Online rpg oyunları

Arkadaşlar buraya biildiğiniz siteleri yazarsanız herkes faydalanabilir Ben şu sıralar http://www.lingoyn.com oynuyorum klasik bir senatyosu var ırk seç adamını gelişdir lvl atla klan kur savaş aç vs vs ama zaman geçiyor oynayınca işyerinde :) dowload gerektirmiyor gir hemen başla oyunu.

en manyak oyunlardan biri www.kingsofchaos.com . Manyaklık derecesinde bağımlılık yapar pek tavsiye etmem. ( gecenin 3 ünde kalkıp gerekli işlemlerii yapıyodum)

Bari biraz tiyo ver de oyuna yabancı kalmayalım iyi bir başlangıç yapalım :).

oyunun dönemleri var, dönemler yaklaşık 8 ay sürüyo dönem sonunda herşey sıfırlanıp dereceler belirleniyo. son dönem başlayalı çok olmadı, pek bişi kaçırmış değilsiniz şimdilik. ama oyunda bir gurup oluşturmanın çok büyük faydası var. o yüzden bi gurubunuz yoksa çok pasif kalıyorsunuz. Bir de clicker denen olay var. günde 1-2 saat clicker la uğraşarak günde 500 600 asker kazanabiliyorsunuz ( yeni başlamada çok önemli). bu kadarı başlamak için yeterli, isteyen olursa daha sonradan daha ayrıntı bilgi verebilirim. geçen sene dönemin ortasında başlayıp 500. sırada bitirdim. oyunda yaklaşık 27 000 kişi vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar