha soğudum artık.. maalesef istanbul daki e-5 şeritlerin daralması kazaları daha çok arttırdı. Allah rahmet eylesin.. artık bırakın e-5 e motorla çıkmayı altımdaki kamyonetle bile çıkmaya korkuyorum. çünkü bana olduğu gibi arkadan gelen bir jeep in siz durduğunuz anda size hızla çarpmasıyla sizinde öndeki jeep a çarpmanız kaçınılmaz olunca ve arabanın içinde kafanızı oraya buraya çarparak neye uğradığınızı şaşırınca...insan ister istemez tırsıyor artık herşeyden...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm yakınlarına sabır versin.Allah hepimizi

korusun..

Arkadaşlar rahmetli Onur Sual'ın ailesiyle bir sekilde irtibata geçen olursa onlardan lütfen şunu istesin.Sizlere garip gelebilir ama kazaya karışan motosikleti muhakkak muhafaza etsinler,minübüsün hasar gören yerlerinin ayrıntılı fotoğraflarını çektirsinler.Bunlar ileride hukuki süreçte kazanın oluşunu aydınlatırken mutlaka işe yarayacaktır.Muhtemelen minibüs trafikçe bir yerlere çekilmiştir ve bir iki güne kadar ruhsat sahibine teslim edilir

savaş teşekkür ederim uyarın için.yarın onurun babasına ileticem.

biraz geç oldu galiba ama allah rahmet eylesin onur arkadaşımıza..Çok kötü bi olay o metrobüs bariyerleri..Kimi neyden koruyo anlamış değilim..

Tanrıdan rahmet diliyorum. Kalanlarına sabır versin. Bu sırada bizlerde motosiklet kullanıcılarının hakları ile ilgili bir iki şey yapsak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Arkadaşlar bu acı olayı bir şekilde gören motosikletli veya olay anında oradan geçen varsa lütfen bizimle irtibata geçsin...

Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağolsun.. Çok çok üzüldüm..

Arkadaşlar Merhaba sitede az çok beni bilen vardır sizden bir ricam olucak bugun ki motor kazası haberinden sonra çıldırmış durumdayım facebook da Motosiklet Kullanıcılarına Saygı adlı grup açtım amacım biz motorcular ile diger motorlu araçlı araçları arkadaşların bizi görüp yaşadıklarımızı zorlukları ve onlarda hatalarını görsünler diye böle bişey yaptım zaten bu konu ile ilgili site yapılmış ama çok kişi bilmiyor o yüzden günde milyonlarca facebook üye olan ve giriş yapan insanlar var hepinizden destek istiyorum search kısmına < Motosiklet Kullanıcılarına Saygı > diye yazarsanız grup hemen çıkıyor ilginize ve alakanıza şimdiden teşekkürler...

İlk önce cevremizdeki arkadaşları davet edelim inanın onlar bizim yaşadıklarımızı gördükçe grupda inanın biraz olsun belki bir gün yolda bir motor gördügünde grupdaki yazılar ve yorumlar aklına gelip o motorlu arkadaşa saygı duyacak ve yol verecek

Artık Ne olur bişeyler yapalım ben matbacı arkadaşıma 70 adet yapışkanlı MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN diye 10 cm genişlik ve uzunluk sticker yaptırdım ve bu pazar bütün günümü ayırıp anadolu yakasında önemli yerlere yapıştırıcam ve bunun devamı gelicek

Şimdiden ilginize teşekürler

gazatede okumuştum ben daha bu siteye üye değildim..yeni okudum resimleri görünce gari oldum..

Allah rahmet eğlesin..mekanın cennet olsun..Yüce Allahım ailesine sabır versin..

Onur çok yakinen arkadaşımdı.
Zaten aynı muhitin, aynı mahallenin çocuklarıydık.

Acımız büyük, Allah günahlarını affetsin...

Ve şimdi de aynı şekilde ikinci kaza!!!!

Kaza mı yoksa cinayet mi dedirtiyor kısa süre içerisinde ikinci aynı şekilde ölüm!!!
Azınlıkta ve tehlikede olan grup olarak bu duruma bir dur demek gerekmiyor mu artık?!?!?!

Bizler www.enduroad.org olarak Türkiye'nin en yeni enduro grubuyuz.
Dikkatimizi çekmek, can günenliğimizi sağlamak için bir eylem planı içerisindeyiz.
Motosiklet camiasındaki kişiler olarak birbirimize destek olmalıyız inancıyla, MT'den de destek bekliyoruz...

Yazım umarım reklam olarak algılanmaz.
Zira asla böyle bir amacım yok.
İster katılın ister katılmayın ama artık can güvenliğimizi sağlamamız gerekiyor.
Eğer ki benim reklam yaptığıma inanıyorsanız, siz organize olun bizi çağırın.
Bizler hepimiz herhangi bir oluşum için değil (benim sahibi olduğum oluşum da dahil) kendimiz için varız.
Ve en büyük tutkumuz motosikletse eğer, onun üzerinde ölmek istemeyiz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar