Online Motosiklet Bilgi Kaynağı - Moto Aktüel -Mart Sayısı Çıktı

Moderatör tarafında düzenlendi:
ohoo 10 gün oldu nerdeyse, utanmasan nisanda açacaksın başlığı :queen:

bi daha başlığı açmayı unutursan, kendinide unut :bounce:
ültimatomumuda vereyim, hatta gizli listemide açıklıyayım, ayağınızı denk alın :cherry:

İlk Fırsatta Çizilecekler:

01 - mete_han (onur konuğu)
02 - ELINT

ültimatomumuda vereyim, hatta gizli listemide açıklıyayım, ayağınızı denk alın :cherry:

02 - ELINT

Ssk yok+ maaşda asgarı ücret olunca hizmette bukadar oluyor ne yapalım

::miiz1::::miiz1::

Yine süper bir sayı :)
Teşekkür ederiz, ellerinize sağlık :rendeer:

evet bende ole hatırlıorum sankı bızım sıtedendı..hatta gezı sırasında dızlıgıne bı dıken gırmıstı yanlıs hatırlamıosam...

02 - ELINT

yahu 1 Nisan Şakasımı bu...:pale:1 saat sonra 1 Nisan ve Mart sayısı henüz tüm sanal alemde...dalgamı geçiyonuz siz tüketiciylen...:farao::p

ben resmi nikah isterem ....:queen:öle başa SÜPER yazmayla olmuyo bu işler paşam...sen süpersen hiperi var megası var...yok öle kullan at...sitenin kahrını sizden fazla çakiyorum...müridlerimi salsam yeter üstünüze...:bounce::cherry::pçakma SS ci zupar yönetici...:p

ya Gürkan ben en çok Olcaya güveniyom...hatta kendide dedi..."ben varken sana bişey yapamazlar...":p

emeği geçenlerin eline sağlık...harika işler bunlar...

yahu 1 Nisan Şakasımı bu...:pale:1 saat sonra 1 Nisan ve Mart sayısı henüz tüm sanal alemde...dalgamı geçiyonuz siz tüketiciylen...:farao::p

2. hafta güncelleniyor, bu ay fuar zamanı güncellendi ancak ELint unutmuş bilgilendirmeyi :) Bu yaştan sonra 1 nisanla mı uğraşacaz mete..

ben resmi nikah isterem ....:queen:öle başa SÜPER yazmayla olmuyo bu işler paşam...sen süpersen hiperi var megası var...yok öle kullan at...sitenin kahrını sizden fazla çakiyorum...müridlerimi salsam yeter üstünüze...:bounce::cherry::pçakma SS ci zupar yönetici...:p

ya Gürkan ben en çok Olcaya güveniyom...hatta kendide dedi..."ben varken sana bişey yapamazlar...":p

Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek uyarisiz sistemden uzaklastirilma nedenidir.

Bak malzeme verdin elime akşam akşam :) şimdi seni çizsem 1 nisan ayağına inandırıcı gelmeyecek, iyisimi yarın akşam bu saatlerde hatırlatta 1 gün dinlendireyim seni :queen:

2. hafta güncelleniyor, bu ay fuar zamanı güncellendi ancak ELint unutmuş bilgilendirmeyi :) Bu yaştan sonra 1 nisanla mı uğraşacaz mete..

Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek uyarisiz sistemden uzaklastirilma nedenidir.

Bak malzeme verdin elime akşam akşam :) şimdi seni çizsem 1 nisan ayağına inandırıcı gelmeyecek, iyisimi yarın akşam bu saatlerde hatırlatta 1 gün dinlendireyim seni :queen:

ama abi EYONG bana garanti verdiydi...:phatta parayı teslim ederken birde sözleşme imzaladık...işi garantiye aldıydım...:pale:bende Süper moderatörüm dediydi...öyle bilgi geldi bana...hükelalık ordan yani..yoksa efendi bi karakterim...:cat::cherry::wiinkk:

Metehan banlanma sayını hiç kayıt altına almayı düşündün mü? Ben en son altıya kadar saydım.:p

Kimlerle temas içinde oldunda kendini bukadar sağlam alıyorsun söyle bakıyım. Ona göre bende önlemimi alıyım:p

Sayın turbo modum siz metehanı en fazla 1-2 gün banlarsınız zaten. şöyle 3-5 ay banlayında görüyüm. :mrgreen:

Gürkan metehanı banla:)
Ben bu sayıyı internetten takip ettim yine:bounce:
Biri işe alsın beni:)

Sayın turbo modum siz metehanı en fazla 1-2 gün banlarsınız zaten. şöyle 3-5 ay banlayında görüyüm. :mrgreen:

Süresizde attım, 3 gün girmiyorum foruma bir geliyorum geri dönmüş, kapıdan atıyorsun bacadan giriyor ::153:: :p

ama abi EYONG bana garanti verdiydi...bende Süper moderatörüm dediydi...öyle bilgi geldi bana...hükelalık ordan yani..yoksa efendi bi karakterim...

Eyong 98 oktan süper moderatör,
Ben 100 ::firca::

Süresizde attım, 3 gün girmiyorum foruma bir geliyorum geri dönmüş, kapıdan atıyorsun bacadan giriyor ::153:: :p

Eyong 98 oktan süper moderatör,
Ben 100 ::firca::

taam abi sen kademeli kıdemli başçavuşsun...O başçavuşun postası...:queen:

boynum kıldan ince...:rendeer:

naptınız yaptınız Yüce Admini topiğe getirdiniz kimbilir hangi komprador üyenin işi bu...:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel bir çalışma olmuş,emeği geçenlere teşekkürler,busayıda söyleşi yoktu galiba

güzel bir çalışma olmuş,emeği geçenlere teşekkürler,busayıda söyleşi yoktu galiba

bişey dicem aklıma geldi...bi zamanlar düşündüydüm ben bunu...Site üyeleriyle sohbet köşesi neden yapmıyorsunuz...mesela ilk konu Ümmet abi olabilir...hayatı ekşın mecora...ikide fotoğraf eklersiniz olur biter...ne dersiniz...

bişey dicem aklıma geldi...bi zamanlar düşündüydüm ben bunu...Site üyeleriyle sohbet köşesi neden yapmıyorsunuz...mesela ilk konu Ümmet abi olabilir...hayatı ekşın mecora...ikide fotoğraf eklersiniz olur biter...ne dersiniz...

İlk sayıda zaten ümmet abi röportajı vardı:cherry:

Bu arada metehan bir röportajda seninle yapılması taraftarıyım çok hevesli görünüyorsunda..:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar