önüme köpek çıktı

Arkadaşlar 1saat önce kıl payı atlattığım bi kazayı anlatmak istiyorum sizlere,
ortakent bodrum arası ortakentten geliş yönünde yaklaşık 115 km hızla sol şeritten giderken aniden refüjden önüme köpek atladı o anda fren falan işe yaramayacagı için kitlendim son duamı bile edemedim.... tam köpekle aramda 5 mt kalmışken köpek kendini refüjden içeri attı tekrar, biraz sendeledim motor gezdi sağ şeride dogru hemen sağa çekip kaskımı çıkardım ve selenin altındaki suyu kafamdan döktüm okadar kötü olmuştumki bayılmak üzereydim,şoku halen atlatamadım işte malesef kazalar böyle oluyor 1 saniyede herşey olup bitiyor eger o köpeğe çarpsaydım motordan fırlar ve taklalar atarak karşı tarafa geçerdim,Allah korudu özellikle gece sürüşlerinde çok ama çok dikkat edin hayvanlar böyle ani şeyler yapabiliyor.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeşim, verilmiş sadakan varmış :) Bu durumları bilirim insan saniyeelr içinde birkaç defa ölüp ölüp diriliyor :mrgreen:

geçmiş olsun kardeşim gece motosiklet kullanmak gündüze göre daha dikkat gerektiriyor büyük bir kazayı ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış bence bir fakiri sevindir.

geçmiş olsun kardeşim bende bugün bi çingene çocugunu arkamda sürükledim...
velet arka seleye yapışmış benimde haberim yok yavaş gidiyodum birden gazı kökledim motorun kıçı biraz sendeledi sonra serbest kaldı arkamdan bi çığlık koptu ve arkama baktığımda velet tepe taklak yuvarlandı fakat allahtan bişe olmadı yoksa halim haraptı...!

büyük geçmiş olsun

bende geçen pazar böle bir hadise yaşadım yanlız ben direk üstünden geçtimhafif yalpaladım ama toparladım.bu it direk bana saldırdı bahçeden çıktı hiç bir şey yapamzdım köpeği gördüğüm an aramızda 3bilemedin 4 metre vardı direk gazı kökledim üstünden geçtimköpek öldü 20metre ilerde durdum sahibi çıktı üstüme doğru koşmaya başladı karısı çoluğu çocuğu baktım onlarda aynen üstümden geçecek topukladım...olmuşla ölmüşe bişe yapılmıyo malesef

teşekkürler arkadaşlar verilmiş sadakamız varmış işte tekrarlıyorum;

!!!GECE ARAÇ KULLANMAK GÜNDÜZE GÖRE 10 KAT DİKKAT GEREKTİRİR!!!!

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun

bende geçen pazar böle bir hadise yaşadım yanlız ben direk üstünden geçtimhafif yalpaladım ama toparladım.bu it direk bana saldırdı bahçeden çıktı hiç bir şey yapamzdım köpeği gördüğüm an aramızda 3bilemedin 4 metre vardı direk gazı kökledim üstünden geçtimköpek öldü 20metre ilerde durdum sahibi çıktı üstüme doğru koşmaya başladı karısı çoluğu çocuğu baktım onlarda aynen üstümden geçecek topukladım...olmuşla ölmüşe bişe yapılmıyo malesef

köpek katili ya insan fren yapar:queen::queen::queen:

çok gecmis olsun abi

büyük geçmiş olsun

abi canisin ne diyim :queen: hadi ezdin nie duruyonki bas devam et :queen:

büyük geçmiş olsun

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

vay hayvan vay sağa sola bakmadan atladı demek :p neyse geçmiş olsun:rendeer:

köpek katili ya insan fren yapar:queen::queen::queen:

heee firen yap ondan sonra görr köpeğin ısırmasına mı yanim düşünce acı içinde kıvranmamamı yoksa saçlarımın bozulmasınamı:queen:

çok gecmis olsun abi

abi canisin ne diyim :queen: hadi ezdin nie duruyonki bas devam et :queen:

yaa aslında durmucaktımda nebilim birde durasım geldi sonrada arkaya bakınca basıp gidesim geldi:mrgreen:

Son düzenleme:

asm

Allah esirgesin. Geçmiş olsun.

Köpeğe araba ile bile çarpınca arabaya takla attırabiliyor. (araba şarampole yuvarlanınca)

Köpeğe değil çarpma ufacık bir dokunuşuz bile nelere malolabilirdi.

Gece motor kullanmak riskli iş. Ezilen kedi köpeklerin leşleri bile motosikletli açısından tehlikeli.

samandıra gişelerinden E6 ya bağlanan virajda önüme kedi fırladı. süratim virajdan dolayı 80 km civarıydı. arkamdan araçlar yakın takip ettiğinden yavaşlama şansım yoktu. herşeye rağmen fren yapmayıp müşür basılacak ve arka stop yanacak şekilde fren koluna dokundum. kedi sola koştuğundan sağa doğru yanaştım. kedi sağa döndü. ben sola dönüm kedi sola döndü ve üstünden geçtim. yerden bi yarım metre falan havalandım sanırım. şans eseri iki tekerin üstüne inip devam edebildim:S.

bi de istanbulda hayvanların çoğu üst geçitleri ve yaya geçitlerini kuralına uygun kullanır :D bu konularda insanlardan daha duyarlı ve kuralcı olduklarını resmen gördüm :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar