Onu beşi boşverinde ilk motorunuzu aldığınız ilk gece nasıl yatıp uyudunuz?

O günü anlatmak çok motorumu almadan bir gün önce gece heycandan sabaha kadar uyuyamadım okula bir heycanla bir sevinçle gittim bir an önce saatin 2.10 olmasını iple çekiyordum okul biter bitmez dolmuş durağına koşarak gittim :queen: dolmuştan inince dükkanada koşarak geldim babamla hemen arabaya bindik ve motoru alıcağım dükkana doğru gidiyoduk tabi ben nerdeyse o heycanla arabadan inip koşucaktım :queen: neyse motoru aldım :queen: akşam babaannemin bahçesine motoru koydum 3 tane kilitle kitledim üstünü 2 kat örtü serdim :queen: neyse ertesi günü heycanlı bi şekilde motorumu çıkardım bahçeden :queen: ee tabi okula benden başka motorla giden yok motorla okula bi girdim herkez oo çekmeye başladı işte o an kendimi bişey sandım :p :p :p ahahahaha

motosiklet işinin belki en zevkli kısmı bu bahsedilen anı yaşamak.

ben de ilk motorumu aldığım günü anlatayım size: :)

bir miktar para biriktirmiştim harçlıklarımdan binbir zorlukla arttırıp. 1500 tl gibi bir param vardı. babamdan 1000 tl yardım etmesini istedim utana sıkıla, ve her zamanki gibi "bakarız" cevabını aldım. o zaman ulaşabilecegim tek motor sıfır kilometre bir kanuni storm (veya asya 150 19a) idi. çin malı min malı artık motorsuzluk canıma tak ettiginden bu motoru almaya karar verdim ve şimdi hatırlayamadıgım uzakça bir bayiye gidip pazarlık edip motora dokundum. o hafta uykular haram hale gelmişti zaten. derken bir hafta sonra babamın yanına gittim ve konuşmaya başladık. bir anda yamaha ybr 125 alabilecegimizi soyleyince tansiyonum fırladı. :) o gün honda cbf 150 ile yamaha ybr 125 arasında çok gidip geldim zira ikisini de alabiliyordum. ama sonunda tasarımı daha ççok hoşuma gittigi için yamaha'da karar kıldım. aynı gün aydın motor'a gittigimizde tam da istedigim gibi gri ve kafa grenajsız bir ybr beni bekliyordu. ödeme koşullarında anlaşıldı ve motoru nihayet satın aldık. fakat ruhsat işlemleri 3 gun sureceginden oradan motorsuz ayrıldım. o 3 gün nasıl geçti ne siz sorun ne ben soyleyeyim. nihayet gunu geldiginde motoru teslim almak için bostancıdan şirinevlere yola koyuldum. şirinevler otobüsü tam aydın motorun onunden geçip şirinevler duragına (aydın motorun biraz daha ilerisindedir durak) varıyordu ki otobüsün camından bir de ne goreyim? aydın motor kepenklerini yarıya kadar indirmiş dukkanı kapatıyor. :D durakta inince koskoca haftasonu motorsuz kalmamak için can havliyle deli gibi koşup
dukkanın onune yetiştigimde gordum ki magaza kapanmış ve herkez gitmiş. kafamdan aşşagı kaynar sular dokuldu; ta ki arka taraftaki servis bolumunun hala acık oldugunu farrkedene kadar. nihayet motorumu teslim aldım. o anı iyi bilirsiniz. selesi naylonlu, kromları jelatinli motorum onumde duruyordu. o heycanı tarif edemem. o güne kadar hiç vitesli motosiklet kullanmamıştım. babamın iş yerinin kuryesi ile beraber benzinciye gidip ilk benzini aldık ve ben sahil yolundan ataköy, bakırköy, eminonu beşikta üzerinden mecidiyekoye evime geldim. zaten 2 gun sonra da 1500 km lik uzun yola çıktım deli cesaretiyle izmir'e. kazasız belasız gittim geldim rodajı da uzun yolda halletmiş oldum.

bunca yazıyı bu heycanı yaşamış ve tekrar yaşamak isteyenlerin içi biraz kıpırdasın diye yazıyorum.

Son düzenleme:
motor aldığım her zaman ilk günde dahil motoru incelemişimdir..uylku tutmamıştır...

Üç motorumu da aldığım üç gece baykuş oldum.
Devamlı pencereye gidip seyrediyordum...
Aşkım, ciğerparem gelmiş.....

3. motorumu alıyorum.hala ilkmiş gıbı heyecanlıyım,uykusuzum,içimiçime sığmıyor:queen::flower:::pulp::::deliir::::surprise

bende anlam veremediğim bi rahatlık vardı... sanki hergün motor alıyormuşum gibi birşeydi :cherry:
aldım geldim eve horul horul uyudum sonra kalkıp gayet relax bi şekilde motora bindim :wiinkk:

Motosikleti
cb 125 f
4 sene bekledikten sonra muradıma erdim, ama hiçde bişey hissetmedim. seviniyodum tabide çok bi fark olmadı.

ilk aldığım akşam bir güzel cilaladım parlattım ehliyet yok tabi fazla gezemedim mahallede tur attım BENİM D EMOTORUM VAAR dercesine :) sonra otopark a aylık 30 liraya anlaşıp bıraktım :) gittim herzamanki gibi evime ama yattım valla 1-2 saat motorla planalr kurdum ALLAH a şükür ettim öyle yani

ilk motorumu aldığımda saat başı 4.kattan aşağı inip inip baktım ilk gece tarifi anlatılmaz bir duygu:)

ocak 26 aldım kazalı bisekilde tam 2 ay oldu garajda yatıyo gelin bana sorun o tarhten beri icim icime sıgmıyo ha buhafta gelcek parcalar ha bu hafta gelcek parcalar ama geln yuk giden yuk :cherry:sabah ise giderken bakıyom aksam gelirken bakıyom mazlum mazlum icim icime sıgmmıyo anlatılmaz bi duygu ama hergun cekiyom ama binemiyom binecem gunu iple cekiyom gelecegi tarih beli olsa oda beli degil:cherry:

offf offf arkadşım sana benim motoru vereyim geri kalan taksitlerini sen öde dediğinde dünyalar benim olmuştu. motorum geldi ilk gece belki 10 defa yanına inip silmişimdir. sabah bakıp silip işe gitttim fakat iş yapmak nerdeeeee gtelir gelmez havanın yağmurlu olmasına rağmen 100 km yaptım fakat yetmemişti ocak ayıydı ve dondum. çok farklı ve güzel bir heyecan. çocukken bayram günlerindeki elbiselerle yatmak gibi birşey :D

sabah olsada motoruma baksam başka bi düşünce gelmiyorki adamın aklıjna

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw nerden açtınız şu konuyu.Motorunu almaya 4 günü kalmış bir adama yapılır mı bu işkence.Ne güzel unutmuştum ne kadar kaldı diye gün bile saymıyodum.Şimdi hatırladım ilk motorumu alışımın heyecanını.Bu ikinci olacak ama yine aynı heyecan.Şimdi 4 gece uyku girmicek gözüme :pr:

3 tane sıfır motorum oldu.4. yüde alıcam inşallah.değişmeyen tek şey hepsindede aynı heyecanım vardı.uyuşturucu gibin bişey arkadaşlar bu motosiklet olayı.bi defa denedinmi kurtulamıyosun.

ben motoru aldım arkadaşlar sabahlar olmasın yaptık ilk gece 153 kmh.yol yapmıştım sabah kadar yatmadık gezdik 6 motor süper bi geceydi

ev müstakil oldugu için havada yagmurlu oldugu için kıyamadım garibime salondaki halıyı kaldırıp karton koydum, bi güzel salona çektim motorumu :D annem kırıcaktı kafamaı ama ilk heves ilk heycan işte :D su içmeye çişe kalkınca gider o sıfır kokusun koklar derin derin bakardım bütün gece..

Babam motoru evin altına getirip koymuş sabah bir baktım motorun anahtarları duruyor kuzen sağolsun mexicoya giderken bana devretti dedi boşuna çürüyeceğine sen kullan demiş.Kontağı açtığımda depo fuldü sağ olsun babam fullemiş marşa bastım artık benimsin diyerek gittim.İlk günlerde gaza çok alışamadığımdan 2 kere kaldırıma uçma tehlikesi geçirdim:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar