online alısveriş nekadar ucuz

merabalar,birkaç haftadır motosiklet montu almayı dusundugumden etrafa bakınmaya basladım sonra sınırları astım ve www.harpersraceshop.com diye bir siteden ucuz alısveriş yapılabilcegini ogrendim örnegin fey******.com da 649.99 ytl olan revit airforce bu sitede 269.5ytl(145.52 euro)+fedex cargo+vergiler=400ytl (215.99euro) toplama elinizde deniyor:cherry: .şimdi sayın sitedeki deneyimli arkadaslar size sorularım;
1_bu siteden daha once alısveriş yapan varmı??:silent:
2_sitede herşey dusunulmuş vergileri ve kargo,bana az geldi bu fark zira turkiye vergileriyle meshur bi ulke baska ekstra ucret cıkarmı??
3_yurtdısından ucuza alısveriş imkanımız varken neden herkes fey****** veya diger yerlerden pahalıya alısveriş yapıyor??

mont,kask veya herhangi bişey alacak arkadaslar yurtdısınıda arastırın bence dogruysa daha ucuza alısveriş yapabilirsiniz.umarım bu konu dikkat çeker zira kimsenin savuracak parası yok..
ilginize tesekkur ederim..

sevgili mabad,
ufak bir hatan var, sitedeki fiyatlar euro (€) değil maalesef pound (£), bu da vermiş olduğun montun YTL cinsinden değerini baya bir arttıracaktır.

feyz... netteki satış ucretleri en yüksek fiyatlar üzerinden... Ama dükkana gidip adamın onune peşin parayı koydugun anda adam sana zaten indirim yapacaktır... Bu tür iş yerleri peşin paraya muhtaclar.. O yuzden peşin almak daha mantıklı diye düşünüyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pound sa yandın dostum:p feyzıoglundan cok daha ucuz magazalar var sen hıc arastırmamıssın sanırım bence bıraz gez dolas ön kotu gıt sırkecıye al ıstedıgını hem nakıte bayada ındırırsın hatta karta bıle

fardı bujiydi küçük şeyler için netten siparişi veriyorum. ancak mont kask denenip alınması gerekn şeyler. ölçünü biliyorsundur ama kask nekadar güvenli başın rahat mı içinde yada montu giydiğinde sen rahat mısın içinde? çalıştığım şirket feyizoğluna çok yakın bu tür şeyler lazım olduğunda atlayı otobüse öğlen paydosunda gidip alıyorum. yerinde almanın bir + sıda "pazarlık" ben birde delta motora uğramayı düşünüyorum oranın fiyatları da uygun gibi geldi bana neyle ödersen öde pazarlık yap birşeyi ucuz satmak hiç satmamaktan iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar