- Motosikleti
- BAJAJ DOMİNAR 250
- Konu Yazar
İyi günler iyi ramazanlar arkadaşlar. Ben 24 yaşında yaklaşık 13 yıldır motorsiklet kullanan bir kardeşinizim. Demeyin hemen 13 yıldır motosiklet nasıl kullanıyorsun diye ben köyde yaşadığım için kullanabildim motosikleti o yaşlarımda birkaç farklı motosiklete sahip oldum bu zamana kadar allaha şükür sadece 2 defa kaza yaptım biri 15 yaşında iken yamaha mopet ile çalılara girdim diğerinde ise 4 gün önce yayladan iner iken önüme araba fırlaması ile virajı alamadım ve motosikletle beraber refüje yattım birkaç morluk dışında bir şey olmadı. Ama ben bu kazadan sonra anladım ki bunca yıl motosiklet sürmeme rağmen sürücülüğüm berbatmış.çünkü ne yapacağımı bilemedim frene dahi dokunamadım ileride motosiklette CC büyütmeyide düşündüğüm için ve kontrolsüz güç güç değildir mottosunu benimsediğim için sürücülüğümü geliştirmem gerektiği kanısına vardım. Sizden ricam bana internette nasıl daha dikkatli ve güvenli sürüş yapabileceğimi anlatan virajlara nasıl girileceğini nasıl sollama yapılacağını(güvenli şekilde) anlatan online kurs veyahutta youtube kanalı önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.