inanamıyorum artık ya inanmak istemiyom.ne zman ulaşıcaz muassır medeniyetler seviyesine.
nesrinbektaş; acınızın ne kadar taze, büyük ve derin olduğunu anlayabiliyoruz ve bizim de bir o kadar acı çektiğimizi bilmenizi istiyoruz...
Fotoğraflar isteğiniz üzerine kaldırıldı...
Canım kardeşim, arkadaşım benim...
Akşam beraberdik, yine motorlardan konuştuk, yine hayaller kurduk yazın neler yapalım diye. Sonra atlayıp motorlarımıza evlere dağıldık. Menekşenin orda kornayla selam verip ayrıldım senden. Seni son görüşüm olduğunu bilemezdim ki kardeşim. Bu sabah İÇİMİ YAKTIN!!! İncirliye giderken sen olmaman için dualar ediyordum ama adlı tipta yıktın esas beni. İnanamadım ve hala inanamıyorum. Hala içim yanıyor hala ağlıyorum ve hala seni katleden o insana (insan demeye dilim varmıyor) lanetler okuyorum. Bu bir kaza değil arkadaşlar bu sadece bizim ülkemizde kaza adı altında vahşice işlenmiş bir cinayettir. O bariyerlerin halini görmeniz lazımdı. İnanın bana o hayvan herif rahat 120-140 km süratle yaptı o katliamı. Netice ne olacak ya bir kaç ay yada bir yıl hapis cezası alacak, olay kapanacak. Bizler üzüldüğümüzle kalacağız. Daha nice motor kullanan arkadaşımızı bu cinayetlerde kaybedeceğiz yada kendimiz çıkacağız manşetlerdeki korkunç kaza haberlerine. İnanın yoldan geçerken durup sevdiğiniz, yemek verdiğiniz sokaktaki hayvanlar kadar değerimiz yok bu ülkede... Sadece bizim insanımıza özgü kaderinde varmış demek. Başka ülkelerde terörist muamaelesi gören trafik magandaları yurdumuzda bizim kötü kaderimiz sadece.
İçim yanıyor ONUR...
Bunları yazarken boğazıma birşeyler düğümleniyor....
Mekanın cennet olsun...
Allah ilk önce ailesine sonra bizlere sabır versin...
Arkadaşlar ateş düştüğü yeri yakıyor. Yarın namazdan sonra bir şekilde buna tepkimizi gösterelim. Eğer biz motosiklat kullanıcıları böyle şeylere duyarsız kalırsak daha nice arkadaşımızın arkasından gözyaşı dökeriz.
Hepimizin başı sağolsun
Arkadaslar rahmetli Onur sual arkadasimizin ailesini yada yakinlarini taniyan var ise irtibata gecmek istiyoruz. Kullandigi motoru yakin tarihte olacak motosiklet fuarinda teshir etmek ve basinin ve tume fuar ziyaretcilerinin bu konuya ilgisini cekmek ve kendisini orda da bir daha anmak istiyoruz. Motosikletini fuara almak konusunda ailesi ile baglantiya gecebilecek biri leri var ise bu konuda ozelikle yardim istiyoruz. Haber sayfalarinda bir gunluk haber olunup unutulmak istenmiyoruz artik. Bir sekilde insanlarin gozunu acmamiz lazim.
Arkadaşlar rahmetli Onur Sual'ın ailesiyle bir sekilde irtibata geçen olursa onlardan lütfen şunu istesin.Sizlere garip gelebilir ama kazaya karışan motosikleti muhakkak muhafaza etsinler,minübüsün hasar gören yerlerinin ayrıntılı fotoğraflarını çektirsinler.Bunlar ileride hukuki süreçte kazanın oluşunu aydınlatırken mutlaka işe yarayacaktır.Muhtemelen minibüs trafikçe bir yerlere çekilmiştir ve bir iki güne kadar ruhsat sahibine teslim edilir
Ben elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım... Umarım çok kişide böyle düşünüyordur.