Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

Arka arkaya 2. taziye mesajı bu çocuğa ağır geldi... :'( Allah rahmet eylesin Onur'um.. :(

Allah rahmet eylesin...

Mynette kaza ile ilgili video var. Aracın tamponunun altında kaskı gösteriyorlar. Ne kadar bencilce...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin haberi tüylerim diken diken olarak okudum. Allah (c.c.) kalanlara sabır versin. Ölümünde hayırlısını versin insana böyle ölmek çok kötü.

Arkadaşlar çok üzücü bir durum Hepimizin başına gelebilir bu olay anlamakta zorluk çekiyorum bu belediye bu karayolları trafikte sadece araçlar gidecek diyemi yol vs. yapıyor motosiklette binmeyelim diyemi yolları böle yapıyorlar. Ben 1988 de babamı motosiklet kazasında kaybetsemde(çarpan o. çocuğu halen aramızda kaçtı çünkü) ben bu motora biniyorum çünkü onun damarlarında dolaşan motor tutkusu benimde damarlarımda dolaşıyor...

allah rahmet eylesin

böyle kazaları gördükçe motordan değil trafikten, araç, sürücülerinden, yolardan, bariyerlerden korkar olum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin

OFF bu ne ya ..Allah rahmet eylesin...yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun

GKN

allah gani gani rahmet eylesin, derler ya ölümünde hayırlısı die...
çok zor, hem kendisi hem ailesi için..
geride kalanlara allahtan sabır diliyorum..
cenaze saati ile ilgili bi bilgi varmı, nerden kalkıcak??

bu çelik tellere bizim motorlarda gidonun arasındaki gibi kalınca bir sünger koyulsa kafa kopmaz, maliyetide göreceli olarak düşük, uygulanmasıda basit gibi, zaten gidon arasındaki süngerde yüksekten düşüşlerde çene direk gidona çarpıyormuş onu hafifletmek için kullanılıyor..

Allah rahmet eylesin.. kanunlar degismedikce cezalar artmadikca adam gibi bu milleti egitmedikce bun eilk ne de sonolur. Ulkemiz canavar kayniyor

allah sabır versin ailesine yakınlarına ve bizlere
mekanı cennet olsun
sölenecek çok fazla bir şey yok

Videoyu ve Resimleri görünce şok oldum.Allah rahmet, ailesine sabır diliyorum.

Artık bu kadar saçmalık olamaz.Avrupa yakasındakı e-5 resmen ölüm yolu.Hangi zihniyet bunları bu hale sokar anlamıyorum.Yazık hemde çok yazık.İnanın şu anda okadar çok şey geçiyorki aklımdan doğru düzgün yazamıyorum.Şimdi ne olucak.Bir ONUR gitti sıra hangi ONUR(LAR) da acaba.Lanet olsun boyle yolada sürücüyede.Direksiyon hakimiyetini kaybetmiş.Allah inşallah bir daha direksiyon göstermez ona.Bu vicdan azabıyla nasıl yaşıyacak.Nefret ediyorum artık bu insanlardan.

Ah be Onur ne yaptın... Ne kadar iyi bir insandın...
Tuğper gibi seni de çok severdim. Nur içinde yatın :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar