Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

Gencecik bir arkadaşımızı daha kaybettik..

Ben bu Metrobüs olayına baştan beri karşıyım. Bir kere "Metrobüs" ne demek? Otobüs geçecek diye günde yüzbinlerce araç ile işe giden insanların rahatını bozdular. Anadolu yakası Boğaz Köprüsü arasındaki yol daraltma çalışmaları inanılmaz tehlikeli seviyede. Şeridinizde ilerlerken hiçbir uyarı olmaksızın birden şerit bitiyor, ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Bu nasıl bir çalışmadır, nasıl bir düzenlemedir? İnsanların hayatını korumak adına koydukları çelik halatlar insanların kafasını kopartıyor. Bu memleket iyice yaşanmaz hale geldi.

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun..

Dün bu yüzden bende kaza yapıyodum. 1. köprüden anadolu yakasına geçtim. Daha sonra Ankara-Bostancı sapağındaki virada, hiçbir uyarı olmaksızın kör bir noktaya kukaları koyarak şeridi kesmişler. Önümdeki 3 araba kukalara çarpıp viraja devirdi. ben de virajda kukaların üzerinden geçtim. şansım varmış düşmedim. Motordan inip baktım. kukaları yerleştirenler neredeyse çocuk!! başlarında ne bir şef var ne de yetkili... ne diyeyim ki:farao:

Son düzenleme:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin mevzunun aynısından okan_style kaza yaptı araba sıkıştırınca devrilmiş kukanın üzerinden geçti hakimiyeti kaybetti sonrası malum.

Modlar yoneticiler. havalarda güzel bi şeyler ayarlayın sesimizi duyuralım sadece trafikteki 1 tane bilinçsiz söförün dikkatini çeksek bile yeter.
Duruma göre açın başlığı bakın kaç kişi geliyo,sayı az olursa kapatırsınız.
yokmu benim fikrimde olan.

yani yol kapatma türü bir eylem olursa katılırız. elimden geldiğincede adam buluruz

Geçekten şu an söylenecek söz bulamıyorum.Hepimizin başı sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin...

Modlar yoneticiler. havalarda güzel bi şeyler ayarlayın sesimizi duyuralım sadece trafikteki 1 tane bilinçsiz söförün dikkatini çeksek bile yeter.
Duruma göre açın başlığı bakın kaç kişi geliyo,sayı az olursa kapatırsınız.
yokmu benim fikrimde olan.

Konuyu Toplam 53 üye okuyor. (22 Kayıtlı üye ve 31 Misafir)
ozan150zc, Nemrut, frontier, alper_tim, ArChLeO, m1t0, roadcarver, engineng, emrahkrm, alkadras, aYe, boy, ozaktasi, Batis, iyigun, sametrix, teski, headquarters, _alp_, GorkeM, linebacker, zeda3000

Bencede ..

Bu gün 2 motorcu arkadasımızı daha kaybettik..
Yazık günah!
Gencecik insanlar..

Cenazesine giderken güzel bir organizasyon yapılırsa
(her ne kadar trafikteki magandaların bi kulagından girip bi kulagından cıksada anlatmak ıstedıklerımız)
Onur'a karsı olan son görevimiz yerine getirilir..

:salut::salut::salut:

Moderatör
Başımız saolsun, nur içinde yatsın.. ALLAH geride kalanlarına sabır versin :(

Ben de şimdi öğrendim arkadaşlar :((( Başımız sağolsun...Cenab'ı Hak Onur kardeşimizin mekanını cennet eylesin, taksiratını affetsin, Hak geride kalan sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin...söcükler kifayetsiz kalıyor böyle durumlarda :(( çok üzgünüm...

Cenazesi ne zaman ve nerdeymiş öğrenen bilen var mı arkadaşlar? MT olarak toplu gitsek, bir organizasyon yapsak...Aslında komtan ve boy bu işi güzel yaparlar diye düşünüyorum ama...ben de yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

Allah rahmet eylesin...
mynetten haberin videosunu izlerken çok kötü oldum
umarım istanbuldaki doslarımızdan degildir derken bu başlıgı görüm
Allah hiçbirimize böyle ölüm vermesin...

Arkadaşlar, bu konuda daha önce onlarca kez birşeyler söyledim. Üç beş kişinin ayaklanıp, toplanması, sisteme itiraz etmesiyle hiçbir şey olmaz. Her zaman kaybeden biz oluruz, gencecik arkadaşlarımız da aramızdan bu şekilde ayrılır gider..

Toplumda motosiklet sürücüleri olarak yer edinmek, hakkımızı savunmak istiyorsak sadece foruma iki satır yorum yapmak yetmez. Bugün üye sayısı 60 bine ulaşmış bir topluluğuz, bizim gibi başka topluluklar da var. MT'nin bu kadar insanın geyik yaptığı bir yerden farklı bir vizyonu olması lazım. Geçmişte de bu konuyu defalarca konuştuk, iş ciddiye binince herkes elini ayağını çekti. MT bir web sitesi olmak dışında markalaşmalı, spor klübü olmalı, motosiklet federasyonuna üye olmalı, toplumsal değerler adına, motosiklet sürücülerinin haklarını korumak adına, ciddi kararlar almak adına söz sahibi olmak için bu şarttır. Yoksa kimse bizi dinlemez, motosikletin ne olduğunu gece eğlence programlarında 2-3 dakika zaman içerisinde anlatamazsınız. Bugün taksilerin, münübüsçülerin haklarını savunan topluluklar var. Aksi taktirde bu tür şeyler hiçbir zaman çözülmez..

:cat::cat::cat:
agzına saglık

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesın,
gerıde kalanlarına bol bol sabırlar versın!
arac suruculerı lutfen motosıklet suruculerını gormemezlıkten gelmeyın! Saygı gosterın!....

allah rahmet eylesin...bugün ölüm haberleriyle üzüldük....rabbim günahlarını affetsin...mekanı cennet olsun...başka diyecek bir söz bulamıyorum...bütün arkadşalr arkasından fatiha okusalar ruhuna çok güzel olur....:pale:

Yapılacak olan her turlu organısazyona varım arkadaslar.Evet sessiz kalmayalım.Diger bu tip forumlarada yazı gonderelım.Artık benımde canıma yetti.Ama lutfen bu sozler, yazılar forumda kalmasın.

Arkadaşlar, bu konuda daha önce onlarca kez birşeyler söyledim. Üç beş kişinin ayaklanıp, toplanması, sisteme itiraz etmesiyle hiçbir şey olmaz. Her zaman kaybeden biz oluruz, gencecik arkadaşlarımız da aramızdan bu şekilde ayrılır gider..

Toplumda motosiklet sürücüleri olarak yer edinmek, hakkımızı savunmak istiyorsak sadece foruma iki satır yorum yapmak yetmez. Bugün üye sayısı 60 bine ulaşmış bir topluluğuz, bizim gibi başka topluluklar da var. MT'nin bu kadar insanın geyik yaptığı bir yerden farklı bir vizyonu olması lazım. Geçmişte de bu konuyu defalarca konuştuk, iş ciddiye binince herkes elini ayağını çekti. MT bir web sitesi olmak dışında markalaşmalı, spor klübü olmalı, motosiklet federasyonuna üye olmalı, toplumsal değerler adına, motosiklet sürücülerinin haklarını korumak adına, ciddi kararlar almak adına söz sahibi olmak için bu şarttır. Yoksa kimse bizi dinlemez, motosikletin ne olduğunu gece eğlence programlarında 2-3 dakika zaman içerisinde anlatamazsınız. Bugün taksilerin, münübüsçülerin haklarını savunan topluluklar var. Aksi taktirde bu tür şeyler hiçbir zaman çözülmez..

kesinlikle haklısın. biz kendiminizi harekete geçiremeden başkalarını nasıl harekete geçireceğiz? evet yine başımız sağolsun.:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar