önüme köpek çıktı

abimde kopek yuzunden arabayla cok agır kaza yaptı onunda anıden onune fırladı kopek cıft serıtlı yolda direksıonu kırdı 150 mt ye yakın araba yan kaydı eger arabada spor alcak yaylar olmasaydı kım bılır kac takla atardı.sonuc olarak barıyerlere vurdu oda.sanda cok gecmıs olsun cok dikkatlı olmamız lazım hele hele motorla

abii ben onu bunu bilmem hızlıysam duramıcaksam kendimi ayarlar gazı köklerim hiç tırsmam valla... o gün orda frene dokunsaydım yer toprak ve iri taşlı kesin hastanelik olurdum iykide frenleme gibi bir hata yapmamışım...

çok garip insan öle bir durumda frene bas hayır basma olayını beynimde okadar hızlı yaşıyorki rahat kendime ezme anına kadar 10 defa sormuşumdur.ama bu inanılmaz bir hızda oluyo normal yaşantıda bukadar seri olamıyo insa çok garip...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Evet, bende üstgeçitten geçen kedi köpek çok gördüm. Hakir gördüğümüz o hayvanlar bile bazı şeyleri çok iyi akıl edebiliyorlar. :)

aykan büyük geçmiş olsun geçen haftalardayda benim önüme çıkmıştı fazla hızlı gitmiyordum,allahtan köpekte o kadar şuursuz degilmiş önüme atlamadı :)
Ama bi keresinde tavuğa çarpmıştım :pale:

geçmiş olsun kardeşim bende bugün bi çingene çocugunu arkamda sürükledim...
velet arka seleye yapışmış benimde haberim yok yavaş gidiyodum birden gazı kökledim motorun kıçı biraz sendeledi sonra serbest kaldı arkamdan bi çığlık koptu ve arkama baktığımda velet tepe taklak yuvarlandı fakat allahtan bişe olmadı yoksa halim haraptı...!

bende de oldu . inip bir çaktım ağzına okkalı bir şekilde şimdi beni gorsun yolunu degıstırıyor. ölüp gidecek başa bela

Moderatör
Gecmis olsun.. Gelismis olan guzel ulkemde hala zavalli hayvanlar sokaklarda dolanmaya devam ettigi surece daha seninki gibi konulari cok gorecegiz..

karşıma ilk köpek çıktığında ben 20m kadar yuvarlanarak sürüklendim ve durduğumda motorum benden 10m kadar uzaktaydı. o anda yaşadıklarımı size anlatamam bile...
kask mont ve dizliğim sayesinde, deyim yerindeyse burnum bile kanamadı...
3 motor çıkmıştık yola 2 arkadaş eve dönelim dedi ben devam edelim dedim ve kendime değil yoldaki dikkatime ve yoğun güvenlik için aldığım ve motordan fazla para verdiğim koruma malzemelerime güvendiğim için...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük Geçmiş olsun arkadaşım

Motosikleti
ZX12R
aykan büyük geçmiş olsun geçen haftalardayda benim önüme çıkmıştı fazla hızlı gitmiyordum,allahtan köpekte o kadar şuursuz degilmiş önüme atlamadı :)
Ama bi keresinde tavuğa çarpmıştım :pale:

:mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :p :cyclopsan :mrgreen: :mrgreen: :queen:

belediyeler aslında başıboş olan normal köpeklere kısırlaştırma saldırgan köpeklere de itlaf falan yapıyor ama bu sefer de panter emel gibi "hayvanseveriz biz sen kimsin lan" diye diye çırmalayan tipler çıkıyor. ama haklılar yani. vatandaş kaza yapmışmış da ölmüşmüş de önemli mi yani. Allah bu toprakları bize sokak köpeklerine hizmet edelim diye nasip etti Atatürk de sırf bunun için bu vatanı kurtardı zaten. ama işte biz yanlış biliyoruz.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun :pale: allah korumuş.

Yolda Kötege carpmak çok tehlikeliymiş gecen gün geen arkadasımdan öğrendim gee uzun yolda köpege carpmışlar ve sol camurluk far falan mahfolmuş tabi köpekte ama allah korudu tekerleğin altına girse takla bile atabilirdik dedi. Ben şimdiye kadar sadece olan köpeğe oluyor sanıyordum!...

Yolda Kötege carpmak çok tehlikeliymiş gecen gün geen arkadasımdan öğrendim gee uzun yolda köpege carpmışlar ve sol camurluk far falan mahfolmuş tabi köpekte ama allah korudu tekerleğin altına girse takla bile atabilirdik dedi. Ben şimdiye kadar sadece olan köpeğe oluyor sanıyordum!...

sadece köpek diğil ufacık bir taş dahi motorun dengesini kaybedip savrulmasına neden olabiliyor ben şanslıydım sadece hayvan ani bi kararla geriye kaçtı 5 metre kala vursaydım tahmin bile edemiyorum 120 ye yakın gidiyordum.....

Çok geçmiş olsun arabayla gelmişti başıma çarpmadan kurtardım ama şokunu bilirim...

abi geçmiş olsun o köpeğin sıfatını tarif edermisin geldiğimde alalım aşaa =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar