17 sene evveL babamın bir jawası vardı, o donemlerde uzun sacLi ve mahallede kapisinde motor duran tipler trafikte su an oldugundan cok daha fazLa itiLip kakiLiyordu sanirim, kaza yaptiginda arka koLtukta nerdeyse uzay mekigine konacak sekiLde sarip sarmalanmis olmama ragmen dizlerimi koruyamadim iki basarili ameliyat tum futbol dolu hayallerime son verdi
simde Elimdeki bir miktar parayla kemaL abinin motorunu ALip yaZLikta kiz arkadasimLa biraz doLasabiLmek nasıL bir heyecan yaratti bende anLAtamam
videoyuyu sadece 10 sn izLedim,
.
.
ve sonra bir sure cikip is yerimden arka sokakta golge bir agacin altinda oturup derin soluklarla sigarami ictim ve yeniden izLedim,
kiz arkadasimi arayip onu ne kadar sevdigimi soyleme geregi duydum sonra bu hissin sebebini biraz daha irdeleyince anliyor ki insan hata yapmaya cok meyilli yaratiklariz hatalarin suspanse edilebilmesi icin turlu teknolojilerle uretilmis onca malzeme bazen alinmakta gec kalinan ehliyet kast dizlik omurga destegi korumalar vs. vs. ardimizdan agLayan insanlar yada cocukluguna cizgi cekmek zorunda kalan benler yaratmamak icin biraz daha dikkat olmasi gerekenden daha fazla koruma
ibreti temasadir.
kotu anlarin yansimasidir belki ama
mukemmel bir video oLmus emegine tesekkurler
videoyuyu sadece 10 sn izLedim,
.
.
ve sonra bir sure cikip is yerimden arka sokakta golge bir agacin altinda oturup derin soluklarla sigarami ictim ve yeniden izLedim,
kiz arkadasimi arayip onu ne kadar sevdigimi soyleme geregi duydum sonra bu hissin sebebini biraz daha irdeleyince anliyor ki insan hata yapmaya cok meyilli yaratiklariz hatalarin suspanse edilebilmesi icin turlu teknolojilerle uretilmis onca malzeme bazen alinmakta gec kalinan ehliyet kast dizlik omurga destegi korumalar vs. vs. ardimizdan agLayan insanlar yada cocukluguna cizgi cekmek zorunda kalan benler yaratmamak icin biraz daha dikkat olmasi gerekenden daha fazla koruma
ibreti temasadir.
kotu anlarin yansimasidir belki ama
mukemmel bir video oLmus emegine tesekkurler