önümden Kaçın Yeni Motor Aldım!!!!!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yılmaz yeni gördüm yaw hayırlı olsun maşallah çok şık olmuş,güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan.

Valla sanki kendim almışım gibi oldum ya.Sizi tanımıyorum ama en kadar sevindiğinizi tahmin edebiliyorum.Umarım Rabbim bizede nasip eder birgün.Gökhan siz bu işlerden para alıyor musunuz abi:D

GKN ım bu işlerden komisyon alır.
komisyon ücreti bir tur.
ben hala ödemedim yakaladığı yerde alacak makinamın anahtarı. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kendisi şu anda motorumu siliyo :queen:

ben çok iyi temizlik dersi verebilirim...:mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
ALLAH kaza göstermesin, depon dolu (bu makinalarda biraz zor)
tekerin düz bassın daima,
bende 1.5 ay oldu anca kendimi toparlamaya başaldım
inşallah sende en kısa zamanda toparlarsın,
tekrar hayırlı olsun.

Son düzenleme:

GKN

komisyon almıyoruz tabi, sonuçta insanlar bişeyler alırken hataya düşmemek için tecrübelerimizden faydalanmak amaçlı yanımıza geliyolar ,
elimden geldiğince her zaman herkeze de yardımcı olamaya hazırım, son bi senedir sanırım bi 20 kişiye motor almaya gittik, baklıt ettik yardımcı olduk çok şükür kimse pişman olmadı, madem bişeyler bliyoruz neden insanlar faydalanmasın tasası bizimki.. gün gelir bizimde onlara işimiz düşer:wiinkk:

hasan olm borcunu ödesene :p

Son düzenleme:
Hayırlı olsun abi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Maşallah diyelim.:)

komisyon almıyoruz tabi, sonuçta insanlar bişeyler alırken hataya düşmemek için tecrübelerimizden faydalanmak amaçlı yanımıza geliyolar ,
elimden geldiğince her zaman herkeze de yardımcı olamaya hazırım, son bi senedir sanırım bi 20 kişiye motor almaya gittik, baklıt ettik yardımcı olduk çok şükür kimse pişman olmadı, madem bişeyler bliyoruz neden insanlar faydalanmasın tasası bizimki.. gün gelir bizimde onlara işimiz düşer:wiinkk:

hasan olm borcunu ödesene :p

hiç yakıştıramadım gökhan bana motor bakarken %20 alırım komisyonumu diyodum ama çok ayıp :farao: :p :rendeer:

GKN

daha yenşi görüyorum yawww...hayırlı olsun eryilmaz tekerin düz bassın kıskandım bak şimdük :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar