Online Motosiklet Bilgi Kaynağı - Moto Aktüel - 31. Sayısı Çıktı

http://www.motoaktuel.com/09/04/
03 Aprilia RS4 Factory Aksesuarları
07 Ducati Monster Colour Therapy
13 Ahşap Stil yamaha Fino
14 Honda CB750 Konsepti
15 Çılgın Kask Tasarımları
16 BMW ConnectedRide
17 TTXGP
19 Kingston Uni Firstest
21 Marisa Miller HD Tanıtımı
23 Klasik TT Modelleri
25 “Kaskı tak Bayrağı da al Gel”
27 Samsun Motosiklet Kulübü Etkinliği
29 Yeni SHARP Dereceleri
33 WSS Assen
35 MotoGP 2009
53 Padok kızları
55 Katar Fotoğrafları
57 Motosiklet Sürüş Teknikleri

Aylık olarak yayınladığımız ve bir önceki ay içerisinde karşımıza çıkan önemli başlıklara yer verdiğimiz aylık bültenimizin 31. sayısı sizlerle, okumak için tıklayınız!

Aylık Bülten
İnteraktif bültenimiz 3 yıldır sizin beğeninize ÜCRETSİZ sunulmakta. Yıllar geçtikçe arşivin ve sayılarımızın takibi zorlaştığından geçtiğimiz aydan itibaren bültenlerimizi numaralandırarak beğeninize sunmaya başlıyoruz.

ePosta Aboneliği
Posta adresinizi kaydederek günlük girilen içerikleri toptan e posta kutunuza alabilirsiniz. Bu sistem tarafından size günde sadece 1 posta gönderilmektedir, dileyebileceğiniz zaman çıkabileceğiniz bu hizmet bir

Google hizmetidir.

Posta adresinizi kaydetmek için tıklayınız.

Bize Yazın
Moto Aktüel içeriğine sizler de yardımcı olabilir, makalelerinizi paylaşabilir, gezi yazılarınızı gönderebilirsiniz. İçeriğinizi, görüş, öneri, dilek ve şikayetlerinizi bize iletişim formumuz vasıtasıyla gönderebilirsiniz.

Keyifli sürüşler dileriz,
Moto Aktüel

Her zamanki gibi harika bir sayı çıkmış ortaya:cat:.Elinize sağlık arkadaşlar.

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.... Herzamanki gibi...

Benim bir fikrim var;

MotoAktüel'de yayınlanacak haberleri sitede yayınlamayın. MotoAktüel'e girdiğimde bütün haberleri bilerek okuyorum. :) Heyecanla beklemek daha keyifli olur diye düşünüyorum...

Şöyle bişey var Elint Dergideki bütün konuları dergi çıkmadan önce farklı topik açarak paylaşıyor sonra dergi yayınlanıyor ama o topikleri okuyanlar tat almıyor hep aynı şeyler farklı bir iki reklam veya konu varsa var yoksa yaprakları çevirmek bile sıkıcı geliyor.

Arkadaşlar derginin aylık sayısının çıkma amacı bloglarda günlük çıkan haberleri takip edemeyenlerin bir ay boyunca geçilen haberleri toplu olarak görmesidir. Bloglarda günlük haber geçilmesini bence gerekli. Bu sayede haberleri güncel takip edebiliyorsunuz. Hanginiz jerezde 1. gelen rossinin haberini 1 ay sonra görmek ister veya hanginiz yeni çıkan bir modeli 1 ay sonra görmek ister vb.

Şöyle bişey var Elint Dergideki bütün konuları dergi çıkmadan önce farklı topik açarak paylaşıyor sonra dergi yayınlanıyor ama o topikleri okuyanlar tat almıyor hep aynı şeyler farklı bir iki reklam veya konu varsa var yoksa yaprakları çevirmek bile sıkıcı geliyor.

Bunun nedeni , Moto Aktuel'de çıkan güncel haberlere motosiklet.net'de anında yer verilmesi...
MT üyeleri bu sayede çıkan her haberi takip edebiliyor.
Moto Aktuel , haberleri güncel olarak takip edemeyenler için ay sonunda çıkan toplu bir kaynak.
Ayrıca Moto Aktuel Blog'dan ayrı olarak , her ay birkaç güzel haber dergide yayınlanıyor.
Örneğin her ay , Alfa'nın yazdığı "Motosiklet Sürüş Teknikleri" dergide yer alıyor.
Haberler daha görsel ve detaylı olarak takip edilebiliyor. Sıkıcı yazılar yerine görselliğe biraz daha önem veriliyor dergide.

elinize sağlık, 3 gündür motoran dergisi aradım bulamadım koskoca memlekette bir benmi motorların hastasıyım anlamadım. İyikide var, ben ce dergi forumda paylaşılan konuyu birazdaha detaya girerek anlatıyor.

31. sayısı biraz sakat olmuş :p

İnanırmısınızz yurt dışından link istiyorlar her ay başı binlerce mail geliyor bana MOTOAKTUEL' in bu ay ki sayısı cıkmadımı ne zaman çıkıcak....

hemen link, dağıttım arkadaşlara

:p

[

03 Aprilia RS4 Factory Aksesuarları

aprılıa bizden değildir...gariban adamın ne işi olur aprılıayla:p
07 Ducati Monster Colour Therapy

ducati bizden değildir...editör acaba hafta sonları İtalyaya gidip cicciolinaylamı takılıyor...nedir bu İtalyano aşkı :queen:

13 Ahşap Stil yamaha Fino

ilgimi çekmedi...:pmetal granajlı vespalarda dikkatimi çekmezdi...babasınıda sevmezdim...:queen:

14 Honda CB750 Konsepti

CB serisi artık yok diye biliyordum...buda yağ eksiltir aga tövbe bi daha Hondaya...:queen:

15 Çılgın Kask Tasarımları

yahu kask takmıyo millet...çılgın olan biz Türkleriz...:queen:
16 BMW ConnectedRide

kendimi Amerikan filim fragmanı izler sandım bi an...yav bunun Törkiş Pıpılcası yok mu...:queen:

17 TTXGP

bu ne yav...Da Vinci Şifresimi...:queen:

19 Kingston Uni Firstest

aha bide ingiliş pipılca...Editör sağdan soldan gogıldan çaka çaka artık Türkçeyi unuttu...:queen:

21 Marisa Miller HD Tanıtımı

Marisa Miller mi...hatunsa valla bakarım agam...:p
23 Klasik TT Modelleri

bu TT Türk Telekom mudur...ne zamandır motor üretimine başladılar..:p

25 “Kaskı tak Bayrağı da al Gel”

Ananıda Al Git gibi bu nedir...:queen:

27 Samsun Motosiklet Kulübü Etkinliği

ahah memlekete dair bir haber Allah razı olsun...aaa Türkçeymiş la bu Moto Aktüel...:p

29 Yeni SHARP Dereceleri

bizim Traş Bıçaklarının bıçakları artıyor galiba...:p

33 WSS Assen

bi şifre daha...çözücem bu şifreleri...:cherry:

35 MotoGP 2009

kenanda bizi görecekmi...:p

53 Padok kızları

aaa Vasco gel la buraya..:pbak avrat muhabbeti var...:cherry:
55 Katar Fotoğrafları

Katar mı...ula melmeketi bitirdik sıra geldi Katar'a ..laikmi bunlar...motor günahmış orda...zinhar günah...:queen:

57 Motosiklet Sürüş Teknikleri

buna bi kulp takamadım...sorry sir...:)

Bize Yazın
Moto Aktüel içeriğine sizler de yardımcı olabilir, makalelerinizi paylaşabilir, gezi yazılarınızı gönderebilirsiniz. İçeriğinizi, görüş, öneri, dilek ve şikayetlerinizi bize iletişim formumuz vasıtasıyla gönderebilirsiniz.

ben buradan takıldım Editöre...Gürkan Beyin hoşgörüsüne sığınarak dabi...

Keyifli sürüşler dileriz,

]

şaka bi yana emeği geçen herkese teşekkürler...:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar