- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
HB den son yaptığım alışverişte Hepsi Jet diye bir kargo ürünü getirdi.
Telefon açıp aracım yolun ilerisinde gelip kargonuzu alın dedi.
Şuan inemeyeceğimi söyleyip getirmesini rica etmeme rağmen kargoyu teslim etmeden gideceğini söyleyince mecbur indim.
Böylelikle HB defterini kapadım.
Bütün kargolarda sorun hep kargo bölgesine göre orada çalışanlardan çıkıyor. Şikayet edin, şikayet etmezseniz düzelmez.
Benim bulunduğum yerde MNG kargo adresi bulamadım deyip hep geciktiriyor, bir kaç kere de geciktirdikleri için gelen kargoyu teslim almayıp bir haftadır gezdiriyorsunuz iade olsun demişliğim vardır.
diğer kargolar burada nispeten iyiler, siparişin ertesi günü, başka şehirden gönderiliyorsa en geç iki gün sonra elime ulaşıyor, kargo elemanı telefonla arıyor, evde yoksam apartmanda şu numaralı dairenin zilini çalın onlara bırakın falan diyebiliyorum.
Hepsijet de bizim bölgede hızlı ve düzgün servis verenlerden. hiç başıma gelmedi sizin yaşadığınız o kargo elemanının dallamalığı olmuş.
Ben artık internetten sipariş verirken mng kargo hariç hepsi olur diyorum, kargo seçeneklerinde yalnızca mng kargo çıkarsa siparişi onaylamıyorum, ama başka bir bölgede de mng kargo iyi olabiliyor.
Haa, bu kocaman kargo firmalarının şubelerinde düzgün sistem oturtamayıp elemanlrının kfasına göre davranmasını engellemiyor olmasının mazereti olamaz. Yani eleman bir dallamalık yapmışsa bundan siz şikayet etmeden bile merkezin haberi olup düzeltebilecek sistemleri olması gerekir. Bu açıdan bütün kargo firmaları al birini vur ötekine seviyesindeler hala.