- Konu Yazar
merabalar,birkaç haftadır motosiklet montu almayı dusundugumden etrafa bakınmaya basladım sonra sınırları astım ve www.harpersraceshop.com diye bir siteden ucuz alısveriş yapılabilcegini ogrendim örnegin fey******.com da 649.99 ytl olan revit airforce bu sitede 269.5ytl(145.52 euro)+fedex cargo+vergiler=400ytl (215.99euro) toplama elinizde deniyor:cherry: .şimdi sayın sitedeki deneyimli arkadaslar size sorularım;
1_bu siteden daha once alısveriş yapan varmı??:silent:
2_sitede herşey dusunulmuş vergileri ve kargo,bana az geldi bu fark zira turkiye vergileriyle meshur bi ulke baska ekstra ucret cıkarmı??
3_yurtdısından ucuza alısveriş imkanımız varken neden herkes fey****** veya diger yerlerden pahalıya alısveriş yapıyor??
mont,kask veya herhangi bişey alacak arkadaslar yurtdısınıda arastırın bence dogruysa daha ucuza alısveriş yapabilirsiniz.umarım bu konu dikkat çeker zira kimsenin savuracak parası yok..
ilginize tesekkur ederim..
1_bu siteden daha once alısveriş yapan varmı??:silent:
2_sitede herşey dusunulmuş vergileri ve kargo,bana az geldi bu fark zira turkiye vergileriyle meshur bi ulke baska ekstra ucret cıkarmı??
3_yurtdısından ucuza alısveriş imkanımız varken neden herkes fey****** veya diger yerlerden pahalıya alısveriş yapıyor??
mont,kask veya herhangi bişey alacak arkadaslar yurtdısınıda arastırın bence dogruysa daha ucuza alısveriş yapabilirsiniz.umarım bu konu dikkat çeker zira kimsenin savuracak parası yok..
ilginize tesekkur ederim..